Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.489
|
čitano: 525.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Neigra se Overwatch ima 4 miseca. Nema priprema za sezonu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja zavrsio u masteru nakraju prošle sezone, ove sezone cu probati u GM ali teško..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

novi heroj 

da li je prejak? 

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

[COMING SOON] Blizzard World | New Hybrid Map | Overwatch

Overwatch Animated Short | “Honor and Glory”

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

[NEW HERO COMING SOON] Moira Origin Story | Overwatch

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)

Kaže Kaplan jučer na ceremoniji. "Znate kako se slovka ime nogov heroja ? OPAF " 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
8 godina
neaktivan
iLesko kaže...

Ekipa jel se igra competitive, jeste spremni za Season 7 ?

Ako me netko želi dodati da igramo zajedno ili fali igrač neka me slobodno doda.

Nickname : iLESKO

Daj battletag cijeli

17 godina

Jako zanimljiv video početka OW:

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Komentar na YT: "LET THE CATERPILLAR CONSUME YOU"  

HTC 10 | (HTC 8X :) no more)
17 godina

The Untold Story of Moira [Overwatch Explained]

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Dupli, može brisanje :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.11.2017 12:50 (iLesko).
8 godina
neaktivan
rockstar7 kaže...
iLesko kaže...

Ekipa jel se igra competitive, jeste spremni za Season 7 ?

Ako me netko želi dodati da igramo zajedno ili fali igrač neka me slobodno doda.

Nickname : iLESKO

Daj battletag cijeli

To je valjda ovo :  iLESKO#21423 

17 godina

Moira - Getting Started with Overwatch's Newest Hero

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jedan doz dobar pokusaj kerijanja na smurfu, needless to say i dalje smo izgubili :D

aka carrycopter

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
kurt kaže...

jedan doz dobar pokusaj kerijanja na smurfu, needless to say i dalje smo izgubili :D

Igrao Hanza i 3 puta zaredom headshotao Widowicu. Mi pobjedili, ona govori "guess Ill go back to Hanzo, this wasnt even close" pritom govoreći za Hanzov hitbox. Umro sam od smijeha. 

Nego dečki, jubilarni 5 pokušaj ulaska u Diamond i još jedan fail. Pretpostavljam da bi već i statistika trebala biti na mojoj strani jer ako 5 puta dođem do jedne pobjede od diamonda i niti jednom ne uđem onda zbilja postoji opravdana sumnja u nekakvo MM manipuliranje na SR pivotima.

5 puta samo jedna pobjeda i ništa i onda se netko pita otkuda se rađa toxicity. Ajde da nekoga vidim da 5 puta dođe do ruba diamonda i ne uspije i da mu onda ne dođe da sljedećih 15 dana svima hebe majku po spisku.

Dobro da u zadnje vrijeme igram dosta smireno pa me ti promašaji nisu spustili na manje od 2900, ali takve stvari se nebi smjele događati.

Jedino me malo smeta što je sada Mercy must have i onda moram ljude natjeravati da igraju Mercy i onda naravno kada nitko ne odabere Mercy igra je gotova prije izlaska iz spawna jer se međusobno izvrijeđamo i izreportamo i više se uopće ne igra.

Osim Mercy, balans heroja je zadovoljavajući. Čak se i Bastion i Doomfist mogu efikasno odigrati uz pravu potporu. Jedino što još uvijek držim je da su i Genji i Pharah overdue za manji nerf - ali Papa Jeff ne misli tako sa svojim postom, nažalost kod njih očito nitko nije skužio da Genji nakon Doomfistovog doslovnog one-shota ima najbržu i najefikasniju one-shot kombinaciju koja je po svim standardima OP, ali valjda je Genji cocksucker zajednica malo prejaka pa ih se ne dira. Što se tiče Pharah u high Platinumu ima dosta hitscan igrača koji je mogu kontrolirati, ali se svejedno prečesto događa da jedna momčad ima dobru Pharu, a druga momčad nema dovoljno dobrog hitscana i onda je to zapravo riješena partija već u startu.

Moira izgleda u redu, ali nažalost mislim da neće biti heroj na koji Mercy igrači mogu flexati i mjenjati, no vidjeti ćemo.

