BUG Online Game Server - BF:BC2 zaključana tema

poruka: 1.338
|
čitano: 319.287
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
17 godina
RE: BUG Online Game Server - BF:BC2
MegaMass 2000 kaže...
goodye kaže...

Pa nećemo suditi po tebi, zato jer ti dosadi brzo. Meni ne dosadi. Pitanje je više bilo upućeno Dannyu i ekipi koja stalno rolla na serveru.

*khmm* *khmm*

Malo bolje procitaj link koji sam ti spremio (op.u. Onaj iznad moga, onaj od Danny-a) prije nego pocmes vrijedati ljude.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

khm... na dannijev post je linkao

Zajeb, sorry.

17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Po menije tjedan dana za NAM previse. Mozda da se igra tjedno 5 dana BC a za vikend vietnam. Jer svakako je 7 dana previse. Jos prvi tjedna boze pomozi, ali nakon toga je stvarno previse.

Sa ovime se slažem. Za mali broj mapa tjedan dana je previše.

15 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF:BC2

Svaki drugi vikend znaci 4 dana za Vietnam u mjesecu. Ovdje se govori o malom broju mapa u Vietnamu , pa treba napomenuti da BC2 ima 14 mapa a Vietnam 5 i tek je izasao.

Necu glasati ni za jednu opciju jer mi se ne svidja ni jedna od ponudjenih. Mislim da bi bilo bolje Vietnamu dati 3 dana u sedmici , recimo nedjelju, ponedjeljak i utorak , a BC2 srijedu-subotu , barem neko vrijeme. Ne mislim da bi zbog toga neko brisao server iz favorita , jer objektivno server ima 20-tak stalnih igraca , plus povremeni igraci sa Bug-a i iz nekih klanova koji ce znati o cemu je rijec.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam za 2 dana vietnama u tjednu, a ako je prekomplicirano mijenjat onda nek bude svaki 2. vikend

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo pala je i finalna odluka, nešto drugačija od onoga što sam predložio u glasanju ali vjerujem da je ovo najoptimalnije i najbolje rješenje.

2 dana u tjednu ostavit ćemo za Vietnam. Bit će to petak i subota. Zato da ekipa koja igra samo vikendom također ima priliku igrati oboje.

Uz to, stavit ću "spambot" na server koji će u chatboxu svako toliko napisati da su petak i subota Vietnam dani.

Dakle:

BFBC2 - ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i nedjelja

Vietnam - petak i subota

E sad, želite li da još ovaj tjedan rokamo samo Vietnam da se izguštamo ili da odmah počnemo sa spomenutom rotacijom?

22 Odmah kreni s rotacijom
32 Još ovaj tjedan samo Vietnam
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 15:12 (Danny_HR).

10 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Evo pala je i finalna odluka, nešto drugačija od onoga što sam predložio u glasanju ali vjerujem da je ovo najoptimalnije i najbolje rješenje.

2 dana u tjednu ostavit ćemo za Vietnam. Bit će to petak i subota. Zato da ekipa koja igra samo vikendom također ima priliku igrati oboje.

Uz to, stavit ću "spambot" na server koji će u chatboxu svako toliko napisati da su petak i subota Vietnam dani.

Dakle:

BFBC2 - ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i nedjelja

Vietnam - petak i subota

E sad, želite li da još ovaj tjedan rokamo samo Vietnam da se izguštamo ili da odmah počnemo sa spomenutom rotacijom?

Budući da je Vijetnam izašao u subotu, ja bih ti savjetovao da još ovaj tjedan bude Vijetnam, a onda kreni na rotaciju. Neka se ekipa izigra!

Btw, ja nemam, niti mislim nabavljati Vijetnam.

15 godina
Danny_HR kaže...

i definitivno mislim da trebas stavit neko ogranicenje,ako se moze,na taj chat box...npr ako se napise iznad 10 poruka u minuti,da se "pregrije" i da neznam,slijedecih 2 minute se nemoze nista pisat osim na kraju same igre...

zivciraju me neki korisnici koji dodju na server i onda spamaju po chat boxu sta su jeli taj dan,kak im nejde,kad su srali,kad ovo,kad ono....konkretno mislim na onog dombaa-u. i jos kad mu dodje co7 pa kao u za*jebanciji mu jos pomaze i daje razloga da spama.zafrkancija je zafrkancija i zato postoje razliciti ventrilo serveri i neznam sta ja sve ne,a ne chat box.taj chat box je tu za eventualne dogovore unutar igre kad se vec nema kako rec di ide neprijatelj.

i svi znamo da sto se vise spama u igri da sama igra vise steka.

-sorry co7 na prozivci,al tad si me zbilja (malo) naljutio jer si i sam svjesno i namjerno radio spam.

a i nije da je ta noc bila jedina,neznam kolko su mu puta (dombi) kuky i pirat pisali da prestane spamat,a on onda jos vise krene.tako da smatram,ako moze,da se napravi nesto u vezi tog

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
lollik91 kaže...
Danny_HR kaže...

i definitivno mislim da trebas stavit neko ogranicenje,ako se moze,na taj chat box...npr ako se napise iznad 10 poruka u minuti,da se "pregrije" i da neznam,slijedecih 2 minute se nemoze nista pisat osim na kraju same igre...

zivciraju me neki korisnici koji dodju na server i onda spamaju po chat boxu sta su jeli taj dan,kak im nejde,kad su srali,kad ovo,kad ono....konkretno mislim na onog dombaa-u. i jos kad mu dodje co7 pa kao u za*jebanciji mu jos pomaze i daje razloga da spama.zafrkancija je zafrkancija i zato postoje razliciti ventrilo serveri i neznam sta ja sve ne,a ne chat box.taj chat box je tu za eventualne dogovore unutar igre kad se vec nema kako rec di ide neprijatelj.

i svi znamo da sto se vise spama u igri da sama igra vise steka.

-sorry co7 na prozivci,al tad si me zbilja (malo) naljutio jer si i sam svjesno i namjerno radio spam.

a i nije da je ta noc bila jedina,neznam kolko su mu puta (dombi) kuky i pirat pisali da prestane spamat,a on onda jos vise krene.tako da smatram,ako moze,da se napravi nesto u vezi tog

da u pravu si. taj mali je u stanju u roku 10 sec napisat 20 linija bezveznog sadrzaja.

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan

Eto, sve je dogovoreno.

Do nedjelje je Vietnam, a nakon toga kreće rotacija, nedjelja-četvrtak BFBC2, petak-subota Vietnam.

Uživajte i dalje.

P.S. Lollik, nemoj bre da se ljutiš, ali mislim da je iritantnije kad ti neko kašlje u sluške nego kad netko tipka na chatu, chat lakše ignoriraš. {#}

12 0 hvala 0
14 godina

Ajte na server čekam vas!

@Danny- odličan raspored meni totalno odgovara!

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

P.S. Lollik, nemoj bre da se ljutiš, ali mislim da je iritantnije kad ti neko kašlje u sluške nego kad netko tipka na chatu, chat lakše ignoriraš. {#}

haha

ma napusim se ja tebi kite pederu.

bitno da si bannao nekog lika jer je bio dosadan na chatu

(im just sayin')

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Eto, sve je dogovoreno.

Do nedjelje je Vietnam, a nakon toga kreće rotacija, nedjelja-četvrtak BFBC2, petak-subota Vietnam.

Uživajte i dalje.

LOOOLčić

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina

zasto mi nece uc na server? probo sam na druge i tam oce al na BUG nece {#}

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 20:17 (Travn0Shik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mislim da bc2 zasluzuje bar subotu ili petak, posto su neki u nemogucnosti ostale dane provesti na bf-u.. mozda da vietnam bude sub i ned, a ostalo bc2..
One shot one kill, no cheat just skill :D
16 godina
Travn0Shik kaže...

zasto mi nece uc na server? probo sam na druge i tam oce al na BUG nece {#}

Log out i log in, tako sam ja i onda se spojilo.

15 godina

evo iz treceg pokusaja proradilo :D

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
lollik91 kaže...

meni ne smeta, cak mi je i smijesan! kasljanje nije smijesno.... 

red_bull kaže...

da u pravu si. taj mali je u stanju u roku 10 sec napisat 20 linija bezveznog sadrzaja.

to je sve u duhu igre i zayebancije... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina

a kaj bi ja trebo rec starom da se stisa dok kaslje/kise?{#}

i spamanje po chattu nije u duhu igre i zajebancije,nego u duhu spama{#}

samo kazem da on,uvijek kad dodje  na server pocne spammat...i kad mu je pirat/kuky/ja rekao da se smiri ovaj mu je odbrusio.treba ga upozorit,ako nista drugo.

17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

Push-to-talk.

A sad ajmo prestat sa off topicom.

16 godina
lollik91 kaže...

i spamanje po chattu nije u duhu igre i zajebancije,nego u duhu spama{#}

samo kazem da on,uvijek kad dodje  na server pocne spammat...i kad mu je pirat/kuky/ja rekao da se smiri ovaj mu je odbrusio.treba ga upozorit,ako nista drugo.

Pa staviš si push to talk pa kad želiš nešto reči stisneš tipku, a ne tako se čuje na svaki mali zvukić, kašalj, prdec itd. {#}

15 godina
Danny_HR kaže...

Push-to-talk.

E pa bas sad necu.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 16:37 (lollik91).
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Mislis subotom jedni, nedeljom drugi ili su te igre "kompatibilne"?

16 godina
moderator
Mentalist kaže...

Petak i subota vietnam,ostalo BC2...

سمندری ڈاکو
15 godina
protjeran
pirat kaže...
Mentalist kaže...

Petak i subota vietnam,ostalo BC2...

Radi li server ponedjeljkom, utorkom i srijedom i koliko je cesto nastanjen?

16 godina
moderator
Mentalist kaže...

Server radi 24/7 i svaku večer je pun.A subotu/nedelju ima ljudi od jutra.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Mentalist kaže...

Server radi 24/7 i svaku večer je pun.A subotu/nedelju ima ljudi od jutra.

Ne... Subotu i nedjelju ima ljudi DO jutra, tamo oko 1, 1.30 ujutro... a onda se opet puni oko 11, 12 sati{#} 

Napokon cemo moci izbusit Mentalnog (u igri){#}{#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
15 godina
protjeran
Šef kaže...

Napokon cemo moci izbusit Mentalnog (u igri){#}{#}

Upalio sam racunar i prekinuo ucenje njemackog (kojeg mrzim iz dna duse) da kazem kako vec vidim ekipu koja uziva u ubijanju mene, samo zato sto sam ja ja.

Zasluzili ste momci.

15 godina
protjeran

Sto imate:

13 Samo Bad Company 2
1 Vietnam
20 Posjedujem obje igre
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 21:33 (Mentalist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iz nekog yebenog razloga ne mogu uć na server , check your connection bla bla , a danas poslijepodne , čim je stigao ključić bio sam gore bez problema (nije bilo nikog ) ...WTF ?

EDIT : ...sjetio sam se čim sam postao poruku : iz nekog razloga kad jednom izađem iz BUG servera , kao i iz nekih drugih (ne svih ) ne mogu ponovo gore dok ne rebootam router ...inače sve ok...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 21:44 (Conrad).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice