Pa nema tko radit na dlc-u, vjerojatno su većinu ljudi prebacili na novi SW i novi BF.
BFV se slabo prodao i nema im smisla raditi DLC da bi privukli neprimjetan broj igrača (to je gledano s financijske strane).
Općenito smatram DICE good guyom, ali ako EA zatvori pipu onda se BFV otkantava.
Pa Pacifik se čeka godinu dana. Dovoljno je to reći.
Istočni front i Sovjeti dolaze, to je sasvim sigurno. Developeri DICE-a su već cimali fanove sa tweetovima iz Volgograda (Staljingrada), data mineri su našli sovjetsku opremu itd... EA i DICE su jedna firma. Ne da mi se sad kopati, ali EA se vrlo malo petlja u posao DICE, jer ih se percepira kao najvažniji studio. Sve to je naravno - navodno, ali mi ima smisla. Puno biznisa EA temelji na DICE-ovom engine-u. Krš koji je uzrokovan revealom i općenito smjerom BFV-a je 99% sigurno djelo DICE-a. U prilog tome ide ponašanje managementa za koje neki developeri anonimno tvrde da su potpuno izgubili dodir sa stvarnošću, važnih developera poput Demize-a (šta će pobogu reći svojoj kćeri kad ga pita: Tata, a zašto u WW2 igri ne mogu igrati kao žeeenaaaa, haaAAAaa!?!?), nekih CM-ova.
Zašto si me lagao???
Oprosti mi. Bio sam zaveden.
U igri imaju nedovršeni resursi za bitke Amera i Nijemaca u Evropi, kao i puške i reference za Sovjete. Očito su skužili da im je ROI neisplativ, te su odlučili reću fuck it.