9 godina
neaktivan

Pozz ekipa,

Overwatch LAN će se održati na Infogameru 23.11 (četvrtak) gdje će igrati 8 ekipa, a nagradni fond će biti u vrijednosti 3000€. Da bi zaslužili mjesto na LAN-u, morate proći kvalifikacije koje će se održati ovaj petak 17.11 u 16h. Više informacija i kako se prijaviti na linku

3 0 hvala 0
11 godina

Mercyin review time je nerfan  grrrr

Battlenet - TheProdigy#2234

0 0 hvala 0
17 godina

Overwatch Patch in a Minute - Moira / Mercy Nerfed & Ana Buffed - Nov 11, 
2017

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

OW 50% off za Black Friday... vrijedi i za upgrade na GotY edition! Košta 10 eura. Odete na shop (iz bnet app gdje ste ulogirani), izaberete GotY ediciju (30 eur) i stisnete next, pa baci neku poruku "you already own part of the product and are eligible for reduced price" i onda ti da da kupis za 10 eur.

Dobijes origins skinove, 10 loot boxova, i stvari za sve ostale Blizz igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Cijena je fantastična

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel itko ikad naručivao sa Blizzard Gear Store-a? Baš bi si priuštio jednu majicu, ali dosta je skupo kupovati tamo jer te oderu još 10$ za shipping. Je li inače bilo kakvih popusta za Black Friday i slične blagdane?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

i onda te jos odere carina i porezna, jer nije roba iz EU, vec dolazi iz USA, pa budi spreman da ces na cijenu dat jos barem pola u konacnici, cura htjela naruci dvije staklene flase za vodu 30$ + postarina, cca 42-44$ ako se ne varam, kad je doslo u hrv zvali ju iz spediterske, da mora platit jos 200 i nesto kuna pristojbi, carinu ovo ono, na kraju rekla hval dovidjenja vratite robu, i napravila refund na blizz gearu, dakle, oderanac malo zesci 

steam id: Tormento_Cro ; Origin ID: Tormento_Cro ; BattleTag: Tormento#2662
9 godina
neaktivan

Dečki došao sam se pohvaliti kako sam konačno, nakon 5 neuspjelih pokušaja, iz 6. sreće uspio ući u Diamond.  Danas me je pogodio niz od oko 5 pobjeda te sam se sa 2900 probio na 3018. Fenomenalno se osjećam :)

Gledao sam malo omjer izgubljenih i dobivenih mečeva ove sezone. Imam 98-111, počeo sam na 2730, a sad završavam na 3018. Znači 12 više pobjeda od poraza da bi se digao za skoro 300 sr-a. Osim toga pogledao sam i za ukupno competitive gdje mi omjer stoji 1079-1085. Znači samo 6 pobjeda više nego poraza me je diglo iz high silvera u početak diamonda. Blizzardov MM iako namješta tih 50% očito i daje mnogo više nego što statistika pokazuje da zaslužujemo.

Kako god bilo, sada planiram uzeti pauzu do kraja sezone, posvetiti se nekim drugim stvarima pa onda vjerojatno u slijedećoj sezoni malo mainati Moiru ako je do tada ne rasture sa raznoraznim promjenama.

Ljudi, sretno vam bilo i uživajte

1 0 hvala 1
11 godina
Free weekend je a traži meč 8 minuta :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cek znaci SR nije americka izmisljotina onda? Znao sam da ces ditchat followere svojg rezima cim dodjes do diamonda, udario te winstreak u glavu.... 

aka carrycopter

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Free weekend je a traži meč 8 minuta :(

Ma za free weekende im serveri prođu u qurycz. Na forumima se ljudi žale za svaki free weekend na lag spikeove i disconectanje. Također u vrijeme oko ovog novog patcha su radili neki server maintanance tako da su nas ovdje u Hrv jedan dan spajali na neki server sa 200+ pingom. Ja Mcreem pogodim Pharu, a nakon pol sekunde se čuje i vidi kako joj oduzima energiju, ja gledam koji k. a ono 250 ping, a da ne spominjem da je lag bio nepodnošljiv. Ali osim tog jednog dana ovo drugo nisam ništa neuobičajeno primjetio, a zadnji disconect se ni ne sjećam kad sam imao uz to da igram svaki dan.

16 godina

Meni je sad neigrivo.. Ping oko 500..

HTC 10 | (HTC 8X :) no more)
12 godina

Najbolje mi kod ow kada 3,4 partije za redom dobijem retarde koji ne znaju sacekat svog suigraca da se respawna citav game provedem ispred spawna pricajuci wait,regroup,dont go,a ovi samo ulijecu na borbe 1vs6 i 4vs6.Zato i imam najvise poraza na control point mapama i njih najvise mrzim upravo zbog toga. LJudi jednostavno na tim mapama postanu zaostali ne mogu si objasnit nikako drugacije. Na drugim mapama nema toliko problema oko regroupa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

BlizzCon 2017 - ICYMI: Overwatch

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Reklama, ali fora:

"Join Us" Murals Time Lapse | Overwatch

Moj PC