Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

poruka: 449
|
čitano: 264.837
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Operation Flashpoint Dragon Rising
15 godina
neaktivan
RE: Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
naxeem kaže...

Nemaš pojma. Igra je savršena i bolja od ičega što ćeš ikad moći igrati. Valjda si mlad pa to ne kužiš, ali s vremenom će ti biti jasno koliko je igra prezakon. Možda jednom za 10 godina dođe savršenija, ali teško.

jesam mlad da

prvi put sam se upoznao sa videoigrama na pc i na ninitendu tipa supermario itd. sa 6 godina

sa 10 godina sam dobio prvi komp i od tad svaki dan igram se na kompu već 5 godina i 11 mjeseci (da drugi mjesec imam 16)

uz tako već dosta dugo igranje(naravno ne dugo kao neki hardcore gameri ovdje)shvatio sam da nema savršene igre

svak igra ima neku manu te svaka igra se ne sviđa svakome

zato nema savršene

meni se jako svidio dragon rising,kvragu u nekim dijelovima mi je i bolji od cod4 ali ima mana i to pogotovo u mp radi laga i nemogucnosti logiranja zbog manjka dedicated serversa

http://www.youtube.com/watch?v=h8NhrzqxEhc&feature=channel_page/
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 16:02 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan

Ovo nije Flashpoint!! Flashpoint je bio kada smo svi skupa na serveru sudjelovali u napadu na neprijateljski položaj sa 200 vojnika rame uz rame i 50 tenkova oko nas... Ako je ovo Flashpoint onda je Call of Duty simulacija. Ako hoćete simulaciju, igrajte ArmA-u...

Jedino što je bolje kod OFP 2 je svakako grafika...Sada su u igru uključili i "gore"(otkidanje udova i glava itd.), ali to ne pridonosi ukupnoj ocjeni, jer se kod simulacije cijeni ugođaj i igrivost, a ne nekakva grafika... Zato ljudi i dan-danas igraju OFP 1...zbog izuzetne igrivosti i slobode.

Ali hajde dobro, to je samo moje mišljenje..ali sigurno će se naći još istomišljenika...

I rest my case...

Filip
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 16:43 (AlienWare1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ako kupis nesto za 50 eura naravno da ocekujes da valja. Kad onda dolazi razocarenje. Ako je ovo savrsena igra za te pare onda treba imati i savrseni MP, a nema. Nema normalno igriv MP, a ovo je tip igre koji se igra iskljucivo u MP-u jer je igranje protiv kompa cista budalastina. Dao sam 100 kn (15 eura!!!) za Team Fortress 2 dosao doma, instalirao, updejto i igrao SAVRSENO normalno bez ikakvih problema. Takve igre se mogu nazvat savrsene a ne poluproizvodi na kojima bi trebalo pisati "kupujete ali ne jamcimo srecu sa svim elementima igre". Svinjarija!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Podyebavam, a vidim neki su se uhvatili :) - Dakle, ne, ne mislim da je igra 100% bug-free, ali nema kritičnih bugova u ničemu osim što na dual-monitor konfiguracijama izbacuje na desktop - iritantno.

Drugih bugova u igri nisam vidio. Nigdje.

Što se tiče MP-a, lag nije problem igre, nego servera i nema veze s kvalitetom. Igra, za razliku od neigrive ARMA2-e, radi odlično.

Osim na bug s dva monitora, što sumnjam da itko od vas ima, imam primjedbu jedino na previše kratke misije i prekratku kampanju. Uvidom u mission editor jasno mi je da su bili lijeni ili požurili izdavanje, jer igra pruža daleko, daleko više, a kampanja koristi 20% mogućnosti igre.

Nedostaju duže misije i veća kampanja, dedicated serveri i customizacija oružja i igra je najbolji proizvod na tržištu.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eh naxem, sad kad si vidio da se preko pola sudionika ove teme ne slazem s tobom, onda: "podyebavam se". Smijeh

Mislim, nice try, pokusao si ovu igru malo preuvelicati, ali nije islo pa povlacenje. Osmijeh

Mislim to je ok, normalno, i ja kad sam CoD4 prvi puta igrao u zivotu mislio sam da je to najsavrsenija igra, i postupio bi isto kao i ti sada. Jer vidim tebi se ova igra opako dopada.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Meni je igra odlična. Na 6. sam misiji i našao sam samo jedan bug.

