lol
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slažem se s tobom, ali samo ako se koristi u MP. Ne vidim ništa loše u testiranju auta prije kupnje. Pokazalo se već X puta da su ljudi dali hrpu pravih novaca za bananu.
EDIT: zanimljivo, ja ga nisam još isprobao... Valjda čekam da se iznenadim kad prikupim 5000 bodova

Stisnuo sam quit race unutar 7sec i ne da mi natrag u igru. Popi...t ću
Pa ti koristi chit.
Pa ti koristi chit.
Srećom, tu je Origin launcher
Slažem se s tobom, ali samo ako se koristi u MP. Ne vidim ništa loše u testiranju auta prije kupnje. Pokazalo se već X puta da su ljudi dali hrpu pravih novaca za bananu.
EDIT: zanimljivo, ja ga nisam još isprobao... Valjda čekam da se iznenadim kad prikupim 5000 bodova
Za Mclarena nedaš 22 000 boosta, a ovoga namjeravaš najmanje pet puta više od Mclarena preplatit...
Za Mclarena nedaš 22 000 boosta, a ovoga namjeravaš najmanje pet puta više od Mclarena preplatit...
Od kad su uveli achievements potrošio sam samo jučer 12.000 boosta na Platinum packove, jer su bili sniženi na 750 boosta. I to je to s trošenjem boosta.
Od kad su uveli achievements potrošio sam samo jučer 12.000 boosta na Platinum packove, jer su bili sniženi na 750 boosta. I to je to s trošenjem boosta.
Šta si dobroga dobio u packovima?
Ja sam do sad od packova jedino kupovao 4 star skill i na njih portošio isto oko 11 000 boosta kad su bili sniženi na 500 boosta...
treba vam još netko za farmanje?
add me CHUPSIE
add me CHUPSIE
Dodan. RENZORGT
Nema vas, hoće neko farmati?
Stalno mi u chatu piše da imam gift ali ja sam tamo otišao vidjeti i nema ništa...
Čitaj malo bolje "in our Topup page"... Iako ne vidim što bi trebao biti poklon
odes vamo https://world.needforspeed.com/home ulogiras se i tamo imas gift
Pa tu stranicu mi i otvori ali nema ničega... možda krivo tražim? Ili je do njih greška...
Reko mi je prijatelj da to vazi za one koji kupuju za boost... da je to reklama za sve...
Svi koji su izgubili TH protekli dana sada mogu besplatno obnoviti dane.
Bumbilek koja je razlika izmedu ovih brake-ova ?
1: Slika 1 Richter, 0, 0, 9, Race Brakes 6,520$
2: Slika 2 ZTM , 0, 0, 9, Ultra Brakes 6,080$
Ne razumijem zasto Race Brakes vrijede vise od Ultra?
Znas mozda ti ?
el zna ko sto je ovo ? Authentication is temporarily unavailable, please try again later
Nisi jedini, mnogima to izbacuje. Meni jos ne.
Bumbilek koja je razlika izmedu ovih brake-ova ?
1: Slika 1 Richter, 0, 0, 9, Race Brakes 6,520$
2: Slika 2 ZTM , 0, 0, 9, Ultra Brakes 6,080$
Ne razumijem zasto Race Brakes vrijede vise od Ultra?
Znas mozda ti ?
To je onaj bug po kojem bolji dijelovi manje vrijede i slabije utječu na perfomace auta.
el zna ko sto je ovo ? Authentication is temporarily unavailable, please try again later
Zna... To dobiješ iz 2 razloga: 1) ako koristiš autofinish hack i 2) ako izađeš (namjerno ili slučajno) iz utrke unutar 7sec od njenog početka. MOraš čekati po par sati da se to makne ili odeš na Origin skineš program i preko njega se ulogiraš bez problem (potraži među starijim postovima, objasnio sam što i kako treba skinuti).
auto hack ne koristim sigurno a mozda cak i jesam izisao iz trke unutar 7 sec
odes vamo https://world.needforspeed.com/home ulogiras se i tamo imas gift
to se odnosi na poklon za Top up (za one koji kupuju booste).
Baš me zanima do kada će trajati...
Limited. Do kad, nisu rekli.
ino, hvala ti na ovoj informaciji, uspio sam nastaviti streak sa danom 113 :)
ino, hvala ti na ovoj informaciji, uspio sam nastaviti streak sa danom 113 :)
Nije problem. Bitno da si nastavio.