Jel mi netko moze pomoci naci patch za pes 2009 1.HNL ILI bilo koji drugi ? I ako netko zna neka mi napise gdje ih mogu naci i kako se instaliraju?
Kaj ti točno treba...HNL patch za PES 2009 ili Update patchevi za Pes 2009?
...evo ga: HNL patch http://cropes.net/
treba mi patch 1.hnl
i ako znas mozes li mi reci kako da ga instaliram
Vrlo jednostavno...imaš upute na hrvatskom priložene uz patch.
jel zna neko šta da napravim kad instaliram 1.hnl patch i sve je ok osim to što mi umjesto imena naših klubova pišu imena nizozemskih klubova i nisu naši igrači u ekipama neg igrača tih niz. klubova?? help!!!!!
a ima li netko link za patch koji je updatean + relanije ocjene igraca (vece)
ja kad instaliram patch v1.2 igra ne radi i moram ponovno uradit crack,ali onda više nema patcha.zna li netko u čemu je problem?
Trebaš crack za verziju 1.2
poz!
Trebaš crack za verziju 1.2
poz!
to nije patch to je MOD
to nije patch to je MOD
nabavio sam crack,pa ako nekom treba nek se javi
sad mi se javio novi problem.instalirao sam hnl patch.sve sam uradio kako pise,ali mi nema imena klubova ni lica nisu promijenjena,a ni imena igrača.imaju samo grbovi.kako da to riješim?
e... bok ljudi imam pitanje jel ima kakav patch za 1.hnl ali radi se o pes 08
ako ima napišite
Hvala !!!
jeste li vi ikad čuli za google? napises pes 09/fifa 09 - hnl patch i ponude ti se 15 rjesenja xd
jeste li vi ikad čuli za google? napises pes 09/fifa 09 - hnl patch i ponude ti se 15 rjesenja xd
e... bok ljudi imam pitanje jel ima kakav patch za 1.hnl ali radi se o pes 08
ako ima napišite
Hvala !!!
moze mi netko reci kako da stavim taj patch 1.2 ako imam onu skulpturu.. kakav crack stavit.. ?? ili neka me netko doda na msn pa da mi objasni.. jelekovac@net.hr
moze mi netko reci kako da stavim taj patch 1.2 ako imam onu skulpturu.. kakav crack stavit.. ?? ili neka me netko doda na msn pa da mi objasni.. jelekovac@net.hr
sad mi se javio novi problem.instalirao sam hnl patch.sve sam uradio kako pise,ali mi nema imena klubova ni lica nisu promijenjena,a ni imena igrača.imaju samo grbovi.kako da to riješim?
moze li mi ko reci gdje skinuti crack za 1.3 patch posto nema nigdje.
I zna li ko kakav bolji patch od oficijelnog posto ih ima na cropesu ali tamo sam banovan zbog svadje sa adminom pa ne mogu naci
offical patch 1.3 imaš ovdje http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=17790&page=news&language=english
ali on ti je samo za online igru jer sa njim ne radi kitserver tako ak ne igraš online nemoj instalirati.
Inače kakav patch te zanima? HNL ili ?
a jbg ja vec instalirao grgr
Trazim patch koji ima transfere od najjacih svjetskih liga i naravno popravljene ocjene od pojedinih igraca. Znaci ne treba mi nista ovo domace, ne igram to
ako ko ima prijedlog molim ga neka ostavi kakav link.
btw. mogu li kako sada odstraniti ovaj??
evo ti jedan od boljih patcheva http://forum.cropes.net/index.php/topic,8999.0.html
ovaj 1.3 možeš maknut tako da ideš u controll panel-uinstal programs-ljevo odabereš view updates i tamo ga nađeš bar tako ja mogu na visti.
Inače instaliraj 1.2 i drugo ti ne treba osim ako PES igraš online onda je dobro imati i 1.3
mozes li mi poslati taj link na PP ili ostaviti ovde ako nije zabranjeno jer kao sto rekoh tamo sam banovan pa ne mogu viditi patch.
i da li ide preko kitsavera ili...?
sad sam instalirao pes i sad kad sam pokusao instalirat patch nece ga instalirat.. javi mi se windows installer i kaze da nije moguce nastavit instalaciju, itd. probao sam sa svim verzijama patcha 1.1 1.2 i 1.3 i sa svima isti problem... (imam vistu, mozda ima to kakve veze?)
kako da instaliram patch?
jel zna neko šta da napravim kad instaliram 1.hnl patch i sve je ok osim to što mi umjesto imena naših klubova pišu imena nizozemskih klubova i nisu naši igrači u ekipama neg igrača tih niz. klubova?? help!!!!!
ja kad skinem ono u SYSTEM SETINGS/DOWNLOAD pise "downloaded file is broken"
Moze mi itko dati link za crack za verziju 1.20 plizzz??????