15 godina
protjeran

Nudim ovdje opisan poluproizvod u zamjenu za odojka, po mogucnosti zaklanog. Cool

0 2 hvala 0
17 godina
protjeran

duboko razočaran

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Može neko stavit popis svih likova koji igraju ovo prek Leaf-a?
Mene možete dodat kao NEW_MAN.
17 godina
protjeran

A jbg, ja jos uvijek stojim iza toga da je igra odlicna, dok codemastersova podrska za nju za sada nije ni blizu tom epitetu. Ne krivim igru za nedostatak dedicated servera, niti za manjak multiplayer mapa. Ono sto sam iskusio kad nije bilo lagga i s ekipom koja zna sta radi je bilo odlicno.Kada ima lagga, onda se dogadjaju cudne stvari, koje nisu bugovi, vec su jednostavno - lag.

Arma-u su ljudi poceli igrati online tek nakon kojeg patcha(?), Arma2 ista prica, s time da je patchiranje za armu(oba dijela) bilo daleko ekstenzivnije i potrebnije kako bi ista funkcioniralo. Bilo bi izuzetno glupo od codemastersa da ne rijese ovih par problema (jer nisu veliki za rijesiti, a donose ogromni potencijal i trajnost), ovo je igra koju s potencijalom od nekoliko godina online zivota, a to im prakticki znaci i prodaju.

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

A jbg, ja jos uvijek stojim iza toga da je igra odlicna, dok codemastersova podrska za nju za sada nije ni blizu tom epitetu. Ne krivim igru za nedostatak dedicated servera, niti za manjak multiplayer mapa. Ono sto sam iskusio kad nije bilo lagga i s ekipom koja zna sta radi je bilo odlicno.Kada ima lagga, onda se dogadjaju cudne stvari, koje nisu bugovi, vec su jednostavno - lag.

Arma-u su ljudi poceli igrati online tek nakon kojeg patcha(?), Arma2 ista prica, s time da je patchiranje za armu(oba dijela) bilo daleko ekstenzivnije i potrebnije kako bi ista funkcioniralo. Bilo bi izuzetno glupo od codemastersa da ne rijese ovih par problema (jer nisu veliki za rijesiti, a donose ogromni potencijal i trajnost), ovo je igra koju s potencijalom od nekoliko godina online zivota, a to im prakticki znaci i prodaju.

prekrasno si to sročio

nažalost neki ljudi i RECENZENTI to ne vide

skoro svi su podcijenili igru GT(7/10 za prezentaciju su dali 6.9 tj. grafiku idiotizam do maximuma)

Gamereport(4/5 lauš je imao loše skečeve te je neke mane preuveličao npr. priča je za njega čista baljezgarija)

Ign(7.8/10)

Gamespot(7.5/10)

Mislim stvarno da nisu mogli dati iznad 8 žalosno

17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Eh naxem, sad kad si vidio da se preko pola sudionika ove teme ne slazem s tobom, onda: "podyebavam se". Smijeh

Mislim, nice try, pokusao si ovu igru malo preuvelicati, ali nije islo pa povlacenje. Osmijeh

Nakon 6000 poruka, zar zaista misliš da bih komentirao onako infantilno? LOL!

Ne, uistinu sam se zaebavao popodne i to na nekoliko tema, kao dio sociološkog istraživanja, projekta "Troll Medium 2009", kojem je za cilj komentirati kao petnaestogodišnja trolčina i fanboy i to redom kroz poruke:

OF2 nema bugova!, AMD i komunisti, OF2 savršenstvo, Mrzim Apple copycatz i Križarski ratovi.

Sociološki eksperiment je donekle uspio. Nedostatak pravih trolčina je uzrokovao izostanak flejmwara, ali inteligencija nekih korisnika je usko profilirana.

Svakako, što se same igre tiče, smatram da nema kritičnih bugova izuzev iritantnog izbacivanja na desktop na dual monitor konfiguracijama, ali i da je igra u dizajnu solo kampanje i opcijama za MP podbacila.

Unatoč tome, OF2 je trenutno najbolji živi taktički FPS, ako izuzmemo neigrivi AA3 i prastari BF2.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 22:32 (naxeem).
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Prison Breaker kaže...

Nakon 6000 poruka, zar zaista misliš da bih komentirao onako infantilno? LOL!

Ne, uistinu sam se zaebavao popodne i to na nekoliko tema, kao dio sociološkog istraživanja, projekta "Troll Medium 2009", kojem je za cilj komentirati kao petnaestogodišnja trolčina i fanboy i to redom kroz poruke:

OF2 nema bugova!, AMD i komunisti, OF2 savršenstvo, Mrzim Apple copycatz i Križarski ratovi.

Sociološki eksperiment je donekle uspio. Nedostatak pravih trolčina je uzrokovao izostanak flejmwara, ali inteligencija nekih korisnika je usko profilirana.

Svakako, što se same igre tiče, smatram da nema kritičnih bugova izuzev iritantnog na dual monitor konfiguracijama, ali da je igra u dizajnu solo kampanje i opcijama za MP podbacila.

Unatoč tome, OF2 je trenutno najbolji živi taktički FPS, ako izuzmemo neigrivi AA3 i prastari BF2.

naxeem ti si car

teška je to filozofija xD

17 godina
neaktivan

Niti jednom otkad sam instalirao nisam imao problema sa bugovima na MP-u..Lag je bio prvih par dana.No sad je ok (barem meni)....

A singleplayer lol nisam jos presao jer nema usranih checkpointova :) Sto mi je u jednu ruku i drago tako igrat ;) a ne svaku minutu stiskati SAVE GAME :)

Ugl nema cheakpointova jer igram ak se nevaram na hardcore...

NEMA BOLJE IGRE :)

roby
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

imam mali problem...dok sam u igri i ako stisnem onaj windows znak na tipkovnici kako bi npr. minimizirao igru i na brzinu pogledao nešto na netu, nemogu ju ponovno pokrenuti.kliknem na minimizirani znak u taskbaru ali neće..a kda sam u meniu igre tj. kad ne igram mogu normalno "smanjiti" igru i pnovno ući.zna li netko u čemu je problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

To ti je do igre, ima dosta bugova, mislim da će se to riješiti patchom..

17 godina
neaktivan
Hanter kaže...

imam mali problem...dok sam u igri i ako stisnem onaj windows znak na tipkovnici kako bi npr. minimizirao igru i na brzinu pogledao nešto na netu, nemogu ju ponovno pokrenuti.kliknem na minimizirani znak u taskbaru ali neće..a kda sam u meniu igre tj. kad ne igram mogu normalno "smanjiti" igru i pnovno ući.zna li netko u čemu je problem ?

Nebi se smjelo događati. Kada klikneš nazad na igru, pričekaj 20-tak sekundi da se igra 'vrati'. Kad ti nju minimiziraš, pri povratku sve podatke treba vraćati u video memoriju i tu traži malo vremena.

15 godina
protjeran
Abra008 kaže...

To ti je do igre, ima dosta bugova, mislim da će se to riješiti patchom..

Ne huli boga. Koje si to ti bugove vidio kad strucnjaci nisu.

EDIT: A sad cu ja malo hulit boga.

Usao sam u MP, hura. Lobby? Ja mislio da je to ekskluziva L4D. GO pls GO. LOL.

U igri bot vozi kamion. LOL ludnica, kao da pijani Seva vozi formulu. Kreni stani, kreni stani, kreni stani katastrofa.

Cucnes ne mozes ustat, ustanes ne mozes cucnut LOL ovo sigurno nije bug nego savrseno napravljeni fatigue LOL

Nevidljive prepreke? WTF? E to je vjerojatno Codemasterova taktika za dodatni upgrade igre. Na tim mjestima valjda namjeravaju u buducnosti izgradit cirkus.

I na kraju odlicno modelirani vojnici bez noge, koji by the way hodaju. Na ovome se isto moze dosta toga novog napravit, npr. novi model R2D2.

Eto to sam vidio i dozivio za samo 10 minuta igranja on - line. Sacuvaj me boze duljeg igranja, mozda negdje vidim golu Jennu Jameson, al onda cu barem bit sretan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 10:48 (Tallahasee).
15 godina
neaktivan

Haha! Najjači bug ikad!

Ako vam ponestane metaka, pogodite neprijatelja bombom, gotov je čim ga bomba dotakne, bez eksplozije :)

2 0 hvala 0
16 godina

Pa ti mi stvarno nisi jasan, to nije bug, to se neprijatelja usere i umre od straha.    Kao ti ne bi umro, da kraj tebe padne bomba,  a da te tek pogodi............

Evo jedan frustrirajuci bug, dosao sam do 5 misije (solo), i neki dan idem malo odigrat i nema vise moje igre, nema continju, ne mogu nastavit i sta sad? Sad sve iz pocetka a  3 dana sam prelazio 3. misiju 

15 godina
neaktivan

E nije ti ni to bug:)

Nema kontinju jer moraš na "load campaigne", tam ju odabereš i onda na continue...

nema na ćemu :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Shit of the year!

Nerealno, samo prividna sloboda kretanja, AI za k..., fali hrpa komandi itd itd, sramoti ime OFP!

Ide u vitrinu skroz iza da se ne vidi

Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Hanter kaže...

Nebi se smjelo događati. Kada klikneš nazad na igru, pričekaj 20-tak sekundi da se igra 'vrati'. Kad ti nju minimiziraš, pri povratku sve podatke treba vraćati u video memoriju i tu traži malo vremena.

Znam da nebi smjelo, ali događa se.Pričekao sam ja i više od 20 sekundi ali jednostavno neće.Svaki put moram prekinut igru u task manageru i ponovno pokrenuti.

16 godina
neaktivan

Dali bi netko bio ljubazan da napiše kako da ja i frend zajednički prelazimo igru? jeli moguće preko xfirea ili moram instalirati onaj leaf ili šta već? hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Pips kaže...

Dali bi netko bio ljubazan da napiše kako da ja i frend zajednički prelazimo igru? jeli moguće preko xfirea ili moram instalirati onaj leaf ili šta već? hvala

Ma možeš kako očeš ja i frend smo igrali preko hamachija i ovako samo prek neta,a možeš i preko leafa. Ako imaš piratsku verziju igre onda nemoj raditi private srvere jer mene je uvjek sa private servera bacalo van.

15 godina
neaktivan
Pips kaže...

pa možete vi igrati tako da napravite online account u igri te se dodate za frendove

nakon toga jedan od vas napravi server i pošalje drugom pozivnicu(invitation)

kad se on priključi u lobby igra može početi

Ako neće vam to raditi radi laga onda probajte slijedeće

Instalirajte leaf te radite po tutorialima već napisanim 2 puta u ovoj temi

Nakon što uradite sve kako treba(kreiranje leaf acc,premission i slaganje networka,sve objašnjeno u ovoj temi par stranica prije)neko napravi server u igri preko LAN-a te se ovaj

drugi priključi normalno ako mu to ne radi onda neka proba preko ip adresse

nakon što se priključi igra može početi :D

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Pips kaže...

pa možete vi igrati tako da napravite online account u igri te se dodate za frendove

Nakon što uradite sve kako treba(kreiranje leaf acc,premission i slaganje networka,sve objašnjeno u ovoj temi par stranica prije)neko napravi server u igri preko LAN-a te se ovaj

Zahvaljujem!

15 godina
neaktivan
Pips kaže...
TopForumaš kaže...
Pips kaže...

Zahvaljujem!

onda stisini hvala ne da sve to citiras :D

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
16 godina
neaktivan

n00b šta ćeš!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Treba mi mala pomoć. Imam samsungov monitor SyncMAster T200 i na njemu igra Operation flash point Dragon rising nemoze da se prikaze na rezoluciji monitora 1680X1050.

U cemu je problem? Grafička karta je GeForce8600GTS Quad procesor Q6600 itd

Hvala unaprijed na pomoci......

Edin
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Operation Flashpoint Dragon Rising
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice