Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 361.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Mass Effect 3

pa jucer smo napravili s tobom jedan takav di ( barem ) mislim noko nije nista koristia.

napravili smo 1 prije sta si ti dosa, i jedan kad si ti dosa, i onda presli na silver.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
Prvi nismo nista koristili osim sto je meni u eq ostao +7.5% pow recharge. Drugi smo sje**li jer smo se dizali iz mrtvih. Treci je bio ok (valjda). Kad je dosao Sunburn on je imao aktivan equipment slicno kao ja u prvom mecu.

I btw. Skuzio sam sto mi ne valja na hedsetu, me3 ima tako losu osjetljivost da se moram derat kad inace normalno radi na ts-u. Ugl morao sam povecati mic volume
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan

Smijes imat equipment, to nije frka. Meni je samo frka sta nisam siguran da li sam uletio kad je vec pocela partija ili iz lobbya kao svi u prvu. Cini mi se da smo igrali Firebase Jade protiv Getha.

Shhhh!! My common sense is tingling!!
14 godina

upa si prije nego je pocelo. ali mozemo ponovit navecer ako nisi siguran i neides nigdi.

17 godina
Mass Effect 3

Jučer sam odigrao par partija, i vidio da ljudi masovno koriste consumables.
Izgleda da će biti jako teško ovu misiju riješiti. 

(edit)
btw, upravo sam pročitao da je netko na Bioware forumu drona nazvao "R2 detour" :) 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 9:08 (Father_Dougal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ima netko da nije riješio ovotjedni čelendže? Ako da, ja sam slobodan cijeli dan.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Ima netko da nije riješio ovotjedni čelendže? Ako da, ja sam slobodan cijeli dan.

Ja nisam rješio a rado bi to obavio.

Origin: corksons

I'm very large!
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Odličan mi je ME 3, baš sam prije trojke bio prešao 1 i 2 i prebacio sam sejvove u ME3. Cijela galaksija je u rasulu i atmosfera mi je odlična.

Žao mi je Ashley, završila je u bolnici. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Poludit ću, poludit ću. N7 Fury lik, deseti level, zadni neprijatelj (Atlas), dvije žute kocke do njegovog kraja i cijelom kvartu nestane struje.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

:) hihihi :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ouch. :)
Slozio sam jednu furiju i testirao na bronze. Danas cu je probat testirati na silver. Skuzio sam sto joj je do sada falilo ... Carnifex :)
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ja sam se odlucio malo poigrat s Adeptom. Mislim da cu krenut s Drellom, bit ce zanimljivo igrat kao suprotnost Krogan Sentinelu koji ima biljun healtha :)

Probat cu 60666 pa da vidimo.

Holy shit, strasno koliko je jak. Reave, Grenade, Reave, Grenade,...

Banshee je jedini kojeg ne mogu srusit 1 na 1 :P

A cak nisam ni lvl 20 nego 16 :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 22:49 (Sunburn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na originu sam - Tzereen

14 godina
Mass Effect 3

Dodajte me na origin: Chivo127

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Adept mi je super sve do do 7-8 vala, nakon toga vrištim i je**m mamu tko je god smislio da je super stopiti sprint i cover komandu u jedan bind. Još se patim na silver jer nakon 5 premium packova nisam dobio ništa simpatično, doduše možda i jesam ali sam nub pa ne znam iskoristiti.

I'm very large!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jučer taman htio ugasiti igru, kad se sjetim da nisam nikad isprobao N7 Paladina.

Složim 6-0-6-6-6 kombinaciju sa pheston puškom i shotganom i odem isprobati na bronze. :) divotica

Štit je fora, šteta šta se nemožeš micati ili pucati dok ga imaš dignutog.

14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Otvorio Asari Adepta, gleeeee {#}

Jos kako sam imao Drella na lvl 18 sam ga odmah i napumpao, strahota koliko je jak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sunburn kaže...

Otvorio Asari Adepta, gleeeee {#}

Jos kako sam imao Drella na lvl 18 sam ga odmah i napumpao, strahota koliko je jak.

Moj omiljeni. Daš joj Carnifex i neki manji SMG, ili samo Avengera, i ludilo :)

14 godina
neaktivan

Imao sam Predatora X, nije nesto ali nema tezinu. Sad gledam malo SMGeve, imam Hornet III, Shuriken X i Locust III. Imas neki prijedlog? Mislim da je Locust najbolja opcija - nema tezinu, precizan je i imam magazine upgrade V i high caliber barrel. Idem s njim probat pa da vidimo.

16 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

Imao sam Predatora X, nije nesto ali nema tezinu. Sad gledam malo SMGeve, imam Hornet III, Shuriken X i Locust III. Imas neki prijedlog? Mislim da je Locust najbolja opcija - nema tezinu, precizan je i imam magazine upgrade V i high caliber barrel. Idem s njim probat pa da vidimo.

Locust je zakon.

15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nakon podosta suckanja složio sam asari adepta s grenade lancherom (falcon 1) i čisto je ok. Svaka granata radi stagger i skida podosta shielda nakon čega ih roknem biotic eksplozijom. Vjerovatno ovo može samo funkcionirati u silveru, ali bar se ne osjećam ako uteg ostalima.

I'm very large!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako si ga slozio? Ja imam 36656 i trcim okolo sa Locustom, nije lose.Stastis mi je rezerva u frci, inace ide Warp-Throw kombinacija za explosion ako teammateovi ne skinu warpanog ranije.

Bas sam poceo otpocetka Mass Effect 1 sa femshep adeptom, da vidimo kako ce ici {#}

Upravo promoteao sve timove, Adepta, Infiltratora, Soldiera i Sentinela. Bas mi je dosao gust opet otpocetka {#} Idem sad malo vidjet Engineera.

Evo, ovo sam slozio (nisam jos lvl 20 pa ne do kraja, ali to je ideja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 19:42 (Sunburn).
15 godina
neaktivan

SLožio sam odokativno ima još dosta stvari za poboljšati, ali uglavnom ovako 64664 ostao mi je jedan point neiskorišten.

Biotic Sphera bi drukčije složio jer ju je dosta nezgodno postavljati kao buff zonu i kao trap. Reave mi je ok jer mlatne više mobova ako su jedan pokraj drugog i najbitnije je da ih staggera, nakon toga roknem tri granate (svaka radi stagger) nakon toga slijedi ili pull ili još jedan reave ovisno koliko shielda imaju. Najbitnije mi je što nemesisa i phantoma mogu zaključati u stun jer me oni umlate odmah. Zboh weapona recharge speed mi nije baš najbolji (150%) ali granata mi kupuje vrijeme.

Glavana mana što radim bezvezan dmg protiv Atlasa i ekipe, ali za sve ostalo je super. 

Gledao sam video za platinum težinu i vidim da treba specifičan spec i klase jer ostali su potpuno beskorisni, tako da je ovo za veselo njubarenje po silveru i bronci.

I'm very large!
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

A to si ti Asari Justicar Adepta slagao, ja sam obicnog. Jos gledam otkud ti Reave na njemu {#} Samo mi nisu granate jasne, to ima samo Drell.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

A to si ti Asari Justicar Adepta slagao, ja sam obicnog. Jos gledam otkud ti Reave na njemu {#} Samo mi nisu granate jasne, to ima samo Drell.

Sad sam skužio da ima još jedan Asari! UGlavnom granate su od guna. Grenade launcher (falcon-nešto)

I'm very large!
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

jučer sam se dobro zabavljao sa salarian engineerom. Dao sam mu Mattoc puškicu i dečec (gušter?) ubija. Podigao sam mu energy drain i incinerate.

Dva puta sam naletio na odličnu ekipu i Je**ni Origin mi nije dao da 3 partije za redom s njima. Prvo se srušio Origin i povukao ME3, a drugi put je i ME3 "stoped working". I to na 10tom valu. Kako to da mi BF3 radi super satima!?!

Ugl, dok je sve radilo, valovi neprijatelja su padali pokošeni čim bi se spawnali.

Da li netko može preporučiti puškicu u rangu mattoca a sa malko više metaka :D ?

Samo još jednu klasu nisam do sada nikad igrao.. infiltratora. S obzirom da mi snajper nekako ne leži, morat ću složiti jednog za bližu borbu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nije frka slozit dobrog CQB infiltratora, ako imas Shadowa si na konju, ako nemas onda ti je najbolji human. Idi ovako ili ovako (ja bi isao na drugu opciju, cloak-granata-heavy melee-shotgun). I da, moras imat neki dobar shotgun, idealno Wraith.

Ja se ludilo zabavljam sad s Quarian Engineerom, uvalis negdje na dobro mjesto turret i prakticki skupljas killove s dva mjesta. Turret radi sam a ja sa strane Cryo Blast-2-3 bursta Locust-Incinerate. Sad sam otvorio Carnifex III pa cu malo s njim probat, do sad mi je bio pretezak.

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nego da li se vama igra iz nekog razloga sruši? govorim o multiplayeru.

0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Sama od sebe se srušila do sad možda dvaput, triput.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Nego da li se vama igra iz nekog razloga sruši? govorim o multiplayeru.

Rijetko mi se sruši (multiplayer), ali se redovito ugasi zbog izgubljene veze na EA

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice