Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.655.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Volume kaže...
animosity_frenzy kaže...

Istina, ali ruku na srce, tako je to svugdje. Ja sam sretan kad odigram recimo 1 od 5 rundi, a da je razlika u ticketima ispod 200. Ovdje je možda još izraženije pošto ima manje igrača, pa se dogodi još veće sranje kad se na jednoj strani nađe 5-6 jakih. Nema ti tu neke sreće općenito. Barem ja u svom stažu na BF-u nisam naletio na neki server gdje je to ne znam kako super riješeno.

Jedini public server s dobrim balansom je 11 clan, 90% partija završava s razlikom od 50-100 tiketa i guštam u svakoj partiji. Uzeja sam vip slot kod njih na godinu dana i ostale servere niti ne tražim... 

Oni su dobri, samo što u večernjim satima nije rijetkost da je u queue-u 10+ ljudi. PURE isto zna imati svojih trenutaka. Primjetio sam sinoć da jedva ima koji server koji vrti sve mape. Rekao bih jedno 3-4 servera u EU sa normalnim postavkama i na svakom je red bio krcat.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Daj link servera...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/eff6ad03-5015-49b3-88f5-9e4d4ad32113/11-Clan-1-2-CONQUEST-ALL-MAPS-DICE-Friends/

Jedino je problem šta je non stop pun pa triba čekati pola ure dok udeš, to mi je išlo na živce pa sam zato uzeja vip

battlelog - Volume_CRO
11 godina
Battlefield 4

Daj meni ta prava jebena,svakako sam vecinu vrimena na serveru,pa nek se krivi ko oce kad ga se pribaci ili nek idje na drugi server,onako je sracka igrat.

Znam mudo da je sinoc nas 4-5 bilo stalno na ovoj strani ali zato sto smo na ts svi pa nam se nije dalo razdvajat.

Vecinom sam ja isto uvik biva na drugoj strani tako sam i znam da je u kurcu.Kom ne bude pasalo nek lagano odj.sa servera i gotovo nema tu price velike.

Origin - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Volume kaže...
animosity_frenzy kaže...

Istina, ali ruku na srce, tako je to svugdje. Ja sam sretan kad odigram recimo 1 od 5 rundi, a da je razlika u ticketima ispod 200. Ovdje je možda još izraženije pošto ima manje igrača, pa se dogodi još veće sranje kad se na jednoj strani nađe 5-6 jakih. Nema ti tu neke sreće općenito. Barem ja u svom stažu na BF-u nisam naletio na neki server gdje je to ne znam kako super riješeno.

Jedini public server s dobrim balansom je 11 clan, 90% partija završava s razlikom od 50-100 tiketa i guštam u svakoj partiji. Uzeja sam vip slot kod njih na godinu dana i ostale servere niti ne tražim... 

Daj link servera...

mislim da je to ovaj:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/eff6ad03-5015-49b3-88f5-9e4d4ad32113/11-Clan-1-2-CONQUEST-ALL-MAPS-DICE-Friends/

već sad je u redu 6 ljudi.

ima jedan koji vrti chainlink:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/b31f20b2-b2cb-4eb0-a143-c931d8c47041/11-Clan-2-2-CHAIN-LINK-DICE-Friends/

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
16 godina
amater_2 kaže...

Jutro ekipa.

Netko bi triba malo bolje balansirati ekipe na našem serveru.

Evo, staviti ću samo 3 partije koje sam ja igra.

Inače mi ne smeta ako gubim (boli me kita za tim), ali ovo je neigrivo sa ovim balansom.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/610921885582177152/232530920/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/610918189532132224/232530920/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/610915012032279424/232530920/

Uz najbolju volju sam se spojio na tvoju stranu, reko nek bude zanimljivije kad se već nitko neće switchat, ali oprosti, nisam imao ni volje ni živaca odigrati više od jedne i pol runde protiv onog -----, znaš na koga mislim. I na tsu sam svoje rekao u vezi toga sinoć.

Friday kaže...
amater_2 kaže...

Znam samo da ima Jopis, Voljum i ti... i možda sajber.

Treba podjeliti ljudima i gotovo...

Ma ima još subadmina, ima i danny koliko znam. Al nije u tome stvar, stvar je što svi vole pobjeđivati, malo je LJUDI koji se hoće switchat u gubitnički tim pa probat nešto napraviti. To je tako i amen. Ili kako sam već nekidan rekao, switch jednog boljeg squada u luzer tim radi balansa i nema tu ko šta reći i buniti se protiv toga, ili gledati sinoćni scenarij...

Volume kaže...
animosity_frenzy kaže...

Ja sam kod tih kretena bannan sa svih servera. To su tako arogantni i 'prepametni' admini, ebassie je još ok lik, al ostatak njegove ekipe su žešći idioti.

Ovo za partije se ne slažem, prije nego sam bio bannan i je njima 'pametnima' bio problem moje rantanje u chatu jer sam prigovarao na njihovog frenda Brekkia i na debalans na serveru (chainlink server njihov, gdje sam proveo skoro 200h), jer su danima imali partije od 600-700 ticketa vs 0 druge strane.

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja sam se sinoć pokušavao prebaciti nekoliko puta, no server me je uvijek vraćao nazad. Tek kad me admin prebacio nije me vratilo nazad.

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Jopis ja pričam o njihovom cq serveru, na njemu imam pitaj boga koliko odigranih partija i uvik je balans odličan. Kako sam reka 90% partija im završi u 50-100 tiketa razlike. Na admine nemam nikakve zamjerke, nisu neki balavci već ljudi od 30+ godina i fer su prema svima. Imaju svoja striktna pravila koja ne dozvoljavaju bilo kakvo vrijeđanje ili uvođenje nemira glupim pričama među druge igrače. Igraj ptfo i ne vrijeđaj se svakih par minuta vrti u chatu. One koji to ne poštuju kikaju i banaju bez previše upozoravanja i ja im za to skidam kapu. 

S tim serverom imam daleko najbolja iskustva, da ne mislim tako sigurno im ne bi plaća za taj blesavi vip slot

Evo ti primjer zadnjih nekoliko partija, znači ništa birano samo redom dok su admini bili aktivni

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/610921729658828608/447302999/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/610915466032035648/447302999/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/610908232774432576/447302999/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/610903380249917248/447302999/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/610896598039377728/447302999/

Samo je metro završija sa 300 tiketa al to je glupa mapa jer ko prvi uzme b ima partiju

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 11:17 (Volume).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Trebamo svi igrati protiv vekija i gotovo!

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Koga ja ovde moram silovat da mi stavi prava za server? da ne dolazi do onakvih gluposti vise...

Origin - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Koga ja ovde moram silovat da mi stavi prava za server? da ne dolazi do onakvih gluposti vise...

Regaj se na rconnet-u prvo...

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Ko ima najvise staža na serveru

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ne može se ručno držati balans na serveru.

Kako prebacivati kad je server pun? Kako prebacivati squadove? Koga vraćati natrag?

Pa to je posao od nekoliko minuta. I onda ti samo jedan ili dva odu van i sve iz početka.

Išlo bi jednom, dvaput. Možda 5-10 put..

Ali netko misli ručno slagati ljude bez da razdvoji klanove koji posjećuju server nekoliko desetaka ili stotinu puta? Baš :D

-11- server vjerojatno ima dobar balanser, dobro podešen balanser ili jako puno sreće :)

Ili 10-tak savršenih admina koji su stalno online

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Trebaju nam osobe koje ne rejđaju i neće izbacivati sa servera one koji njima ne pašu, a ne oni sa najviše staža.

Naviše spajanja na server, redom: Sinke, Katalonac, Hrka, Danny, Cyber, Ivanec, Mudo...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
...

-11- server vjerojatno ima dobar balanser, dobro podešen balanser ili jako puno sreće :)

ili kao što neko reče, 10+ ljudi u redu čekanja pa se ne dešava da drugom timu fali ljudi :) a onda balanser odradi posao narihtavanja da nije baš potpuna dominacija na jednoj strani.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Trebaju nam osobe koje ne rejđaju i neće izbacivati sa servera one koji njima ne pašu, a ne oni sa najviše staža.

Naviše spajanja na server, redom: Sinke, Katalonac, Hrka, Danny, Cyber, Ivanec, Mudo...

Ja! :)

BF 4 + BF 3 ( http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/191silvinjo/stats/894230851/pc/ )
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Kako prebacivati kad je server pun? Kako prebacivati squadove? Koga vraćati natrag?

Pa to je posao od nekoliko minuta. I onda ti samo jedan ili dva odu van i sve iz početka.

Ali netko misli ručno slagati ljude bez da razdvoji klanove koji posjećuju server nekoliko desetaka ili stotinu puta? Baš :D

Ljudi koji su dobri dobri igrači ne smiju svi u jedan squad, to je osnova svega ali to se nažalost non stop izvodi na serveru. Tu nikakav balanser ne pomaže. 

11 clan ima aktivne admine koji ne igraju već samo paze na balans, provokacije, kempanje i sl. 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

11 clan ima aktivne admine koji ne igraju već samo paze na balans, provokacije, kempanje i sl. 

Riplej i sajber tamo ne smiju onda?

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Ni jopis po novom. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Ni jopis po novom. 

Po novom? Pa on pozna baze na svim mapama bolje od ljudi koji su ih modelirali!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Ae

Odrađuju dobar posa oko svih tih sranja jer imaju spectatore koji prate igru

battlelog - Volume_CRO
11 godina
Battlefield 4

A ima milijun stavari..ali jednostavno samo aok imaju 2 squada koja su vrlo na drugoj strani jednostavno ih se samo razdvoji po pola i to je to...ako pocne srat neko odma van nek idje.A nebi sad svako malo salta de vamo,cas tamo.I evo ja cu prvi stalno ic na drugu stranu ako treba(kao i do sada :D) mada nije velika pomoc.

Origin - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Samo recite dečki ako je koja strana prejaka, ja se prebacim nema frke! Odmah im opadne skor kad zakempam

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

A ima milijun stavari..ali jednostavno samo aok imaju 2 squada koja su vrlo na drugoj strani jednostavno ih se samo razdvoji po pola i to je to...ako pocne srat neko odma van nek idje.A nebi sad svako malo salta de vamo,cas tamo.I evo ja cu prvi stalno ic na drugu stranu ako treba(kao i do sada :D) mada nije velika pomoc.

Da, na sva tri reporta što je mudo stavio si bio na pobjedničkoj strani

Freak Show Inc.
16 godina
Volume kaže...

Ljudi koji su dobri dobri igrači ne smiju svi u jedan squad, to je osnova svega ali to se nažalost non stop izvodi na serveru. Tu nikakav balanser ne pomaže. 

Kao što rekoh ranije. Netočno. Admini su im bahati, bezobrazni i nadobudni. Kempanje je uvelike dozvoljeno ako je to netko s njihove frendliste (11clan memberi i frendovi, lmg+bipod šeme, mortar iz deploymenta), ako samo išta spomeneš u chat da ne rade dobro (da im lik kempa tu i tu, da imaju lika sa sumnjivim statsima na serveru), dobiješ odmah kick bez pardona, a ako se slučajno spojiš opet pa to ponoviš, dobiješ ban bez prava žalbe.

Ovo za provokacije i ostalo, također je u velikoj zavisnosti o tome tko to radi, da'l netko njihov ili random player na serveru, no da kickaju i banaju zbog toga bez pardona uglavnom, to rade. Eod što se mene tiče za te engleske bahate pizdune, ionako tamo neću i ne mogu igrat, al morao sam napisat my 5 cents, jer nije sve tako bijelo kako se čini.

Što se našeg servera tiče, eto ugasio sam zabranu switchanja u winning tim, pa da vidimo sad hoće li se tko bunit da se ne može prebacit iz tima u tim, budući da je ta opcija inače znala radit probleme u nemogućnosti prebacivanja i u slabiji tim. Opcija da se ne može prebacit iz tima sa igračem manje u tim sa igračem više je naravno ostala.

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Kao što rekoh ranije. Netočno. Admini su im bahati, bezobrazni i nadobudni. Kempanje je uvelike dozvoljeno ako je to netko s njihove frendliste (11clan memberi i frendovi, lmg+bipod šeme, mortar iz deploymenta), ako samo išta spomeneš u chat da ne rade dobro (da im lik kempa tu i tu, da imaju lika sa sumnjivim statsima na serveru), dobiješ odmah kick bez pardona, a ako se slučajno spojiš opet pa to ponoviš, dobiješ ban bez prava žalbe.

Zato je voljum platio VIP pa može kempati a hvali ih na sva zvona

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
hrka11 kaže...

Bez uvrede Hrka, ali meni je ovakav post dovoljan da mi se ideja o tome da budeš admin ne sviđa. Ništa osobno da se odma razumimo... 

Ti bi nekog izvuka iz squada usred partije i ako ti prigovori ti bi ga izbacija? To nema veze s administriranjem ni balansom jer se to tako ne radi. Takvi serveri idu na crnu listu istog trena ljudima i na njih se ne vraća. Ono šta sam ja reka za loše držanje u squadovima se odnosilo samo na nas s foruma i domaće koji inače igraju. Znači nema smila da se npr. veki, nex, čarapanac, monk i tom skupe u jedan squad i tako igraju cilu večer. Takav squad ima prolaznu ocjenu samo ako je na drugoj strani neki dobar drugi klan

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
hrka11 kaže...

Bez uvrede Hrka, ali meni je ovakav post dovoljan da mi se ideja o tome da budeš admin ne sviđa. Ništa osobno da se odma razumimo... 

Ti bi nekog izvuka iz squada usred partije i ako ti prigovori ti bi ga izbacija? To nema veze s administriranjem ni balansom jer se to tako ne radi. Takvi serveri idu na crnu listu istog trena ljudima i na njih se ne vraća. Ono šta sam ja reka za loše držanje u squadovima se odnosilo samo na nas s foruma i domaće koji inače igraju. Znači nema smila da se npr. veki, nex, čarapanac, monk i tom skupe u jedan squad i tako igraju cilu večer. Takav squad ima prolaznu ocjenu samo ako je na drugoj strani neki dobar drugi klan

Smrade ja i ti idemo na drugu stranu i ima da ih isprašimo.

Sinoć sam ih sam rejpa. 

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Samo na ovo boldano ću replyat. Evo neka se svi ugledaju na crod-ovce, kakav god da im je best player čiter na kvadrat, kao klan su dečki za duboki naklon do poda, pogotovo po ovom gore pitanju. Nikad, al ama baš nikad nisu riječi jedne rekli za balans, balansiranje, wajnali da ih se stavi da igraju skupa, NIŠTA. Gotovo stalno su na serveru i šute i igraju, nikad nije bilo, 'e de me stavi s mojima', 'prebaci me u drugi tim', 'kakav je ovo balans', itd. Svaka čast na tome. Oni igraju uvijek, bez obzira jel 1 njihov protiv svih ostalih, ili su svi skupa, ili su pola s jedne strane pola s druge, tak svejedno, dođu, odigraju, pozdrave, odu. GG dečki. Još da vam dotični gospodin pogasi skripte i gluposti koje koristi, extra.

Friday kaže...
hrka11 kaže...

Da, na sva tri reporta što je mudo stavio si bio na pobjedničkoj strani

Nemoj ga hebat samo zbog jučer, pa ako itko nahebe u 90% slučajeva kad je debalans na serveru, to je hrka

No, sve na stranu, nekad se i sasvim bezveze plače oko balansa, zna bit situacija da je s jedne strane vidno više 140lvla pa opet ta strana izgubi za duplo ticketa, no zna bit i dana kao sinoć kad svi hr igrači igraju s jedne strane cijelo vrijeme, a s druge se ekipa spaja i odpaja random jer gube rundu za rundom, i normalno da kad se spoji 1-2 naših, da će molit za balans.... Ima svega.

17 godina
odjavljen
jopis kaže...
 Nemoj ga hebat samo zbog jučer, pa ako itko nahebe u 90% slučajeva kad je debalans na serveru, to je hrka

Ja sam baš poznat po tome da ne jebem ljude zbog sitnica, ne?

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Ja sambaš poznat po tome danejebem ljude.  zbog sitnica, ne?

Fixed it for you

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice