PES 2010 Problem :-(

poruka: 48
|
čitano: 20.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: PES 2010 Problem :-(

cr**** ili looj verziji igre- sta?

kupio sam cd,neznam , al probao sam i demo sa buga i isto!

sta bi to uopce moglo bit?

16 godina
neaktivan

poozz ljudi... imam problem sa online ukljucivanjem..   uvijek mi se pojavi prozor u kojem pise "UNABLE TO TRANSMIT USING UDP PORT 5730"

sta da radim??... hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bu kaj ko rekel?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
mo009 kaže...

Moze li mi itko pomoći..? Imam problem kod igranja PES 2010, čim utakmica starta igrači se okreću i sami pucaju unatrag.. To jebio problem i kod PES 2009, al se mogao riješiti na BUTTON CONFIGURATION, mijenjajući na MOD 1, al sada više ove opcije nema...mislim da nije do gamepada jer sam ih probao nekoliko i uvijek je isti problem...

Ako netko zna kako riješiti ovaj problem bio bih mu jako zahvalan...

iskljuci analog...ista stvar kod mene na ps2

jel zna ko kako isključit analog na logitech cordless rumblepadu 2, iman neku svićicu koja se pali gasi ka na joysticku od playstationa al analog uvik radi bez obzira na tu svićicu i opciju koju uključin

16 godina
neaktivan

skinio sam par kao nekih patcheva za pes 2010 i zanima me kako se to stavlja da li se mora imat neki program (kitserver il nest) ili sam kopiras negdje

0 0 hvala 0
15 godina
ova poruka se odnosi na ljude samo sa ati graf. karticama imam atijevku i radi sve besprijekorno.Pitanje.kakvu igru imate original ili ono drugo?? Ja imam ono drugo s torrenta i radi sve bez trzanja
15 godina
neaktivan

zasto mi ne ucitava VRAM MEMORIJU odnosno memoriju od graficke pod settings - specifications,,,iman ati 4670 1gb ddr3  a meni pise 0mb te unable   i nemogu staviti na medium i na high postavke... draiveri nisu uzrok jer imam najnovije...
mozda zna ko u cemu je problem.... :game:

VLADA 1
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 11:22 (vlada1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e kad igram master ligu i kad kupujem igrače jel mogu kako povisiti cijenu da prihvate ponudu....

15 godina
neaktivan

imam pes 2010 i podesim da mi komentatori komentiraju i ništa,zna netko kak to riješit jer mi je malo glupo igrat bez komentatora

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mo009 kaže...

Moze li mi itko pomoći..? Imam problem kod igranja PES 2010, čim utakmica starta igrači se okreću i sami pucaju unatrag.. To jebio problem i kod PES 2009, al se mogao riješiti na BUTTON CONFIGURATION, mijenjajući na MOD 1, al sada više ove opcije nema...mislim da nije do gamepada jer sam ih probao nekoliko i uvijek je isti problem...

I meni se javlja isti problem ali nikako da nađem rješenje,

nadam se da možda netko tko je u međuvremenu našao rješenje

uoči post.

Ja koristim PS2 kontroler na PC-u

15 godina
neaktivan

MOJ PROBLEM ?

ovako instaliram bilo koji patch s gaming acess ili ti pesedit str.  instaliram na 7micu i antivirusni mi na svakom nađe virus neki i obrise mi patch (avira) zasto se to događa jel stvar do antivirusnog

ili je  svaki patch na netu stvarno zarazen virusom...

molim pomoć ? HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mora da je do antivirusnog, sve patcheve skidam sa tih stranica i nikad nisam imao problema...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kule kaže...

mora da je do antivirusnog, sve patcheve skidam sa tih stranica i nikad nisam imao problema...

a koji antivir... koristiš ?

16 godina

nod32

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mo009 kaže...

odi u setings i  pregledaj sve kontrole yosticka !

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 8:09 (robedikapa).
15 godina
neaktivan

Imam problem,ocu prijatelju instaliram onaj neki novi patch za PES i u uputstvu mi trazi da nakon instalacije iz igre downloadujem nesto pa onda patch,medjutim kad odem to odradit,pise nesto kao nemoguce se spojit sa serverom.....od jucer mu to pokusav napravit ali sve ista poruka,dali je do tog servera ili drugo nesto?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mene samo zanima kako se stavljaju svoje pjesme u pesu 2010, u kojem formatu i gdjei jel se to može i ?

0 0 hvala 0
15 godina

Probaj ovako.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice