GTA 4

poruka: 2.686
|
čitano: 549.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
17 godina
GTA za PC?

Ima već za skinuti 3 dana, točnije, ima 96 djelova po 100mbCool

No za to trebate i neke veze jel, pa recenzija može pasti među prvima!

I da, treba 18GB slbodnog prostora!

Za sad, to vam je dosta informacija...

Vjerojatno zna i naxeem, on ima sve prije svih, LOL

EDIT: Ja još nemam ali čisto zato jer mi se ne da s rapidom zahebavati!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 8:03 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?

ja sam nasao nesto preko torrentea, zipano je i ima 9,59 gb

naziv je sljedeci: GTA.4.[PC.Uncut].english.[+crack.maps.pdf].2008.by.EoPIC.rar

mozda je to to :), a ako nije, svejedno, lako se obrise :D

17 godina
neaktivan
GTA za PC?

GTA IV je odgođen za PC na 2.prosinca

E7200 2*3.0 ghz, ATI RADEON HD 4850 512 mb, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit

0 0 hvala 0
16 godina

ma 100% ti je to fake..

16 godina
protjeran
RE: GTA 4 za PC?
The_Chosen_One kaže...

Šta mislite? Hoće izać GTA 4 za PC? Mislim da hoće, tako je slično bilo i sa San Andreasom...

Oče
16 godina
neaktivan
Abra008 kaže...

ma 100% ti je to fake..

Ma 200%...nemoj biti glup ko moj kolega i skidati s rapida...radi se o nekih 8-9 GB...naravno ak očeš raspakirati treba ti neki komercijalni program kojeg trebaš kupiti i tek onda moraš raspakirati...pa budi asswipe i kupi ga...naravno ak voliš kinder surprise slobodno navali...
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 13:48 (Jerkenovski).
16 godina
GTA za PC?

Ja jedva čekam da izađe i moć ću ga igrat na novoj konfi.Ali imao sam noćnu moru o tome kako igram GTA4 na pc-u i grafika je ista ko u San Andreasu(nije da vrijeđam SA uz kojeg sam i sam proveo stotine sati) ali SA je imao dobru grafiku onda u svoje doba, ali kakve next-gen igra danas izlaze normalno da očekujem više od GTA 4.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Ja jedva čekam da izađe i moć ću ga igrat na novoj konfi.Ali imao sam noćnu moru o tome kako igram GTA4 na pc-u i grafika je ista ko u San Andreasu(nije da vrijeđam SA uz kojeg sam i sam proveo stotine sati) ali SA je imao dobru grafiku onda u svoje doba, ali kakve next-gen igra danas izlaze normalno da očekujem više od GTA 4.

Da budemo iskreni , San Andreas ni u svoje doba nije imao dobru grafiku
(npr.u videima kockaste ruke itd.)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Penryn kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Da budemo iskreni , San Andreas ni u svoje doba nije imao dobru grafiku
(npr.u videima kockaste ruke itd.)
 Imao je on dobru grafiku...kako ne...   Al tvoja grafa nije imala AA....Smijeh
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Di ima kupit gta4

ANTE

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
am Ante13 kaže...

Di ima kupit gta4

nema jos nigdje za kupit jer izlazi 30.10 za americko a kod nas vjerovatno dva dana kasnije
E7200 2*3.0 ghz@SYTCHE Kama Cross, ATI RADEON HD 4850 512 mb@Accelero Twin Turbo, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

2.12.

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2008 15:41 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Evo još 2 tjedna do GTA-a.. 

Jedva čekam malo divljati po ulicama i ganjati se s plavcima  Cool

Srećom pa do tada imam još masu toga za izigrati i odgledati pa nema bolnog iščekivanja (možda čak pričekam nekoliko dana s GTA-om dok sve 'tekuće' apsolviram).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Jos 8 dana

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Izašo je pre-order na steam!!!

Još nema cijene ali bit će puno jeftinija nego u dućanu pa mislim da ću kupiti preko Steama.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa eto jos malo pa nam stiže dugo ocekivani GTA IV

ps. mozda opet odgode :D

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
GTA za PC?

Sad neće odgodit 100% sam siguran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Jedva cekam...bas mi se igra...samo da bude optimizirano i da se vrti na pristojnom frame rate-uSmijeh

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Evo malo sam pronasao o performansama igre:
- It needs finally 14,9 GB on HDD.
- With a High-End-PC (Core Quad, 4 GB RAM and GeForce GTX280) u can play it on 1680x1050 and maximum details solid, but there also are a bit droprate at fps..
- With a Low-PC (AMD X2 4000+, 1 GB RAM and GeForce 8600 GT) u can play it on 1024x728 and low details without droprates..
- Using a Pentium D or an other Single-Core-CPU the Game crashed..
- ATI Radeon Cards have a lot problems with the performance. It will be fix soon, Take2 said.
- Also with Geforce 7series Cards there are problems.. it will be fix, too.

Druga verzija:

Game looks amazing with a Dual Core and a 8800 card. It did have some major framerate wobbles, "nothing fatal though" insists the reviewer.

Samo me brine sto stalno spominju pad fps cak i sa 280 GTX,i lose performanse na ATI karticama....iskreno me zanima kako ce to sve raditi...

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Ti padovi FPS-a su bili i sa San Andreasom u određenim trenutcima sa svim kompovima pa i najjačima, ali to nije bilo toliko drastično da smeta i uvijek se događalo na sekundu dvije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ja cu je taman moc igrat na malo boljim detaljima...( quad, 4 gb ram, 9800 gtx ), ali me svakako zanima kako ce to sve skupa izgledati

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

uh imam 20'' monitor i c2d , 7900gs i 2 gige rama i sad kao to bi radilo na low , nevjerojatno........

0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Nemojte se zamarat sa tim šta recenzenti kažu, vidit ćete kad izađe igra kako će radit... ja nemam neku prejaku pilu pa sam siguran da ću igrat na high.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Rockstar sto se tice GTA uvijek nabije velike zahtjeve, ajde sto se tice nekih mogu i da se shvate, ali cemu jaka graficka karta.

GTA pa sve do GTA3 moze se reci da je grafika svog doba, ali ovo na dalje nikako.

Mada opet sve u svemu ja sam fan GTA serijala tako da sam sad u iscekivanju GTA4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

sta mislite koliko ce ic na intel core 2 duo e8400,4 gb ram i ati 4870 bez clocka?

0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Morat ce ti ici skoro sve na maximali...ali vidjet cemo kada izađe...tak su rekli za far cry 2 isto prije igre da je jako zahtjevna,a kada je izasla dobro je bila optimizirana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Imam C2D E8400, ATi HD4850, 4GB DDR2 @1066MHz, još kad malo kloknem proc i grafičku sve će letit na 1920x1200 na max, siguran sam 100%. E i par FPS-a ću dobit zbog WD Raptora...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2008 13:49 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bilo bi lijepo da ce letiti kao sto kazes jer u tom slucaju bi i meni...samo sumnjam da ce tako ici na 1920 rezi prije na 1280....ali vidjet cemo

17 godina
GTA za PC?

Na 1280x1024 sigurno neću stavljat na 24" monitoru... rađe stavim 1920x1200 pa na medium/low.

Ne shvaćam zašto se bojite pa to je GTA radit će većini a letit će na dobro posloženim i održavanim mainstream konfama...  nije sve u dijelovima imam frenda kaj ima potpuno isti komp ko ja pa mu je sve sporije i lošije jer ga jednostavno ne zanimaju toliko kompovi i ne trudi se održavat ga i optimizirat maksimalno, čak ni drivere za grafičku ne updatea redovito i onda se čudi kak nemre igrat crysis na uber high.

Još kad stavim proc na 4.4GHz i grafičku OC kolko ide pa bit će 60+ FPS-a naravno sa malim padovima na određenim mjestima u gradu kao i sa svakim GTA do sada ali to nema veze sa snagom kompa jer usporava se i na najjačim konfama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice