- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
120Hz TICKRATE In Battlefield 4!!
Krepala mi grafička kompletno sinoć. A ti i Veki da one teksture nisu imale veze s njom, očigledno je da ste hw njubovi...
Ja sam spominjao neke teksture? Nisam ni znao da imas problema s tekturama.
Btw, i meni su se tu i tamo pojavile cudne teksture.
Nisi? Veki mi je to govorio, a meni se činilo da si i ti isto napisao u chat... Sry ljubavi
Mislio sam da nije možda do servera, ali kasnije odem na Pure kod Frenzya i Bizara i tamo je bilo još gore. Na kraju samo crni ekran, uopće na daje sliku
Nisi? Veki mi je to govorio, a meni se činilo da si i ti isto napisao u chat... Sry ljubavi
Mislio sam da nije možda do servera, ali kasnije odem na Pure kod Frenzya i Bizara i tamo je bilo još gore. Na kraju samo crni ekran, uopće na daje sliku
Ode 770... Što sad?
Pod garancijom, pa + doplata i uzimaš 970 ili 980?
Ode 770... Što sad?
Zvao sam dućan jutros i kažu da ako joj nema spasa imam pravo na novu. Kažu da ću najvjerojatnije dobiti 970 bez ikakve nadoplate Pretpostavljam da to ionako ide na trošak samog proizvođača pa servis nije ni briga za tim?
Za 980 nisam ni pitao jer nemam potrebe za takvom karticom pa mi se ne baca 2000 kn na doplatu.
Imam doma jednu gtx 660ti koja će poslužiti dok se ovo ne riješi
Ode 770... Što sad?
Zvao sam dućan jutros i kažu da ako joj nema spasa imam pravo na novu. Kažu da ću najvjerojatnije dobiti 970 bez ikakve nadoplate Pretpostavljam da to ionako ide na trošak samog proizvođača pa servis nije ni briga za tim?
Za 980 nisam ni pitao jer nemam potrebe za takvom karticom pa mi se ne baca 2000 kn na doplatu.
Imam doma jednu gtx 660ti koja će poslužiti dok se ovo ne riješi
Take the money(970) and run!
Izgleda da za sad postoji samo jedan 120Hz server, US je i ima 10 slotova. Prazan je pa nisam isprobao koliko je razlika u odnosu na ostale, a i ping je ogroman pa neznam kako bi to funkcioniralo
EU ima dominaciju na 60Hz, to sam isprobao i mogu vam reći da je perfekcija u svakom smislu riječi
Rasprava na redditu
To je razlog sto nikad nisam u prvom redu davao svoj steam nikome i sad mi ga ovako stave. :/ Nista ocito cu morati lomiti kosti kad odem u 6 mjesecu dolje.
Edit: Suppet mi je ekspresno odgovorio da ih boli kur.ac i da ban nece ukloniti. Bas lijepo
nemres VAC ban nikak maknuti, isto tak taj ban nedaju sam tak bezveze... ocito taj koji ti je koristio acc je gadno cheatao
jel znas samo jel se ban odnosi na cjeli steam ili na igru u kojoj je dobio ban ? Idiotski mi je da necu moci koristi vise Ni jednu igru koja ima VAC zastitu.
jel znas samo jel se ban odnosi na cjeli steam ili na igru u kojoj je dobio ban ? Idiotski mi je da necu moci koristi vise Ni jednu igru koja ima VAC zastitu.
Čudo je da uopće ti, dama i veki išta možete više igrati...
Čudo je da uopće ti, dama i veki išta možete više igrati...
čudno je da ti možeš i ovaj post napisati.Kolko mi je poznato jednom kad osoba dobije vac ban njoj i svima koji su u kontaktu s njom bude onemogućen pristup svim forumima ,a i u nekim ekstremnim slučajevima i internetu.Tako je odredio Veliki Gaben(all bow down to his might and may he reign for ages)
Vjerojatno pridonosi to što je forum pisan u asp-u a gaben ima prste u php-u

Ajmo njubine jel ima ko za jedan war?
Vekica i ja smo bili sad na ts-u kod Srba SGU da se dogovorimo u vezi spominjanog wara. Uglavom njima paše sutra navečer oko 9 uri i oni će riješiti server.
Plan je 16 na 16 jer će oni imati taman nekih 15-ak ljudi. Ukoliko se nas iz Gerijatrije ne skupi 16 ima li tko od ostalih da je spreman dati ruku?
Vekica i ja smo bili sad na ts-u kod Srba SGU da se dogovorimo u vezi spominjanog wara. Uglavom njima paše sutra navečer oko 9 uri i oni će riješiti server.
Plan je 16 na 16 jer će oni imati taman nekih 15-ak ljudi. Ukoliko se nas iz Gerijatrije ne skupi 16 ima li tko od ostalih da je spreman dati ruku?
Ti i Veki ste ko 4...
Tu smo negde.
Ja sam za.
Fala decki da dogovarate kad ja pijem.
I na mene racunaj.
Ako budete prejaki - ja vas mogu malo oslabiti!
Sretno dečki.
Ako ovo dobro odigrate za deset godina
ljudi će govoriti:"Đes bio '15."??

Ako budete prejaki - ja vas mogu malo oslabiti!
Ja takodjer !! ;) #nista od toga!
WE WILL BE RESTARTING MULTIPLAYER SERVERS FOR ALL BATTLEFIELD TITLES IN ALL REGIONS ON ALL PLATFORMS STARTING SUNDAY, MAY 10 AT 11PM PT / 8 AM GMT. THIS MAINTENANCE WILL TAKE APPROXIMATELY 2 HOURS IN WHICH DOWNTIME IS EXPECTED.
Smrdi na peč. Onu na drva kad nije dugo čišćena a svašta loženo.
Ako vam falilo, i ako može jedan XCT uletit mimo G, ja sam za.
Ja bi isto igrao ako mogu
Izgleda da za sad postoji samo jedan 120Hz server, US je i ima 10 slotova. Prazan je pa nisam isprobao koliko je razlika u odnosu na ostale, a i ping je ogroman pa neznam kako bi to funkcioniralo
http://cte.battlelog.com/bf4/servers/show/pc/7a23171d-2569-405c-808f-39a9a0028015/OFFICIAL-SQ-OBL-CTE-US-293951/
EU ima dominaciju na 60Hz, to sam isprobao i mogu vam reći da je perfekcija u svakom smislu riječi
http://cte.battlelog.com/bf4/servers/show/pc/fa9999e1-d504-454a-8071-18715b9ad2b9/OFFICIAL-DOM-TDM-CTE-NL-293943/
Rasprava na redditu
Sad radi ovog moram opet skidat CTE
WE WILL BE RESTARTING MULTIPLAYER SERVERS FOR ALL BATTLEFIELD TITLES IN ALL REGIONS ON ALL PLATFORMS STARTING SUNDAY, MAY 10 AT 11PM PT / 8 AM GMT. THIS MAINTENANCE WILL TAKE APPROXIMATELY 2 HOURS IN WHICH DOWNTIME IS EXPECTED.
Smrdi na peč. Onu na drva kad nije dugo čišćena a svašta loženo.
ne kuzim :S

Ajd nemoj bit smrad
Ajd nemoj bit smrad
Ne mogu pobjeci od istog

cyber obavezno twičaj war
laku noc
Interesantne stvari se događaju :)
Nisam baš slobodan da organiziram i prebrojim ljudstvo za War, nisam doma, kasno se vraćam.. Lijepo bi zamolio Volumea i Vekija ako mogu napraviti taj dio.
Navečer ću biti slobodan.
Nisam baš slobodan da organiziram i prebrojim ljudstvo za War, nisam doma, kasno se vraćam.. Lijepo bi zamolio Volumea i Vekija ako mogu napraviti taj dio.
"Nisam baš slobodan"
"Nisam baš slobodan"
Ni ti, ha?
Ljudi, imam jedno pitanje, postoji još uvijek online chat sa EA službom za korisnike?
http://cte.battlelog.com/bf4/servers/show/pc/7a23171d-2569-405c-808f-39a9a0028015/OFFICIAL-SQ-OBL-CTE-US-293951/
http://cte.battlelog.com/bf4/servers/show/pc/fa9999e1-d504-454a-8071-18715b9ad2b9/OFFICIAL-DOM-TDM-CTE-NL-293943/
Rasprava na redditu
Sad radi ovog moram opet skidat CTE
Moram i ja sada to probati..
Sto se tice wara ja sam neuracunljiv....al racunajte da pecem rostilj kada se vidimo...ofkors ako pobijedite