jel zna neko da postoji my brute stat changer
to sam gledao na youtube kako mjenjaju svoje skilove na igrici my brute
pa ako neko zna neka mi kaže
jel zna neko da postoji my brute stat changer
to sam gledao na youtube kako mjenjaju svoje skilove na igrici my brute
pa ako neko zna neka mi kaže
niko nezna
a jel neko zna kako se radi s cheat engineom čitao sam da se s njim isto može poboljšati lik u my brute-u
borite se samnom ništa vas ne košta vi samo napravite lik samo napišite ime i izaberite lik i dajte meni ja ču igrati nemorate vi igrate ako vam se neda ili vam je glupa igrica i nemojte stavljati lozinku
samo napišite ime
Nije tebi lako u životu, a?
Rofl koji nolifer
ovo šaljite u hall of shame ili fame
ma dosadno mi je pa moram nekako ispuniti vrijeme
ovaj je gori cak i od mene -.-'
ovaj je gori cak i od mene -.-'
haha
Ovdje CHEATERIMA nitko ne pomaže.
a jel neko zna kako se radi s cheat engineom čitao sam da se s njim isto može poboljšati lik u my brute-u
ja znam ali ti neču reči
ja nisam pitao tko zna a da mi neče reči nego sam pitao ko zna i da mi kaže kako se to radi
Nije fer, ali evo:
Sa cheat enginom, naravno pokreneš onaj proces firefox.exe ili ieexplorer.exe (ovisi koji browser), zatim upišeš u hex broj tvojeg nekog ability-ja ili kako već, i pritisneš first scan, ostaviš cheatengine upaljen i nabiješ malo experience (tog kojeg si prvo kucao u cheat engine) i zatim kad dobiješ višu brojku kucaš opet u isto mjesto i klikneš next scan i zatim ti lijevo bude jedan ili više brojeva sve ih ubaciš u donju listu i izmijenjaš ih u brojku koju želiš, kada sljedeći put promijeni se brojka tatatataaaa brojka je viša (trebalo bi)
Nije fer, ali evo:
Sa cheat enginom, naravno pokreneš onaj proces firefox.exe ili ieexplorer.exe (ovisi koji browser), zatim upišeš u hex broj tvojeg nekog ability-ja ili kako već, i pritisneš first scan, ostaviš cheatengine upaljen i nabiješ malo experience (tog kojeg si prvo kucao u cheat engine) i zatim kad dobiješ višu brojku kucaš opet u isto mjesto i klikneš next scan i zatim ti lijevo bude jedan ili više brojeva sve ih ubaciš u donju listu i izmijenjaš ih u brojku koju želiš, kada sljedeći put promijeni se brojka tatatataaaa brojka je viša (trebalo bi)
bolje objasni ja sam probao i nejde
Evo moga Bruta http://izetfazlinovic.mybrute.com...
Borite se...
ajmo pupilsi....ako vam ja budem master 90 % je veca vjerojatnost da cete dobiti vuka,jer ga ja imam
Evo jos jednog mog bruta http://frano-mec.mybrute.com...ajde pupilsi....