BF1 je bolji od BF5.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Riplej je ziv
DESEENULLAAAAAAAA!!!!!
Čekaj da napravi stoti account na forumu pa ga opet izbace :)

Ne vole ga jer je lijep
Čekaju ga moderatori skriveni u grmu.
Ko od vas je hakirao temu? Ne vidim više u praćenim temama BFV i ne vidi se zadnji autor. Prije mene je postao Cookeh... Dakle, sve je jasno.
Edit:
Sad kad sam postao proradilo je. Popravio sam forum. Znate gdje je gumb za hvala. Nema na čemu.
nikad nije izašla iz bete praktički...jedan plaćeni beta test...patetično
Zbogom Battefielde 5 nikome u sjećanju ostati nećeš. Btf 1 je pojam naspram petice. Kakav potencijal ste imali sa peticom na frostbiteu. Koliko mapa je igra mogla imati kakve sve poznate lokacije su se mogle iskoristiti. Jadan i tužan nam je multiplayer gaming zadnjih godina. Bijedan rekao bih...
Koliko mapa je igra mogla imati kakve sve poznate lokacije su se mogle iskoristiti.
Ovo...
Sramota
Od početka su failali, a onda spori dolazak novi stvari i još gore je bilo što su mjenjali planove svako malo. Iako u suštini dobra igra, ima te svoje problem i vidjelo se da im muka raditi na igri. Tako da i bolje ovako. Pa nek naprave BF6 bolji ako ništa drugo.
BF1 po kojem su mnogi srali je zapravo bio vrh. Svaki DLC donio pregrš stvari. Od novim nacija, puški, mapa, vozila, pa do onih brodova i i borbi s njima. Baš svaki dlc donio neki novi element koji je bio zanimljiv. Nadajmo se da će BF6 ići tim stopama. Čak bi i rađe premium, jer ovo free je drekec.
haha
Od početka su failali, a onda spori dolazak novi stvari i još gore je bilo što su mjenjali planove svako malo. Iako u suštini dobra igra, ima te svoje problem i vidjelo se da im muka raditi na igri. Tako da i bolje ovako. Pa nek naprave BF6 bolji ako ništa drugo.
BF1 po kojem su mnogi srali je zapravo bio vrh. Svaki DLC donio pregrš stvari. Od novim nacija, puški, mapa, vozila, pa do onih brodova i i borbi s njima. Baš svaki dlc donio neki novi element koji je bio zanimljiv. Nadajmo se da će BF6 ići tim stopama. Čak bi i rađe premium, jer ovo free je drekec.
haha
Ma na Btf 1 se radilo baš ozbiljno. Svaki DLC svaka mapa je došla u roku kojem su najavili sa hrpetinom sadržaja plus dodatne mape van dlcova. Šta im se dogodilo sa peticom nit glave nit repa od početka.
Ma kasnilo je malo i za BF1, ali su to nadoknadili pa nam u prva dva DLCa dali dvije mape više nego se očekivalo.
Osjetilo se da lagano napuštaju BF5 još prek kraj prošle godine kad su neki glavni ljudi koji su bili na BF5 otišli, a onda ostali govorili kako više ne rade na BF5.
Šta očekivat od sljedečeg pošto ga pičkice rade.Treba ga vratit izvornom obliku i jednostavnosti.
Neuspjeli eksperiment bez Premium-a
Nadam se da neće ponoviti istu grešku na BF6
To je to, službeno su digli ruke.
Možda i bolje.
je*o im *** ma*er.
fail nad failovima, uzas.
Sljedeci BF ce biti najbolji ikad
Kakva je ovo pljuska u lice svima. Nemam riječi za ovu sramotu. Od službene objave mi se povraća. Valjda se nakon toliko autogolova ne bih trebao čuditi.
Eto sad je naokon sluzbeno ono što trbuim mjesecima, bf kakav treba biti je dead odavno.
bf1 mi nije sjedao radi settinga ali je fubkcionalno najjači bio od strata do finisha.
Zalosno, jadno, i ispod svakog najmanjeg očekivanja.
mp scena ne postoji, svi glume grmlje po royaleima i pitanje oće ikad I zaživjeti kako spada..
Zalosno, ali eto... tu su fortnite, valorant i ostale dječje bevezarije pa ćemo se tamo pucati 🤣

Neuspjeli eksperiment bez Premium-a
Nadam se da neće ponoviti istu grešku na BF6
Svi su srali po premiumu, sad bi ga svi nazad.
Ispalo je doslovno ona "koliko para, toliko muzike", platili duplo manje, dobili duplo manje contenta.
I ja bi radije da vrate premium, nije mi problem platiti više ako znam da ću za to dobiti dobru igru s dovoljno sadržaja.
Tko si ne može priuštiti - jbg, nek igra vanillu i čeka akcije.
Jos bi vise pizdio jer si dao vise para, nek propandu zatvore sve i adio ....
BC3 kad bi napravili to bi sve vratilo ostalo propast...
Jos bi vise pizdio jer si dao vise para, nek propandu zatvore sve i adio ....
BC3kad bi napravili to bi sve vratilo ostalo propast...
Znaju što ljudi traže, piše im u doslovno svakoj drugoj poruci na Redditu i njihovom forumu.
I vjerojatno će opet napraviti nešto po svome :D
Nije mi jasno zašto.... Misle da znaju bolje od samih korisnika što žele? Imaju šefa u EA koji odlučuje kakvu će igru raditi?
Namjerno hoće napraviti čim lošiju igru, neka unutarnja oklada? :D
Ali nema veze, slijedeći BF će biti najbolji ikad!
Valjal' igra?
Igra dobra, ali podrška koma.
Kad se sad sve skupa zbroji i vidimo kako je BF5 u principu u kompletnom stanju, može se zaključiti da BF1>BF5. Gameplay i pucanje možda nešto bolje u BF5, ali zato debelo kaska sa podrškom i sadržajem.
Mislim da ću intalirati ponovo BF1 :D
Pa nema tko radit na dlc-u, vjerojatno su većinu ljudi prebacili na novi SW i novi BF.
BFV se slabo prodao i nema im smisla raditi DLC da bi privukli neprimjetan broj igrača (to je gledano s financijske strane).
Općenito smatram DICE good guyom, ali ako EA zatvori pipu onda se BFV otkantava.
Pa Pacifik se čeka godinu dana. Dovoljno je to reći.
Istočni front i Sovjeti dolaze, to je sasvim sigurno. Developeri DICE-a su već cimali fanove sa tweetovima iz Volgograda (Staljingrada), data mineri su našli sovjetsku opremu itd... EA i DICE su jedna firma. Ne da mi se sad kopati, ali EA se vrlo malo petlja u posao DICE, jer ih se percepira kao najvažniji studio. Sve to je naravno - navodno, ali mi ima smisla. Puno biznisa EA temelji na DICE-ovom engine-u. Krš koji je uzrokovan revealom i općenito smjerom BFV-a je 99% sigurno djelo DICE-a. U prilog tome ide ponašanje managementa za koje neki developeri anonimno tvrde da su potpuno izgubili dodir sa stvarnošću, važnih developera poput Demize-a (šta će pobogu reći svojoj kćeri kad ga pita: Tata, a zašto u WW2 igri ne mogu igrati kao žeeenaaaa, haaAAAaa!?!?), nekih CM-ova.
Zašto si me lagao???
Jer su leakeri koji gledaju u file-ove od igre vidjeli naznake za to. Kao i nedavno nova vozila i puške. Ali očito ništa od toga.