Neimenovani projekt

poruka: 3
|
čitano: 1.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Neimenovani projekt

Pozdrav svima.

Evo mene sa još jednom igrom koja je trenutno u ranoj fazi razvoja i na kojoj i sam radim. Upravo zbog rane faze razvoja nismo još došli do imena, ali mislim da će se neko zainteresovati za dosadašnji rad. 

Kao i svi moji ostali projekti, igra će biti pogonjena sa Unreal Enginom 3. 

Sav dosadašnji rad na igri je uradio samo jedan čovjek koji je krenuo učiti Unreal Engine prije više od godinu dana i na kraju zbog velikog interesa odlučio pokušati kreirati u svoju sopstvenu igru. Trenutno je veoma teško naći ljude koji su voljni raditi besplatno do određenog perioda, tako da tim sada broji 4 člana. Kao i u prošlim projektima ja sam level dizajner.

Cilj je stvoriti RPG sa temom starog Babilona, prvenstveno zbog toga što zaista nema mnogo igara koje su smještene u ovom periodu. Glavna inspiracija je Skyrim i ono što je zanimiljivo jeste da je većina programerskog rada već završeno, sada treba početi raditi na masivnoj mapi, te modelima, likovima i tako dalje. Ukoliko neko ima želju da se priključi projektu, neka me slobodno kontaktira.

Tu su i dva video zapisa koji najbolje opisuju trenutno fazu razvoja, pa pogledajte:

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
9 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neimenovani projekt
Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neimenovani projekt

Još pokušavamo da stavimo igru na noge, odnosno da sve ovo dosadašnje programiranje uvedemo u igru. 

Međutim, veoma je teško pronaći ljude koji su voljni raditi, ukoliko ovdje ima neko ko poznaje 3d modeliranje ili koncept dizajn neka se slobodno javi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice