To samo oni koji imaju UE fife s plaćena 24 packa koja otvaraju svaki ponedjeljak..
i ja koji sam se zezo da ću preorderat ue al nisam

To samo oni koji imaju UE fife s plaćena 24 packa koja otvaraju svaki ponedjeljak..
i ja koji sam se zezo da ću preorderat ue al nisam
HHahahaha evo tri packa otvorio, dodje mi ovaj u trecem, al prije ovoga dobio sam evru 4k coinsa i free gold pack lol
Inace otvaram packove samo sa slikom od alabe, jer cuo sam prico kao da su najbolji, meni barem donose srecu
biš se tradeao za evru?? inače pack sa slikom falcaa mi nije sretan :D moram sve vidit :D
ček,ček..ti si u packu dobio free pack?? :D ne kužim :D
Otvorio sam jos 2 packa opet evru, oso je quick sell on, evo odo jos jedan bice srece.
Otvorio sam jos 2 packa opet evru, oso je quick sell on, evo odo jos jedan bice srece.
daj mi malo para :D 9k :D znači nemaš više evru??
A nemam daj mi origin svoj, i koju ligu imas ti?
A nemam daj mi origin svoj, i koju ligu imas ti?
origin ti piše tu ispod :D imam englesku 1. i hrvate pokušavam složit
Sad sam srnu i olica quick sell hahaha
Sad sam srnu i olica quick sell hahaha
srnu imam, olica ne :D sta me ne pricekas da ti kazem?? :D
Dodo sam te nisi accept
Dodo sam te nisi accept
jbg, na mobu sam :D mozda neak uspijem, al nisam te vidio
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=GWj7rPAGnKlQr:pc
Skoro pa slozio ekipu po zelji, jos samo yaya toure i van persie
Ima nesto u Alabi, evo uletio mi Walker :D
Ja ga zovem sretni pack, i nema sanse da otvorim drugi, mislim Neymara dobiti i od sinoc do sad 3 Marco Reusa, Falcao itd itd, a danas kad sam otvaro za 750k na pocetku kao samo on poslje otvoro bilo sta, i ispod 250k u minusu.
ho,ho,ho merry christmas pa šta je ovo?? :D ja imam 6460 coinsa pa msm da ću, pošto svi uzimate od 7.5k alabu, ja uzet 5k alabu pa da vidimo jel dobar :D
Moji Zmajevi vise vrede ovi chemistry na njima, nego sto oni vrede hahahah.
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=jXIyg0EknKlQG:pc
pogresan tim stavio editovo sam sad hahaha
Kupio sam ovoga Jesé Rodríguez silver iz madrida za 20k sada naleti slucajno, sta mislite jesam se zajebo, i za koliko bi ga mogo sell?
u 5k alabi dobio diega tardellia,nianga iz milana,gabbiadinia i contracte i to,valjda će se prodat za dosta :D
Kupio sam ovoga Jesé Rodríguez silver iz madrida za 20k sada naleti slucajno, sta mislite jesam se zajebo, i za koliko bi ga mogo sell?
Nema ga ispod 53k koliko vidim...
Nažalost ne, koliko imaš FIFA toliko imaš FUT accounta.
šta je posebno u jeseu osim pacea i driblinga??
Silver, Real Madrid i rare...
Aj odi loto uplati, ovo vise nema veze s mozgom :D
Ljudi kako se moze pricat dok se igra?meni sad jedan lik stalno imao mic ukljucen..
a i dal ima mute?
Ljudi kako se moze pricat dok se igra?meni sad jedan lik stalno imao mic ukljucen..
a i dal ima mute?
Samo uključiš/isključiš voice chat u settingsima. Ono di je Messi i di stisneš da pokreneš samu igricu nakon što je pokreneš iz origina, valjda si me shvatio :D
Silver, Real Madrid i rare...
onda bi pletikosa trebo bit 65k min :D zezam se :D ne bi mogo jer igra u onom rostovu il kako se već zove, a da igra u realu bio bi 65k :D
imam jedan problem,neradi mi desna gljivica na joysticku jel se to moze rijesit?
Ili kupis Xbox360 joystick ili probaj naci fix na googlu...
Evo ekipa, fifa kupljena u brazilu, samo jos da se skine!!