Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 564.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online
Haker_x kaže...

Izvinjavam se na {#}-u ali sam morao da dokazem ovo...

Nisi morao dokazivati ako imaš kreiran račun na paypalu preko te kartice. Očito se kartice u Hrvatskoj razlikuju od onih u BiH {#}

Božoo kaže...

Upravo sam dobio Bentlya na car prize packu...

Jel ima ko kakva saznanja o ovom autu?

Odličan za TE. Dalje od toga s tim autom baš i nećeš doći

Ryder007 kaže...

jel vama radi vinly section ? nemogu stavit vinly ni na jedan auto 

Kod mene radi

14 godina

...

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moja Supra :)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zanima me kakvi su ovo klanovi u igric? Naime, naisao sam na grapu igraca koji imaju iste aute, isto obojene :SS

Jel to slucajno ili?

http://i.imgur.com/ULmTM2T.jpg

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
-Mario91- kaže...

Zanima me kakvi su ovo klanovi u igric? Naime, naisao sam na grapu igraca koji imaju iste aute, isto obojene :SS

Jel to slucajno ili?

http://i.imgur.com/ULmTM2T.jpg

NIšta neobično. Netko je imao ideju da se formira Bug crew (grupa), ali nije se daleko dogiralo s tim

12 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru

Jel zna netko sta bi trebao napraviti da igram ali u smanjenom zaslonu

http://i.imgur.com/tph9PrK.png

0 0 hvala 0
12 godina

Igru bi interesiralo vise ljudi,kada ne bi bilo

onoliko hackera i svih onih pizz raditi da igras ferplay.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Niiiiiice. Lijep auto,i fino si ga uslikao. :Đ

Da ponovim pitanje,pošto nitko nije odgovorio... Je li fizika igre popravljena ikako s novim updateovima?  

Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
neaktivan
-Mario91- kaže...

Hvala na brzom odgovoru

Jel zna netko sta bi trebao napraviti da igram ali u smanjenom zaslonu

http://i.imgur.com/tph9PrK.png

Klikni na ekran dok ti igrica radi, stisni ESC, odaberi video i tu odabezi 800x600 rezoluciju i "window mode" ON

turbojc kaže...
iAvenger kaže...

Niiiiiice. Lijep auto,i fino si ga uslikao. :Đ

Da ponovim pitanje,pošto nitko nije odgovorio... Je li fizika igre popravljena ikako s novim updateovima?  

Kako te moj odgovor nije zadovoljio, ajde da pitam kakva fizika?

15 godina
neaktivan

Sorry,no tvoj odgovor nisam nigdje vidio. 

Fizika automobila,je li se poboljšala,ili je ostala ista cijelo vrijeme unazad 9 mj? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ajde kad već slikamo supre.. ali auto je odvratan za voziti

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dobro veče svima. Opet ja sa jednim pitanjem... :)

Molio bi vas da mi pomognete oko automobila...

Zapravo ja imam u garaži:

*Mazda Speed 3 - D klasa - 399 Overall - 439 Top Speed - 396 Acceleration - 364 Handling

*BMW M3 GTS - A klasa - 745 Overall - 793 Top Speed - 864 Acceleration - 578 Handling

*Lamborghini Murcielago LP 650-4 Roadster - S klasa - 755 Overall - 796 Top Speed - 864 Acceleration - 607 Handling

*Bentley Continental SuperSport Coupe - S klasa - 769 Overall - 738 Top Speed - 842 Acceleration - 727 Handling

*Lexus LFA - S klasa - 798 Overall - 794 Top Speed - 899 Acceleration - 703 Handling

*Ford Mustang Boss 302 '12 - S klasa - 785 Overall - 784 Top Speed - 891 Acceleration - 680 Handling

*Aston Martin DBS - A klasa - 739 Overall - 788 Top Speed - 857 Acceleration - 573 Handling

*Renault Megane R.S - A klasa - 734 Overall - 716 Top Speed - 727 Acceleration - 760 Handling

*BMW Z4 M Coupe - B klasa - 597 Overall - 685 Top Speed - 701 Acceleration - 405 Handling

*VolksWagen Scirocco - C klasa - 482 Overall - 587 Top Speed - 600 Acceleration - 260 Handling

*Ford Focus RS - A klasa - 656 Overall - 692 Top Speed - 710 Acceleration - 567 Handling

*Toyota Supra - B klasa - 564 Overall -  630 Top Speed - 700 Acceleration - 364 Handling

Recite mi molim vas vaše savete, u kojim bi trkama najbolje odgovarali (Sprint, Team Escape, Pursuit, Circuit, Drag) interesuje me da znam koji auto za šta da sredim to jest koje skilove da stavim na koj auto jer imam more predobrih skilova ali nisam siguran u svoje znanje ne mogu da se odlučim koj skill na koj auto da stavim... pa mi recite koji auto je najbolji za koju stazu kako bi uspeo nekako da podelim mojih 12 automobila da znam koji da koristim za šta...

Slobodno mi dajte savete i kritike otvoren sam za nova iskustva...

Na BMW M3 GTS, Lexus LFA i  su mi ultra skilovi za drag race, a na VolksWagen Scirocco su mi ultra skilovi Nitro Duration i Nitro Power...

Igram na ApexEU nick name u igri mi je : MARKO21101992

Unapred zahvalan i molim vas da mi pomognete... :)

Marepn92
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKO21101992 kaže...

Dobro veče svima. Opet ja sa jednim pitanjem... :)

Molio bi vas da mi pomognete oko automobila...

Zapravo ja imam u garaži:

*Mazda Speed 3 - D klasa - 399 Overall - 439 Top Speed - 396 Acceleration - 364 Handling

*BMW M3 GTS - A klasa - 745 Overall - 793 Top Speed - 864 Acceleration - 578 Handling

*Lamborghini Murcielago LP 650-4 Roadster - S klasa - 755 Overall - 796 Top Speed - 864 Acceleration - 607 Handling

*Bentley Continental SuperSport Coupe - S klasa - 769 Overall - 738 Top Speed - 842 Acceleration - 727 Handling

*Lexus LFA - S klasa - 798 Overall - 794 Top Speed - 899 Acceleration - 703 Handling

*Ford Mustang Boss 302 '12 - S klasa - 785 Overall - 784 Top Speed - 891 Acceleration - 680 Handling

*Aston Martin DBS - A klasa - 739 Overall - 788 Top Speed - 857 Acceleration - 573 Handling

*Renault Megane R.S - A klasa - 734 Overall - 716 Top Speed - 727 Acceleration - 760 Handling

*BMW Z4 M Coupe - B klasa - 597 Overall - 685 Top Speed - 701 Acceleration - 405 Handling

*VolksWagen Scirocco - C klasa - 482 Overall - 587 Top Speed - 600 Acceleration - 260 Handling

*Ford Focus RS - A klasa - 656 Overall - 692 Top Speed - 710 Acceleration - 567 Handling

*Toyota Supra - B klasa - 564 Overall -  630 Top Speed - 700 Acceleration - 364 Handling

Recite mi molim vas vaše savete, u kojim bi trkama najbolje odgovarali (Sprint, Team Escape, Pursuit, Circuit, Drag) interesuje me da znam koji auto za šta da sredim to jest koje skilove da stavim na koj auto jer imam more predobrih skilova ali nisam siguran u svoje znanje ne mogu da se odlučim koj skill na koj auto da stavim... pa mi recite koji auto je najbolji za koju stazu kako bi uspeo nekako da podelim mojih 12 automobila da znam koji da koristim za šta...

Slobodno mi dajte savete i kritike otvoren sam za nova iskustva...

Na BMW M3 GTS, Lexus LFA i  su mi ultra skilovi za drag race, a na VolksWagen Scirocco su mi ultra skilovi Nitro Duration i Nitro Power...

Igram na ApexEU nick name u igri mi je : MARKO21101992

Unapred zahvalan i molim vas da mi pomognete... :)

BMW je staze sa više zavoja, a Lambo i LFA sa više ravnih dijelova, ali ne možeš tako klasificirati aute. Stvar je tvojih sposobnosti

Bentley - Pursuit skillovi

Mustang - Drag skillovi

Scirocco - vrati ga u E klasu i stavi race skillove

Megane - vrati ga u B klasu i stavi race skillove

Murcielago - vrati u A klasu i stavi race skillove

Ni BMW, ni LFA nisu za drag

Mazdu, Z4, Focusa i Supru možeš prodati i osloboditi slot. Naravno, ako si skupio max achievements za njih

15 godina

Evo i moja Toyota Supra i prinova Porše.

PUTA MADRID
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Kakva ti je prinova u odnosu na Aventador?

15 godina
Bumbilek kaže...
x18x05x kaže...

Slican mi je kao BMW GTS, samo puno brzi. Aventador nije bas za kruzne trke i sprintove. Znaci da je bolji porše.

PUTA MADRID
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Bumbilek kaže...
x18x05x kaže...

Slican mi je kao BMW GTS, samo puno brzi. Aventador nije bas za kruzne trke i sprintove. Znaci da je bolji porše.

Aventador se jedva nosio sa 997. Bio sam u iskušenju da ga uzmem, ali pored 2 GT3, kojeg su okarakterizirali kao boljim, odustao sam. {#}

15 godina
Istina, bar je za Drag dobar.
PUTA MADRID
12 godina
neaktivan

Previše cheatera u igri.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RazorSkull kaže...

Previše cheatera u igri.

Reci mi nesto sto ne znam...

Zbog njih sam omrzio igru i prestao igrati

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 9:02 (Haker_x).
15 godina
neaktivan

Ja uvjek vozim privatno sa prijateljima samo šteta što se onda achivmenti ne zbrajaju :D.

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
RazorSkull kaže...

Previše cheatera u igri.

Ja sam mislio da si prestao igrati zbog slabe grafičke {#}

Kewin kaže...

Ja uvjek vozim privatno sa prijateljima samo šteta što se onda achivmenti ne zbrajaju :D.

Zbrajaju, ali trebaš shvatiti kako... Nađi moj post od prije 2 tjedna. Ja imam 450 pobjeda (sve klase zajedno, da ne bi bilo zabune)

15 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
Haker_x kaže...
RazorSkull kaže...

Previše cheatera u igri.

Ja sam mislio da si prestao igrati zbog slabe grafičke {#}

Ma nisam, i to, moze se odigrati poneka, ali necu kada ce odmah biti cheater u stazi, i odmah se moram zivcirati i lupati po tastaturi, zato i necu

15 godina

Zasto lupati, pa to je samo igrica.

PUTA MADRID
12 godina
neaktivan

Jel ovo greska na serveru ili?

Sifru sam sigurno tocnu ukucao

http://i.imgur.com/agdMSCi.png

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vidis da ti nije do sifre, da je nesto do servera

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima

Maloprije sam nasao ovaj video gdje se koristi program koji kad se ode na stranicu od nfs world na earn spedboost sam odradjuje survey-e ,pregledava video, pa mene sad zanima da li je ovo istina ili je laž. Pokusao bih ja ali da bi se program skinuo potrebno je uraditi neki survey 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
eagle05 kaže...

Pozdrav svima

Maloprije sam nasao ovaj video gdje se koristi program koji kad se ode na stranicu od nfs world na earn spedboost sam odradjuje survey-e ,pregledava video, pa mene sad zanima da li je ovo istina ili je laž. Pokusao bih ja ali da bi se program skinuo potrebno je uraditi neki survey 

Zaboravi...

14 godina
neaktivan

moze li neko objasnjenje?

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
eagle05 kaže...

Pozdrav svima

Sam si sebi odgovorio.

B-A-R-C-A
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice