Je kad se obloka sića se wc školjke..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvi put čujem
Ovo je vjerojatno najbolja runda Lockera koju sam ikad igrao.
64 igrača, a nema rejpa.
Zastave se izmjenjuju k'o na traci.
Obje ekipe igraju muški i što je najvažnije PFTO.
1200 ticketa čistog užitka.
Moj tim je cijelo vrijeme gubio nekih 100-njak ticketa da bi ih na kraju stisli skroz na E i okrenuli rundu.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/721719311417193728/247505760/
Odgovaranje na neku poruku od prije par dana bez citiranja bi se trebalo kaznjavati lupanjem tipkovnicom po glavi dok sve tipke ne poispadaju.
Oops sorry
Jedva čekam da dobiš net
Jedva čekam da dobiš net
Uvijek si bio gala kit!
PRN8
Opet dvostruka mjerila. Zašto je dujo dobio suspenziju zbog svojih probavnih smetnji a ovaj prostak iznad mene ništa, a stavlja seksističko sovinisticke videe koji omalovažavaju ženski rod i predstavljaju ženu kao sexualni objekat. Imamo djevojaka i djece na ovom forumu i zahtjevam da i on ovog trenutka dobije karton. Ne moram ni napominjati da nema veze sa BF temom.
Opet dvostruka mjerila. Zašto je dujo dobio suspenziju zbog svojih probavnih smetnji a ovaj prostak iznad mene ništa, a stavlja seksističko sovinisticke videe koji omalovažavaju ženski rod i predstavljaju ženu kao sexualni objekat. Imamo djevojaka i djece na ovom forumu i zahtjevam da i on ovog trenutka dobije karton. Ne moram ni napominjati da nema veze sa BF temom.
Što ti sad hoćeš?
Jabt vise moj k*** ima dlaka nego ti na glavi.
Ćelavcu.
Što ti sad hoćeš?
Jabt vise moj k*** ima dlaka nego ti na glavi.
Ćelavcu.
Sad smo počeli i sa osobnim uvredama. Ne želim se spuštati na tvoj nivo nego opet tražim od admina da postupe u skladu sa svojim ovlaštenjima ili da mi daju neki kontakt njihovih nadređenih.
Sad smo počeli i sa osobnim uvredama. Ne želim se spuštati na tvoj nivo nego opet tražim od admina da postupe u skladu sa svojim ovlaštenjima ili da mi daju neki kontakt njihovih nadređenih.
Aj aj, ostavi se te rakije. Nije to za tebe...
!admin
!admin
Ćelavcu duge plave kose priznaj da je ovo osveta jer sam te brenerom ubio?
!admin
Ćelavcu duge plave kose priznaj da je ovo osveta jer sam te brenerom ubio?
Jedno je igra a drugo su osobne uvrede. Ja ne znam šta admini čekaju ili i ovdje postroje oni koji su "jednakiji" od drugih. Tipično Balkanski
Let the game begin.
.
Ajde Tony!
4XP Boost currently active!
Level 100 do sutra!
Ajde Tony!
4XP Boost currently active!
Level 100 do sutra!
YES
Watch out mother fuckers, a new mother fucker is in the hood.
Baš sam u jednoj rundi jučer navečer nabio 220 000 bodova i preskočio 2 levela.
Pitanje je do kad im to traje?
A odkad to imaju aktualno, skočio sam sa za 9 Lv.
YES
Watch out mother fuckers, a new mother fucker is in the hood.
Baš sam u jednoj rundi jučer navečer nabio 220 000 bodova i preskočio 2 levela.
Pitanje je do kad im to traje?
A odkad to imaju aktualno, skočio sam sa za 9 Lv.
Haha, too :D
Ja ti imam ispite sutra i u cetvrtak, pa nebudem puno online, al se nadam da budu ti ovi moji gangsteri malo pomogli
We are live, enjoy this weekends 4XP and let me know what you think. Event ends on Apr. 18 18.00 UTC / 11AM PT!
Ja bi sad došao igrat, al jbg. kad nemam pc kraj sebe. Valjda bude bilo ih bilo. Što više, tim bolje.
Ako stigneš i ak ti se bude dalo doleti večeras.
A u kuki. to im večeras završava taj event.
Je, danas je gotovo. Tko hoce ima jos malo vremena...
Završilo u 20:00
Ima neko problema s loginom na battlelog?
Taj problem se već koliko puta dešavao. EVo meni je bez problema ušao.