Zanima me ima li naznaka o novom hitmanu. Blood money je jednostavno fantastićna igra, očekujem isto to i od sljedećeg nastavka. Ima li naznaka o njemu
evo ti nesto
Nesto se pricalo prije godinu dana, neke glasine sam cuo ali od onda nikakve novosti... Inace Blood Money je fenomenalna igra.
svi djelovi hitmena su predobri....jedva cekam ako izade najnovii
svi djelovi hitmena su predobri....jedva cekam ako izade najnovii
Svaki Hitman je odlica a pogotovo Blood money, kojeg sam presao par puta a svaki put na drugaciji nacin. I ja se nadam da ce biti nesto novo uskoro.
Raspitao sam se, i ispada da bi trebao izaći u 2011., s time da je development u veoma ranoj fazi, budući da nema screenshota ni nikakvih artworka.
Nadajmo se najboljem :)
znaš možda kako ce se zvat taj dio
Hitman je jedan od serjala kakvi se JAAAAAKO rijedko rade.Nema šta svi su(od prvog do zadnjeg)odlični i nadam se da če izači nastavak kojeg željno očekujem.
cekam ga kolko treba..
po meni, hitman 2 je najbolja od svih djelova, a nakon izlaska blood moneya se pricalo da je to zadnji nastavak hitmana, dalje nisam upućen..
Na kraju blood moneya su ga ko fol ubili ( nisu jer se može probudit jer mu je ona ženska dala oni serm šta su dali i agentu Smithu )
ali to puno ljudi nz
pa sad nz kako će se te isplest u 5
morat će ubacit cinematic koi to objašnjava il tako neš
Pa objašnjeno je, Hitman je viđen u nekom vlaku za Kinu ili tako nešto, kad pređeš igru i dok je hitman "mrtav" stišći par puta tipku za naprijed i dobit ćeš extra misiju, tj hitman će se probuditi.
EDIT: vidim da znaš za taj kraj ali kako onda neznaš za filmić na kraju kad ide u Kinu?
Za sve koji neznaju, na kraju zadnje misije blood moneya, vas kao ubiju i onda je onaj kao filmić Credits gdje idu slova, a hitman leži na oltaru u nekoj crkvi kao na pogrebu. e sad kad to krene samo brzo stiščite w . Primjetit če te da vam raste health i onda će hitman oživjeti i imate još jednu misiju u kojo vam je zadatak sve ubiti na pogrebu. Super fora za koju malo ljudi zna (bar po mom mišljenju)
Ta zadnja misija je odlicna. Ja sam odmah skuzio da postoji neka kvaka kad lezis tamo sa onim pistoljima. Nemogu vjervoati da neki ljudi tvrde da obozavaju Hitman Blood money a da nisu to skuzili.
Za sve koji neznaju, na kraju zadnje misije blood moneya, vas kao ubiju i onda je onaj kao filmić Credits gdje idu slova, a hitman leži na oltaru u nekoj crkvi kao na pogrebu. e sad kad to krene samo brzo stiščite w . Primjetit če te da vam raste health i onda će hitman oživjeti i imate još jednu misiju u kojo vam je zadatak sve ubiti na pogrebu. Super fora za koju malo ljudi zna (bar po mom mišljenju)
Na Gamespot forumu pričaju kako će otkriti detalje na E3-u
walktrough zadnje misije:
youtube.com/watch?v=hmiW9ExESTA
očito neki noob igra, al nije u tome stvar, nego da oni koji nisu vidjeli pravi završetak da se sad prosvijetle :D
i ja isto jedva čekam novi nastavak, vjerujem da će biti odličan
a od starijih nastavaka, contracts mi je nekako bio najlošiji :/
Dali tko ima kakvu novu informaciju vezanu za Hitman ?
Igra je fenomenalna,cak sam je presao 3 puta jer nije ni jedan hitman izasao jos...btw zas tak malo rade hitmene?
...btw zas tak malo rade hitmene?
Kak misliš "tak malo"?
Ovo će sada biti 5. nastavak, mislim da to nije baš tako malo...
Pa po meni je bolje da igru izdaju kad bude gotova i napravljena kako treba, znači kvalitetno. Ovaj serijal ima ogroman ugled i vjerujem da ga ne žele srušiti s time da prodaju nedorađenu i neigrivu igru s 19 nastavaka.
Rađe ću čekati 2 godine i da taj finalni proizvod bude kvalitetna igra koja će me oduševiti, nego da nastavci izlaze svakih pola godina kao na pokretnoj traci, a da igra bude drek zbog koje ću zamrziti i postati razočaran cijelim serijalom.
Za kvalitetnu igru treba mnogo vremena i volje da se napravi.
Long live Hitman!
Sorry krivo sam se izrazio..mislio sam rec da ne rade igre kao neki non stop skoro pa i manje od god naprave igru i slicno neg ovima se to malo produzi dok ju naprave i smisle pricu.
Da, i ja jedva čekam...
evo baš ga prelazim...
Koja vam je najdraža misija u blood money
Tam gdje treas zenu ubit radi lancica oko glave ...to sam uvijek misiju par puta prelazio
Da, ona kod zaštičenog svjedoka. Ja tu ženu uspavam u kupaonici ili joj stavim nešto u piće, a tipu stavim minu na stolicu, on ju budala ide dignut i BUMMMMM....
Jedna od boljih misija
To što ste sad rekli, zato volim Hitmana-jer je raznolika i puna mogućnosti, originalna!
Igru možeš odigrati na nekoliko desetaka načina i nikada ti neće dosaditi.
Pređeš jednom igru, ideš ju opet igrati i eksperimentirati s novim stvarima i opet ćeš biti ugodno iznenađen mogućnostima!
Da priznam, najviše sam se namučio s drugom misijom, onom u kazalištu :D
Naravno, sve sam misije igrao tako dugo dok nisam ostvario SA level prolaznosti :)
Ja sam zenu ubio sam joj doso killno i otiso a ovog sam kad je gledo telku...kak si joj stavio nesto u pice? kaj se to moze?? i kak bit onaj naj tisi skill da te niko ne cuje nit zna da si tu bio i da dobis najvise para i da nea nikakve buke i svjedoka...
Ako ju budeš slijedio primjetit češ da ulazi u jednu kuhinju, tamo je zelena boca iz koje ona pije. Uzmeš injekciju i staviš u bocu otrov ili uspavlivanje. Največunagradu dobiješ kad: nemaš svjedoka tj, notority, ubiješ samo one koji su ti zadani, znači nema kokanja nevinih.
Što se tiče misije u kazalištu istina je da je dosta teška, ali zato i zanimljiva
Ako ju budeš slijedio primjetit češ da ulazi u jednu kuhinju, tamo je zelena boca iz koje ona pije. Uzmeš injekciju i staviš u bocu otrov ili uspavlivanje. Največunagradu dobiješ kad: nemaš svjedoka tj, notority, ubiješ samo one koji su ti zadani, znači nema kokanja nevinih.
Što se tiče misije u kazalištu istina je da je dosta teška, ali zato i zanimljiva
Ja sam tu misju u kazalistu preso tako da sam stao u WC i ljudi su samo dolazili a ja sam ih poubijo.
presao sam sve Hitmane i svi su mi skroooz zakon jedino mi je malo glupo jer u Hitman Contracts su neke misije kopije misija iz Hitman Codename 47, Hitman mi je dobar jer igrica daje puno mogucnosti pogotovo u zadnjeg dijela gdje se covjek moze sakriti u ormar ili mrtvog covjeka ubaciti u zamrzivac, ima mnostvo jakog oruzja, zanimljive misije, i sto reci nego da jedva cekamo i sljedeci peti nastavak Hitmana!