FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.245.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
FIFA 13

Jos kad bi se imale pare za takve momcadi to bi bilo to.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...

Jos kad bi se imale pare za takve momcadi to bi bilo to.

Pa nije ovo neka ekstremno skupa momčad...

13 godina
FIFA 13

Kako nije. Samo Lloris kosta 100k. Ja ne znam kako vi skupljate te pare, ali ja nikako ne mogu.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Lik je stvorio vrlo interesantnu momčad!

http://www.futhead.com/fifa/squads/6280717/

Ništa nevjerojatno, i ništa ekstra. Tipična pacewhore 352 ekipa. Niti chemistry nije problem tu složit niti išta. 

EDIT: i slažem se sa simekom, nemojte pričat da ekipa koja košta minimum 250k nije skupa za večinu igrača. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 18:40 (antiljano27).
17 godina
antiljano27 kaže...
movie kaže...

Ništa nevjerojatno, i ništa ekstra. Tipična pacewhore 352 ekipa. Niti chemistry nije problem tu složit niti išta. 

EDIT: i slažem se sa simekom, nemojte pričat da ekipa koja košta minimum 250k nije skupa za večinu igrača. 

Mislim da sam rekao kako je lik složio interesantnu momčad a ne nevjerojatnu ili ekstra?  Mislim da tu postoji neka razlika u riječima a na kraju mijenja i cijeli smisao.  Za stare iskusne igrače ovo slaganje je vrlo vjerojatno rutina, za mene relativno novog igrača futa ovo je interesantno

Što se coinsa tiče, kako rekoh, nov sam igrač. Krenio početkom prvog mjeseca. Samo od tekmi sam zaradio oko 250k coinsa. Na preprodaji igrača uzeo sam u ova dva mjeseca najmanje 500k coinsa. Tako da se ne slažem s tobom kako je ovdje riječ o skupoj momčadi nedostupnoj većini igrača. Ako sam ja nov, neiskusan igrač u tom periodu zaradio za tri ovakve momčadi koliko onda zaradite vi koji fut igrate godinama?  Uz sve zarađene coinse još sam nešto i dokupio

jer sam htio u što kraćem periodu doći do željene momčadi...

17 godina
SimeKZ kaže...

Kako nije. Samo Lloris kosta 100k. Ja ne znam kako vi skupljate te pare, ali ja nikako ne mogu.

Fakat vas ne kužim? Počeo sam igrati fut u prvom mjesecu i za par dana sam skužio da ljudi za onih par brazilaca u CM 4-3-3 daju od 25 do 30k coinsa.

Kupim ih u camu u bilo kojoj formaciji  do max 2000 coinsa i pretvorim u cm 4-3-3 i stavim cijenu od 25-30k coinsa i odu u danu. Već mi je bilo glupo tovariti toliko igrača i prepakiravati ih i prodavati. Nakon toga prešao sam igrati u 4-1-2-1-2 i opet sam skužio za par dana da fellaini u svim formacijama dođe do max 4.5k coinsa a pretragom po marketu nađe se i puno jeftinije za razliku od navedene formacije u kojoj dođe 15k coinsa. I opet primjenim istu foru i svaki dan frknem bar jednog fellainia. Samo treba sjediti na marketu i tražiti jeftine kartice za promjenu formacije. I sad da ti dalje ne nabrajam. Vidića sam kupio za 200k prodao drugi dan za 250k. Rooneya sam kupio i prodao već nekoliko puta. Tražim ga u formaciji u kojoj je najjeftiniji a prodajem ga u formaciji u kojoj je najskuplji. Kaj je to atomska fizika?  Mogu si misliti kako onda trguju iskusni igrači koji prate cijeli market za razliku od mene koji pratim samo ligu i formaciju u kojoj imam igrače...  Već napamet znam vrijednost svakog igrača engleske lige. Vrtim i čim vidim dobru cijenu odmah kupujem...

edit:  unaprijed se ispričavam na dva poduža posta ali se nadam da sam s obzirom na svoje kratko iskustvo bar nekome pomogao da malo šire sagleda sliku

mogućnosti trgovine na marketu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 19:51 (movie).
13 godina
neaktivan

NIje niti interesantna jer sam vidio mali milijon momčadi na tu temu, je sad bolje? I još jedna stvar, i dalje stojim pri tome da je ovo skupa momčad, ova momčad vrijedi i preko 300k. Nisu svi bogomdani za trade, a niti za igru, nemaju niti svi vremena toliko. Ako si uspio toliko zaraditi i skužiti igru, nebi trebao biti problem niti složiti momčad sa 99 chem. Ja znam masu igrača koji se pomalo muče napraviti solidnu momčad, niti blizu ovakve a vec igraju dosta fut jer jednostavno, kako sam vec rekao, nemaju smisla za trade, ili im se neda ili štagod. 

14 godina
FIFA 13

ja sam jos u 11. mjesecu imao casillasa u ekipi bez ikakvog tradea, samo osvajanje sezone.. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

upravo sam imao handball...to mi s enikad još nije desilo.... hahahhaha

0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...

Nije lose, samo sto mi je ova desna strana losa, biabiany/pogba/sakho :S

idem sad vidit za koliko se villa prodaje, da zamjeni IF Pedra

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Ljudi pomoc..ne mogu igrati fifu tj. dođe ona naslovnica gdje pise fifa 13 i Messieva slika i ne ide dalje.

Molim vas pomoc hitno mi je

bump

a kada jeto bilo za packove?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan

U lovu na bilo kojeg IF otvaram packove kad ono u goldu dobijem Jeroma i kazem fucky yeah dosta.

14 godina
FIFA 13

Zbugo mi se chat na originu, nmg nikom poslat poruku -.- ima neko slican problem? uopce mi se ne otvara prozor za chat

edit: restart rijesio, samo sam moro iz fife izlazit -.-

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 22:25 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo nemam rijeci, utakmica jos traje u finalu gold kupa, i pogledajte samo slike, cijeli vrijeme si glupan daje auto golove, njegov origin id vitalireal34

edit: i evo finale 34-0 :)

1 1
3 3
Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 23:56 (CroatianRacer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

gledaj, već sam par puta rekao, kod trejda pratiti samo jednu ligu i formaciju, jer je najlakše tako pratiti cijene. nemožeš znat sve igrače u igri kako se kreću i najlakše na pamet ispušit coinse. preporučujem trejdanje sa BPL igračima jer se najlakše prodaju, i također sa formacijom 41212  jer je najlakše pokupit nekog jeftino jer neki još uvijek neznaju da je to najskuplja formacija pa stave buy now cijenu kao za npr 451 formaciju. kad skupiš već određeni dio coinsa onda je još lakše jer na IF igračima možeš zaraditi i do 300k.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

kod in forma mozda malo duze potraje prodaja ali se isplati :D

ali dosta cijene variraju tokom dana pa treba naci odredeno vrijeme kad ces postavit igraca po vecoj cijeni

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

gledaj, već sam par puta rekao, kod trejda pratiti samo jednu ligu i formaciju, jer je najlakše tako pratiti cijene. nemožeš znat sve igrače u igri kako se kreću i najlakše na pamet ispušit coinse. preporučujem trejdanje sa BPL igračima jer se najlakše prodaju, i također sa formacijom 41212  jer je najlakše pokupit nekog jeftino jer neki još uvijek neznaju da je to najskuplja formacija pa stave buy now cijenu kao za npr 451 formaciju. kad skupiš već određeni dio coinsa onda je još lakše jer na IF igračima možeš zaraditi i do 300k.

Jako je lagano trejdat na PCu, nešto kao prije 2 godine na PS3/X360. 

Kakva je situacija tamo sad na konzolama, nemožeš uhvatit bargain na 59toj minuti nema teorije :)

EA Omogučava Single Identity!?

EA usavršIo veliki projekt koji bi mogao biti velika prekretnica u gaming svijetu!

Više o tome na http://www.fifa-expert.com 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 13:53 (DangerouS).
12 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Fakat vas ne kužim? Počeo sam igrati fut u prvom mjesecu i za par dana sam skužio da ljudi za onih par brazilaca u CM 4-3-3 daju od 25 do 30k coinsa.

Kupim ih u camu u bilo kojoj formaciji  do max 2000 coinsa i pretvorim u cm 4-3-3 i stavim cijenu od 25-30k coinsa i odu u danu. Već mi je bilo glupo tovariti toliko igrača i prepakiravati ih i prodavati. Nakon toga prešao sam igrati u 4-1-2-1-2 i opet sam skužio za par dana da fellaini u svim formacijama dođe do max 4.5k coinsa a pretragom po marketu nađe se i puno jeftinije za razliku od navedene formacije u kojoj dođe 15k coinsa. I opet primjenim istu foru i svaki dan frknem bar jednog fellainia. Samo treba sjediti na marketu i tražiti jeftine kartice za promjenu formacije. I sad da ti dalje ne nabrajam. Vidića sam kupio za 200k prodao drugi dan za 250k. Rooneya sam kupio i prodao već nekoliko puta. Tražim ga u formaciji u kojoj je najjeftiniji a prodajem ga u formaciji u kojoj je najskuplji. Kaj je to atomska fizika?  Mogu si misliti kako onda trguju iskusni igrači koji prate cijeli market za razliku od mene koji pratim samo ligu i formaciju u kojoj imam igrače...  Već napamet znam vrijednost svakog igrača engleske lige. Vrtim i čim vidim dobru cijenu odmah kupujem...

edit:  unaprijed se ispričavam na dva poduža posta ali se nadam da sam s obzirom na svoje kratko iskustvo bar nekome pomogao da malo šire sagleda sliku

mogućnosti trgovine na marketu...

Skidam ti kapu. Ja sam tek poceo igrati fifu. Prva mi je ova sad 13. I ja nisam do par mjeseci znao sta je UT. Poceo sam igrati i sve to ali nikako da skupim koinsa. Nisam mogao vjerovati kad neko kupi igraca za 30k a kamo li za 200k. Pitao sam mnoge u cemu je fora ali oni kazu pa samo kupis jeftinije i prodas skuplje ali ku... kad ja glupan uzmem formaciju 8-1-1 (lupam) i onda se cudim sto ne ide "-.-. Ti si prvi koji mi je dao ideju kako se to radi. Hvala {#}

Origin ID: Foster1213
17 godina
Foster kaže...

Skidam ti kapu. Ja sam tek poceo igrati fifu. Prva mi je ova sad 13. I ja nisam do par mjeseci znao sta je UT. Poceo sam igrati i sve to ali nikako da skupim koinsa. Nisam mogao vjerovati kad neko kupi igraca za 30k a kamo li za 200k. Pitao sam mnoge u cemu je fora ali oni kazu pa samo kupis jeftinije i prodas skuplje ali ku... kad ja glupan uzmem formaciju 8-1-1 (lupam) i onda se cudim sto ne ide "-.-. Ti si prvi koji mi je dao ideju kako se to radi. Hvala {#}

Jučer sam potrošio sve coinse na if sagnu i do danas sam uspio zaraditi novih 70k coinsa. Malo sam igrao i došao do nešto  coinsa a onda naletio na cecha za 14k pa na ben arfu za 4k i na sturridgea za 4k sve u 4-1-2-1-2. Znači, potrošio sam na ta tri igrača 22k a dobio 50k. I naletim potom na rooneya za vrijeme tekme za 110k i nitko ga ne uzme a ja nemam dovoljno coinsa. Samo na njemu bi ti to bila zarada od 50k.  Htio sam se pojesti od muke.. Meni su super išli brazilci u 4-3-3 i sada englezi u 4-1-2-1-2. Ostalo me uopće ne interesira.  Malo pogledaš koje formacije najbolje idu i koje postižu najbolju cijenu i samo njih pratiš...  stvarno nije neka nauka.. evo sad sam bidao i richardsa za 4k a frknuo ga za 10 min za 10k. Najjeftiniji je koliko vidim 12k ali trebaju mi coinsi pa sam ga stavio malo niže da mi što prije ode..

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 20:30 (movie).
13 godina
FIFA 13

Fascinantno kako stalno isti ljudi nalete na takve ponude od 3-4k za takve igrace. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Fascinantno kako stalno isti ljudi nalete na takve ponude od 3-4k za takve igrace. 

Fascinantno je kako jedni te isti ljudi ne mogu na ništa naletjeti?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 21:22 (movie).
14 godina
FIFA 13

Poveden pobjedom napravio novi squad :)

Steta sta u fifi Hrvatska nema bolju obranu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Dajte neki bbva/bundesliga squad do 100k.

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Fascinantno je kako jedni te isti ljudi ne mogu na ništa naletjeti?

Pa ispada koda prodajete maglu :D Pratio sam taj Market jedno tjedan dana intenzivno ako je jednom izletila takva ponuda.

17 godina
SimeKZ kaže...

Pa ispada koda prodajete maglu :D Pratio sam taj Market jedno tjedan dana intenzivno ako je jednom izletila takva ponuda.

Imam previše godina i vrlo vjerojatno ti mogu biti tata da bi se s nekim nadhebavao i lagao zbog nekih beznačajnih coinsa. Dnevno potrošim 7-8 sati na web appu. Ne naletim svaki dan na ponudu iz snova ali naletim. Ovaj tjedan sam već drugi put naletio na cecha za 14k? Da se zbog toga ubijem? Da sam imao danas dosta coinsa mogao sam u dva navrata uzeti rooney za 110k. Do sada sam ga uredno prodavao po 165k. To je lijepa zarada.

Kad bih znao kako snimiti karticu igrača na kojoj se vidi po kojoj je cijeni kupljen mogao bih ti pokazati da sam recimo vermaelena kupio u 4-1-2-1-2 za 2000 coinsa a pogledaj za koliko se danas prodaje I da sad ne nabrajam još neke igrače koje sam dobio za kikiriki a cijena im se udeseterostručila.. treba odvojiti vrijeme i pratiti. Možda sljedeća dva dana ne bude ništa ali sinoć i danas sam lijepo potegao..

14 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Imam previše godina i vrlo vjerojatno ti mogu biti tata da bi se s nekim nadhebavao i lagao zbog nekih beznačajnih coinsa. Dnevno potrošim 7-8 sati na web appu. Ne naletim svaki dan na ponudu iz snova ali naletim. Ovaj tjedan sam već drugi put naletio na cecha za 14k? Da se zbog toga ubijem? Da sam imao danas dosta coinsa mogao sam u dva navrata uzeti rooney za 110k. Do sada sam ga uredno prodavao po 165k. To je lijepa zarada.

Kad bih znao kako snimiti karticu igrača na kojoj se vidi po kojoj je cijeni kupljen mogao bih ti pokazati da sam recimo vermaelena kupio u 4-1-2-1-2 za 2000 coinsa a pogledaj za koliko se danas prodaje I da sad ne nabrajam još neke igrače koje sam dobio za kikiriki a cijena im se udeseterostručila.. treba odvojiti vrijeme i pratiti. Možda sljedeća dva dana ne bude ništa ali sinoć i danas sam lijepo potegao..

Ma pusti ga, nemas se sta opravdavat...

Inace, na webappu odes u Active Squad, odaberes igraca, kliknes "Bio" i pise ti "Bought for:" i cijena za koju si ga kupio.

17 godina
KiCo77 kaže...

Inace, na webappu odes u Active Squad, odaberes igraca, kliknes "Bio" i pise ti "Bought for:" i cijena za koju si ga kupio.

Da to znam ali kako da mu to snimim pa pošaljem da se uvjeri da ne muljam?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ekipa,jel neko isprobo robbena?Sad imam bpl tim pa imam mogucnos ga prodat i kupit robbena i hazarda i skombat neki hybrid ali nezelim potrosit pare i onda ako mi se on nesvidi ga prodat jer cu na porezu izgubi 20kIma neko iskustvo?

ktkt

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
ova igra izgleda ima problema sa ATI karticama. Prije par dana sam kupio HD 7850, a do tad imao skoro duplo slabiju GTX 460 na kojoj je FIFA radila bez ikakvog trzaja otkad je izašla. Sad igra lagga, ali nekakvo glupo i čudno štekanje, stalno radi u 60 fps-a i onda slika zatrza na sekundu-dvije, ali fps ne pada, samo se pojavljuje to trzanje slike. Nije baš neizdrživo, ali dosad sam igrao i FIFU 12 i 13 na staroj kartici bez ikakvog problema, tako da me trenutno to iritira. Jeli netko imao ovakav problem i kako ste to riješili?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...
ova igra izgleda ima problema sa ATI karticama. Prije par dana sam kupio HD 7850, a do tad imao skoro duplo slabiju GTX 460 na kojoj je FIFA radila bez ikakvog trzaja otkad je izašla. Sad igra lagga, ali nekakvo glupo i čudno štekanje, stalno radi u 60 fps-a i onda slika zatrza na sekundu-dvije, ali fps ne pada, samo se pojavljuje to trzanje slike. Nije baš neizdrživo, ali dosad sam igrao i FIFU 12 i 13 na staroj kartici bez ikakvog problema, tako da me trenutno to iritira. Jeli netko imao ovakav problem i kako ste to riješili?

Probaj u D3DOverrider-u staviti fifu na "high detection level" i "force triple buffering". Meni je pomoglo na ATI kartici.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice