Sada baš pretraživao servere i svi imaju već sagrađeno masu toga, htio bih baš neki gdje je sve prazno.
Ako bi netko hostao server ja sam definitivno zainteresiran :)
Danas smo resetirali mapu. U tijeku je gradenje spawna, ciscenje pluginova, testiranje spigota i jos razne stvari. Otvaramo u ponedjeljak a ako budemo jako vrijedni mozda i u nedjelju.
IP je jos uvijek samimicraft.beastnode.net
A za ove koji se zale da sve propadne, ja zalim njih. Ovaj server imam vec 11 mjeseci, sam ga placam i vodim racuna o njemu. Prema mom misljenju imam jako dobar server i ne shvacam ljude koji govore da je Minecraft propao i slicno. Imam dosta aktivnih i dobrih igraca koji vole Minecraft i cijene moj trud ulozen u server. Bas sam neki dan primio prvu donaciju (donacija u punom smislu te rijeci, ne kupnja rankova) iskljucivo kao nagradu za moj trud.
A za one koji vole vanillu, postoji par servera na koje mozete upast ali morate lijepo gradit. I nemojte sad pricat da nema dovoljno servera jer sam ja prije nekoliko mjeseci pokusao otvoriti isti ali nije bilo puno zainteresiranih. Igrali smo nas petoro-sestoro mjesec dana i nakon toga sam ugasio server.

Say hello to my little friend