Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.290.724
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Guild Wars 2!
Nuclear kaže...
Tonči kaže...

Eh da, "downed state" se meni ne sviđa u stilu "daj me pusti da umrem, nemoj me umarat konzolaškim stiskanjem 1-4".

Slažem se i volio bih da maknu to. Kad te ubiju onda je bolje da crkneš odma i ideš na respawn.

Ionako u 9/10 slučajeva kad sam u downed stateu me i dokrajče tako da je to samo gubitak vremena do respawna.

Oduševljavaju me ovi "jači" spellovi, a mislim posebno na izgled. Recimo pretvoriš se u fakin tornado ili lich kinga ili u kugu.

Predobro, volim te očite spellove. :D

Kad neznaš {#}

To mi je jedna od najboljih stvari u GW2. Što se tiče tornada treba nerf jer previše puta istog lika može cc-at.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
15 godina
Guild Wars 2!

Evo lv 30 norn warrior. probao sam sve klase i rase i ova mi je sjela ko budali samar :) igra je fenomenalna, ni jedan dio me nije razocarao. pvp sam jako malo probao ali to je potpuno odvojen svijet za sebe. instance, odnosno jedina dostupna instanca mi nije sjela jer su trash mobovi uzasno jaki, sve mi je izgledalo kao jedan hc raid trash :) dok su bossovi relativno lagani.

slika 1. norn warrio, full zelen gear osim glave koja je zlatna (drop od end dungeon boss.a)

https://lh5.googleusercontent.com/-feNY7vaXWmw/UAxvyyDTQqI/AAAAAAAAAvc/z0PmZ6OQOPw/s1258/gw004.jpg

slika 2. lv30 elitni skill (jedan od 8 ako se ne varam) bear form. za ostalo nemam skill bodova jer svaki kosta po 10 komada :)

https://plus.google.com/u/0/photos/104185271035688131596/albums/5768108136781580161/5768108196307518994

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
smiglcro kaže...

Evo lv 30 norn warrior. probao sam sve klase i rase i ova mi je sjela ko budali samar :) igra je fenomenalna, ni jedan dio me nije razocarao. pvp sam jako malo probao ali to je potpuno odvojen svijet za sebe. instance, odnosno jedina dostupna instanca mi nije sjela jer su trash mobovi uzasno jaki, sve mi je izgledalo kao jedan hc raid trash :) dok su bossovi relativno lagani.

slika 1. norn warrio, full zelen gear osim glave koja je zlatna (drop od end dungeon boss.a)

https://lh5.googleusercontent.com/-feNY7vaXWmw/UAxvyyDTQqI/AAAAAAAAAvc/z0PmZ6OQOPw/s1258/gw004.jpg

slika 2. lv30 elitni skill (jedan od 8 ako se ne varam) bear form. za ostalo nemam skill bodova jer svaki kosta po 10 komada :)

https://plus.google.com/u/0/photos/104185271035688131596/albums/5768108136781580161/5768108196307518994

za mene je norn stvoren il za warriora il rangera... 

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Bas tako ja sam vec odabro Norn-a warrior-a mada mi je i lopovcina tik uz njega.ko zna mozda prominim pa uzmem asuru lopova

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Astrais kaže...

Bas tako ja sam vec odabro Norn-a warrior-a mada mi je i lopovcina tik uz njega.ko zna mozda prominim pa uzmem asuru lopova

asure su mi vise tipa elementalist i engineer...

15 godina
Guild Wars 2!

Female Human Ranger FTW!! :)

Danas ujutro mi stize pvp gameplay na yt :) 

EDIT: ipak sutra :/

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 8:09 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

da li postoji razlika izmedju recimo ranger.a i thief.a ako oboica koriste long bow? kontam da je pet glavna razlika zasto odabrati ranger.a ali da je to jedini razlog?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nakon ovog beta vikenda tek sad ne znam s kim igrati!! He he... Elementalist, warrior, sad je čak i mesmer u igri jer je prezabavan.... Slatke muke.. :)

16 godina
smiglcro kaže...

da li postoji razlika izmedju recimo ranger.a i thief.a ako oboica koriste long bow? kontam da je pet glavna razlika zasto odabrati ranger.a ali da je to jedini razlog?

Nisam uopce siguran da thief moze koristiti long bow, mislim da moze short, i da, totalno su razliciti skillovi. Druga razlika je u tome da ranger ima CD na skillovima, a thief initiation, pa se drugacije igraju.

Tesko je usporedjivati klase, iako su naoko vrlo slicne, svaka ima neku svoju mehaniku koja je taman toliko razlicita od druge da mozes reci da se bitno razlikuju. To je jedan od razloga zasto je meni sada toliko tesko odlucit sto igrat...

17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Thief ne moze koristiti longbow, samo shortbow. A i njegova mehanika se zasniva na nekom skrivanju, distractionu i tome slicno.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Onda je tu tzv. downed state, cudim se da se nitko toga nije sjetio. Kad ti HP padne na 0, ne umires vec padas u downed state i tek kad te finishiraju u downed stateu umires do kraja. U downed stateu imas 4 skilla i ako uspijes ubiti nekoga iz downed statea vracas se u normalno stanje. Bilo tko te moze vratiti iz downed statea (kao i iz death stanja, iako u PvP-u nema smisla vracati te iz death stanja, a ne znam ni jel se moze).

Ne moraš ti nikog finiširat, možeš ga napucavat sve dok u downed state ima "health-a"

Za nekog ovo može bit taktička prednost za nekog ne.

Recimo, situacija WvW - borba malo dalje od nekih vrata/zida, na terenu nekog downaš, tvoj suigrač na cannonu, arrow cartu ili ballista prati situaciju na terenu. U većini slučajeva se ne treba pravit heroj i rambo da ga finiširaš, nego ga pustiš u downed stanju da leži i ideš dalje (kill ti se broji). Siguran sam da će ga njegovi team igrači doći rezat, barem njih 1-3, zato što je brže rezat nekog u downed neko iz death, nemaju veliki rizik. Kolega na cannonu ima veliku prednost nad tim tako što može odjednom pobit ko zečeve svu četvoricu ili koliko ih već je oko tog lika koji je u downed state. Mislim ovo su neke cake koji većina ljudi još ne zna ili im ego ne dozvoljava da ga ne finiširaju :)

Vraćanje iz death stanja - sPvP ne, WvW - da

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
16 godina
Guild Wars 2!

evo dao sam igri još jednu šansu i cijela nedjelja prošla s pvpom na warrioru, stigao do glory lvl 11 :)

Znam da ljudi često pitaju, ali zanima me gdje se trenutno može pre orderat najjeftinije ona normalna digital edition?

Znam da se prije moglo naći poprilično jeftino no sada gledam na official site-u i g2play košta 400kn {#}

0 0 hvala 0
17 godina

sad je vrijeme da se beta izbrise i ceka full verzija :D

15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Nisam uopce siguran da thief moze koristiti long bow, mislim da moze short, i da, totalno su razliciti skillovi.

Eo mala pomoć za sve one koji još ne znaju ili nisu sigurni koje oružje koja klasa može koristit.

Quick Reference Card

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
15 godina
Obi Wan kaže...

nemoj brisati betu. navodno ce se retail samo nadograditi na beta client, tako da ne moras opet skidati 15gb :)

17 godina
smiglcro kaže...
Obi Wan kaže...

nemoj brisati betu. navodno ce se retail samo nadograditi na beta client, tako da ne moras opet skidati 15gb :)

al je problem opet skinut :D ovako ce bit veci gust

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

i sad bi ja trebao čekati još jedan mj :(.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ova me beta razocarala. i to samo zato sta nismo mogli koristit i gpu... grrr....

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Bas me zanima kako ovaj igra kad se " ne moze koristit gpu "

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...

NE! Nemoj brisat betu. Kazu da ce isti client moguce biti samo updatat na full verziju, tj. da je ovo beta zadnja u stvari client za release, s time da ce doc jos koji update prije 25.08.

EDIT: @dretva za graficki prikaz igre je dakako zaduzen GPU, ne mozes drugacije prikazivat ono sto se desava u igri, ali je problem sto je za vecinu izracuna sto prikazati jos uvijek zaduzen CPU umjesto da to obavlja GPU, zato je dosta ljudi imalo problema sa FPS-om iako su najavljivali da ce to za ovu betu biti promijenjeno i da ce igra biti optimizirana za koristenje vise jezgri CPU, a da bi GPU bio  koristen za proracune vezane uz grafiku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 16:06 (Rhodin).
17 godina
Rhodin kaže...
Obi Wan kaže...

NE! Nemoj brisat betu. Kazu da ce isti client moguce biti samo updatat na full verziju, tj. da je ovo beta zadnja u stvari client za release, s time da ce doc jos koji update prije 25.08.

dobro dobro, sta ste svi skocili, eto necu nista brisat...

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

dobro dobro, sta ste svi skocili, eto necu nista brisat...

{#} NEEEE! Nemoj brisati!!!

{#}

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
16 godina
Guild Wars 2!

Hehehe, ma obrisi ti ako ti je gust, meni je samo bitno da ostali ne shvate da bi trebalo brisati client jer ce morat ionako skidat drugi za release, sto je po svemu krivo. Pogotovo ljudima koji nemaju flat rate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Dosta citam o igri pa sam tako naletio i na razne podatke, sad me potsjetilo...

Ljudi se pitaju po cemu je ovaj MMO drugaciji od ostalih i kaj svi toliko spominju te evente kad se vecina bazira na questovima koji jako lice na standardne i bla bla bla...

End game, za vas koji ne znate, nalazi se u mjesto koji se zove Orr. U jedinici su svi o njemu pricali, dosta lora je povezano sa time, ali ta zemlja nije bila pristupacna, dapace, bila je pod vodom, iako je dosta mistike bila vezana upravo uz nju.

E, sad, Zaithan, ili kako se vec pise, glavni neprijatelj u GW2 je izdigao Orr iz mora i to je sada nekako postalo glavno uporiste neprijatelju trenutno u svijetu i cilj igre je ubiti tog zmaja u srcu Orr-a.

To je dakle endgame, ali zasto sve ovo pisem. Na pocetku endgamea krecu eventi sa kopna. Skupljaju se desantne postrojbe i krece se u napad na Orr. To je jedan megaevent gdje se brodovi ratnika krecu prema Orru. Jednom tamo trebat ce zavrsiti hrpetina desantnih radnji, svasta nesto osvojit, bit ce to poput desanta saveznika na Normandiju u drugom svjetskom ratu.

Zatim, nakon uspjesnog desanta krece osvajanje teritorija, pojedinih strateskih utvrda, uspostavljanje posiljka tj. konvoja za opskrbu - nesto poput onoga sto se desava u WvW.

Neprijatelj nece samo gledati pa ce ici u kontranapade pa ce trebati dosta toga i braniti. Kako se napreduje u Orru sve ce se vise priblizavati glavnom neprijatelju i nakraju sve ja taj zmaj, nisam jedino siguran hoce li on biti unutar neke instance, ali mislim iskreno da ce poput ostalih bossova biti na otvorenom.

Zasto sve ovo pisem? Dakle, pocetak igre namijenjen je za sve one igrace koji nisu upoznai sa event sustavom. Njima su srceka, odnosno standardni questovi tu kao spona koja ce ih voditi kroz early i midgame te ih postupno navikavati na sustav evenata. Sam Orr i endgame nema nijedno srcekao koliko sam shvatio vec je jedan veliki Metaevent koji se sastoji od puno Megaevenata koji se svaki sastoji od nekoliko evenata koji tvore chain tj. event web kako to zovu u Anetu, gdje ce se od igraca zahtjevati da se krecu mapom, traze tocke interesa i tamo sudjeluju u eventima koji svi zajedno vode sve blize i blize centru Orra, postepeno otkljucavaju kontinent i priblizavaju nas kraju igre. Da bi se dakle porazio zadnji zmaj potrebno e zavrsiti veliku i kompliciranu mrezu evenata koji svi moraju biti uspjesno napravljeni kako bi se pomicali zadnjim kontinentom i nakraju zavrsili u megabitci protiv zadnjeg neprijatelja.

Ne znam kako vama, ali meni se to cini kao nesto jako zanimljivo, necete sami moci sve to napravit i svaki put cete moci sudjelovati u drugim eventima koji vas sve vode prema zavrsnom neprijatelju.

Neke ce to mozda odbit jer nece u svakom trenu moc uci u neki raid i porazit ga, vec ce morati sudjelovati u mrezi evenata koji mogu trajati satima, mozda i danima da si se postigli svi uvjeti potrebni za to, ali ako to doista bude onako kako sam procitao bit cu superodusevljen.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Konacni odgovor kaj se tice HoM itema?

ak link ne radi, ovo je napisao Anet dev :

The ranger pets and mini’s are real creatures / items.

The armors and weapons are skins you apply to items you already have. You can get the skin again from HOM any time you need to upgrade to a new item.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@Rhodin - a imas li kakve informacije o repetitivnosti tog endgajma? Sta ako ja sudjelujem danima u osvajanju otoka a ne budem online kad se napokon zmaj pojavi pa ga propustim...sta se desi kad napokon ubiju zmaja, opet sve krece iz pocetka ili? Ima li sta sluzbeno objavljeno o endgejmu opsirnije od toga sto si upravo napisao ili je to sve? :/

16 godina
Guild Wars 2!

Ja i dalje ne vidim nigdje izjavu Anet deva o tome, ali vidim dosta spekulacija igraca koji i dalje dio tvrdi da su to itemi, a dio da su samo skinovi.

Ima cak i ovakva izjava:

"The one thing that i DO know anet has said it that... HoM items WILL KEEP PACE with your character level, FOR FREE, with a"function similar" to transmutation stones. Or words very similar to that effect (bot NO MENTION if they are equipable OR just skins)..."

da sad ne citiram sve

@Mariossa nemam nis konkretno, sve vezano uz endgame je i dalje spekulacija i rekla kazala dok se ne vidi. Ovo su izjavili ljudi iz Aneta koji trenutno sudjeluju u testiranjima igre.

Da li se sve resetira kao u WvW (u WvW ce se sve resetirat nakon 2 tjedna jednom kad se igra ustabili, u pocetku vjerojatno svakih 24h) tj. nakon sto se zmaj ubije, ili ce se stvar prepustit sustavu evenata pa ce ingame mobovi biti zaduzeni da sami osvoje nazad kontinent... pretpostavljam da bude endgame animacija i onda sve iznova... nemam pojma iskreno.

Znam samo jos jednu stvar koja nije bas u skladu sa "same gear for every1" sustavom koji je pratio GW1 i za koji smo bili sigurni da ce vrijedit u GW2 - naime u GW2 su uvedena legendarna oruzja koja bi trebala biti superrijetka i moguce supermocna. Definitivno ce biti unikatna i igraci koji ce ih imat bit ce prepoznatljivi. Kako sam shvatio to ne znaci da ce ona biti supet ogromna, vec se moze desit da bude oruzje koje ce recimo ispucavati sarene duge umjesto metaka/strelica i slicno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 17:14 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!

Ako nekog zanima ja sam sa svojim kompom uspio normalno igrat ovu betu iako naravno sve na low. CPu je pentium D 3.4 GHz, graf ati x1600 256 MB i 2GB RAM-a tako da mislim bi trebalo svima radit barem na low. Lag kao i kod ostalih samo kad 50 ljudi posne bacat spellove na 300 mobova u nekom eventu. Inace najvise mi se svidio thief. Prezabavno je shadowstepanje oko protivnika (pistol main i dagger off-hand) a i ima solidan aoe kad koristi shorbow (ni blizu nekih drugih klasa tipa elementalist naravno ali moze bit korisno za pve). Bio sam prezauzet isprobavanjem ostalih klasa pa sam ga dougurao sam do lvl15. I dali netko zna koja rasa bi bila najbolja za njega jer mi se cini da ce mi on bit main. Sad sam igrao charra al mi se cini da bi ok mogli bit norn (snow leopard kaze da je sjene i slicno) i sylvari (oni koji su se budili po noci) iako mi se cini da zapravo nema previse utjecaja.

0 0 hvala 0
17 godina
dretva kaže...

Konacni odgovor kaj se tice HoM itema?

ak link ne radi, ovo je napisao Anet dev :

The ranger pets and mini’s are real creatures / items.

The armors and weapons are skins you apply to items you already have. You can get the skin again from HOM any time you need to upgrade to a new item.

ako je ovo istina onda je8em im mater... toliko sam se satra da nabijem 30 bodova i sad ovo...

17 godina
buco2 kaže...

Ako nekog zanima ja sam sa svojim kompom uspio normalno igrat ovu betu iako naravno sve na low. CPu je pentium D 3.4 GHz, graf ati x1600 256 MB i 2GB RAM-a tako da mislim bi trebalo svima radit barem na low. Lag kao i kod ostalih samo kad 50 ljudi posne bacat spellove na 300 mobova u nekom eventu. Inace najvise mi se svidio thief. Prezabavno je shadowstepanje oko protivnika (pistol main i dagger off-hand) a i ima solidan aoe kad koristi shorbow (ni blizu nekih drugih klasa tipa elementalist naravno ali moze bit korisno za pve). Bio sam prezauzet isprobavanjem ostalih klasa pa sam ga dougurao sam do lvl15. I dali netko zna koja rasa bi bila najbolja za njega jer mi se cini da ce mi on bit main. Sad sam igrao charra al mi se cini da bi ok mogli bit norn (snow leopard kaze da je sjene i slicno) i sylvari (oni koji su se budili po noci) iako mi se cini da zapravo nema previse utjecaja.

moj ce thief bit human, lipo grenth patron god i onda jos imas elite grenth form tako nesto.. kud ces bolje :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice