Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

poruka: 449
|
čitano: 264.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Operation Flashpoint Dragon Rising
15 godina
neaktivan
RE: Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
Zašto se uopće zamarate OF-om kad imate puno bolji COD.To je moje mišljenje barem
Slavko Zebcevic
15 godina
neaktivan
Zekida kaže...
Zašto se uopće zamarate OF-om kad imate puno bolji COD.To je moje mišljenje barem

Zato jer je ovo skroz drugačija igra, ne bolja, već drugačija.

Pa isto tako možeš pitati vozače što se zamaraju sa Need for speed, ili pilote zašto igraju IL-2, kad postoji COD?? Sasvim drugačije igre, eto zašto:)

17 godina
neaktivan

obožavam ovu igru  Smijeh svaki put kad igram, otkrijem nešto novo...jučer me protivnik ubio tako što mi se jedan totalno neprimjetno prišuljao meni i mom vodu, i to iz SMJERA PO KOJEM SMO PUCALI. Ni sam ne znam kako je to uspio, skontali smo ga tek kad je iskočio metar ispred nas i spičio mi par metaka u ćelembaru  Osmijeh a dns se malo zabavljo u editoru, snajpo po aerodromu. I skinem ja najbližeg neprijatelja na oko 200 m, i čini mi se da je pri padu nekako čudno izgledo  Neodlučan i odem ja do njeg da vidim posljedice headshota iz M82. Bome sam imo i šta vidjet heh naravno da sam odma palio FRAPS za par sadističkih screenshota  Nevinašce

Sa NVom i ne izgleda baš nešto Sa NVom i ne izgleda baš nešto
Dok flashlight otkriva mnogo krvi Dok flashlight otkriva mnogo krvi
Em bez glave, em u čudnoj pozi :) Em bez glave, em u čudnoj pozi :)
potpisujem se

5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

@kaiser

Normalno da mozes jos samo fali da nemozes. (lol)

Kad budemo igrali mi ti javimo, neko napravi lan server i svi udemo na njega i igramo :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 20:09 (Cola i mentol).
17 godina
neaktivan

Evo još malo slika kineskih časnika unakaženih od strane .50 BMG zrna sa relativno male udaljenosti. Nisam očekivo da će se tijela pod metcima raspadat sa takvim detaljima da čak čovjeku možete prepolovit ruku ili nogu, te da će se na ranama vidjeti ostatci kosti i unutarnjih organa. Također nisam očekivao da sam dovoljno precizan snajperist da po noći izvedem nešto poput ovoga na zadnje dvje slike, pogotovo sa puškom takve snage. No da, dosta mog brbljanja. Uživajte u slikama  Osmijeh (ili se zgražajte nad njima).

tragovi kosti u nozi tragovi kosti u nozi
Opet se vidi kost Opet se vidi kost
Kost, treći put Kost, treći put
Krvav je posao vojnika Krvav je posao vojnika
Ovo je i mene iznenadilo... Ovo je i mene iznenadilo...
Ko to može sa .50 cal sniperom? ;) Ko to može sa .50 cal sniperom? ;)
potpisujem se

5 1 hvala 2
16 godina
protjeran

i decki jel igrate kaj preko leafa meni internet nesto kasljuca(prije bi reko da ima upalu pluca i da cu uskoro umrjet)

pa nemogu sa vamaPlač 

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni nije jasno kako nekome to može biti lijepo? Interesantno bi bilo da je pravi čovjek, želiš vidjeti kako to izgleda, ali ne više od jednom...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Meni nije jasno kako nekome to može biti lijepo? Interesantno bi bilo da je pravi čovjek, želiš vidjeti kako to izgleda, ali ne više od jednom...

Pa ko je reko da je to nešto lijepo i prekrasno? Nisam nikakav psihopat, sociopat niti neki ratoborni naslinik. Ove slike sam napravio sad i nikad više, nije da uživam u tome, samo sam testirao mogućnosti igre. Po meni se moje slike ne razlikuju baš od onih milijardu slika na različite načine srušenog drveća koje su svi stavljali na net kad je izašao Crysis. Jer to je sve samo hrpa tekstura i poligona, samo što su neki u obliku drveća, a neki tvore lutke nalik ljudima. I nad mojim screenshotovima se zgražate, a ni ovo tvoje "Interesantno bi bilo da je pravi čovjek" nije baš za neku pohvalu. Osim ako te zanima medicina i anatomija   Namigiva

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 22:32 (h51ph).
15 godina
neaktivan

Fajt, fajt!! Brzo open leaf i oružja u ruke pa da isprobamo te silne texture i poligone:)

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
h51ph kaže...
naxeem kaže...

Pa ko je reko da je to nešto lijepo i prekrasno? Nisam nikakav psihopat, sociopat niti neki ratoborni naslinik. Ove slike sam napravio sad i nikad više, nije da uživam u tome, samo sam testirao mogućnosti igre. ... a ni ovo tvoje "Interesantno bi bilo da je pravi čovjek" nije baš za neku pohvalu. Osim ako te zanima medicina i anatomija   Namigiva

Na to sam i mislio.  Sve pet :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

Imam glupi problem...instaliram igricu...ali imam samo poljski i ruski jezik,kako nabavit ostale(engleski)?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devilll kaže...

Imam glupi problem...instaliram igricu...ali imam samo poljski i ruski jezik,kako nabavit ostale(engleski)?

Zašto si kupio lokaliziranu igru? Možeš jednostavno zamijeniti ako imaš račun.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 7:19 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Haha, ziher ju je kupovao. ;-)
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina

Mislim da je cinizam prilicno ocit :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...

imali kakvih vijesti o online serverima tj. hoce li codemasters napraviti dedicated servere da nebude vise laga i nemogucnosti logiranja

Mislim da će to sad teške biti implementirano ,malo sam ćitao po codemasterovom forumu.

Dev-tim se koristio Quazal net z program. Taj program ima opciju za dedicated srvere,

ali pošto su oni napravili peer to peer  sustav bit će vrlo teško implementirati dedicated servere

Koliko vidim mnogi ljudi na codemaster forumu govore da će morati napraviti cijeli novi mp za pc radi implementacije dedicated servera što je maolo vjerovatno.

Pošto codemaster još uvijek šuti možemo se nadati da će naći nekakvo riješenje i implementirat dedicated servere.

15 godina
protjeran

"Imam glupi problem...instaliram igricu...ali imam samo poljski i ruski jezik,kako nabavit ostale(engleski)?"

Iako sam ja kupio ovo smece za razliku od tebe. Sad bi je rado zamjenio za bilo sta novije i provjereno (original naravno) pa moze i na Ruskom! Samo da se rjesim ovog OF-a, jer cu kutiju zapalit jos malo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 10:50 (Tallahasee).
17 godina
neaktivan

A zašto je "smeće"?

17 godina
neaktivan

Zato što je bugovit. I ja bi rado zamijenio svoj primjerak, samo kad bi mogao naći nekoga tko bi ga uzeo.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bugovit? Ja sam prošao cijelu kampanju i niti jedan bug nisam sreo.. niti jedan.

Možeš li te "bugove" navesti?

Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ajme jesi ti agresivan. lol

SP je dobar, odigrao sam malo, doduše ne previše. Nisam naletio na bugove.

MP je druga priča, a zbog toga sam i uzimao OPFP.
Lagovi, često se desi da ne mogu mijenjati oružje, da ne mogu ustati is čučnja, a nisam sam sa ovim problemom.

Nedostatak dedicated servera.

Sve to mi ubije gušt pa mi se neda.

Ok, možda bugovit nije dobra riječ, ali svakako nije kvalitetan proizvod. Jer ima par nedostataka koji su glupi.
16 godina
Danny_HR kaže...
Ajme jesi ti agresivan. lol

SP je dobar, odigrao sam malo, doduše ne previše. Nisam naletio na bugove.

MP je druga priča, a zbog toga sam i uzimao OPFP.
Lagovi, često se desi da ne mogu mijenjati oružje, da ne mogu ustati is čučnja, a nisam sam sa ovim problemom.

Nedostatak dedicated servera.

Sve to mi ubije gušt pa mi se neda.

Ok, možda bugovit nije dobra riječ, ali svakako nije kvalitetan proizvod. Jer ima par nedostataka koji su glupi.

Imao sam iste probleme kad se nemogu legnuti,onda nemrem mjenjati oruzja pa onda laggovi...

Frend mi je rekao da su sada te sve stvari rijesili pa cu opet probati zaigrati

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
Nisam zadnjih 3-4 dana probao pa ne znam.
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

A zašto je "smeće"?

Zato jer ga u sp igraju amateri a mp je vise nego neupotrebljiv. Dakle s obzirom da sam htio igrat mp komponentu ove igre a nisam to uspio, NIKAKO (sluzeci se svakakvim forumima i forama), smece je.

Danny_HR kaže...

Zato što je bugovit. I ja bi rado zamijenio svoj primjerak, samo kad bi mogao naći nekoga tko bi ga uzeo.

Ak ne uspijes zamjenit bas kao sto necu niti ja, predlazim da to zapalimo i na toj lomaci specemo cevape. Siguran sam da cemo se bolje osjecat. A pivicom cemo sprati gorak okus prevare teske 50 eurica.

15 godina
neaktivan

Autori ove igre su se isprostituirali, išlo se na masovnu prodaju, a ne na kvalitetu, igra nikako nemože imati epitet simulacije i nikako ne zaslužuje nositi ime Operation Flashpoint, možda je ok nekom ko nije odigrao original, a veteranima OFPa nemože biti  ok.

Moj PC  
5 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Nije lošta igrica al' preteške misije igram ju prvi puta. Cuo sam da je multiplayer besplatan

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 14:54 (Cro-gamer).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
ACCS_DUDO kaže...

Autori ove igre su se isprostituirali, išlo se na masovnu prodaju, a ne na kvalitetu, igra nikako nemože imati epitet simulacije i nikako ne zaslužuje nositi ime Operation Flashpoint, možda je ok nekom ko nije odigrao original, a veteranima OFPa nemože biti  ok.

Igra je OPFP samo po imenu i ničemu drugome.

17 godina
neaktivan

Ja mislim da je igra savršena. Nema igra ništa bugova i MP radis savršeno. Vi nemate pojma kako se igra ili vam je teška pa je ignorirate i odmah pljucate.

Ovo je najbolja FPS igra unazad sto godina i glupo je da kažete da ima makar jedan bug, jer nema ništa.

Isto tako su bezveze oni koji kažu da je kampanja napravljena na brzaka i samo da se završi i da nešto može na tržište. Nemate pojma.

Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kada sam ja zadnji puta probao MP je bio doslovce, al stvarno neigriv zbog laga.

Ako se to promijenilo odlično, probat ću svakako.
Ako nije, stojim kod svoga da je bezvezna igra i da sam bacio novac.
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja mislim da je igra savršena. Nema igra ništa bugova i MP radis savršeno. Vi nemate pojma kako se igra ili vam je teška pa je ignorirate i odmah pljucate.

Ovo je najbolja FPS igra unazad sto godina i glupo je da kažete da ima makar jedan bug, jer nema ništa.

Isto tako su bezveze oni koji kažu da je kampanja napravljena na brzaka i samo da se završi i da nešto može na tržište. Nemate pojma.

igra nije savršena takva igra ne postoji niti je nikad neće biti

http://www.youtube.com/watch?v=h8NhrzqxEhc&feature=channel_page/
17 godina
neaktivan

Nemaš pojma. Igra je savršena i bolja od ičega što ćeš ikad moći igrati. Valjda si mlad pa to ne kužiš, ali s vremenom će ti biti jasno koliko je igra prezakon. Možda jednom za 10 godina dođe savršenija, ali teško.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Operation Flashpoint Dragon Rising
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice