Auh još 6 sati skidanja, ko če dočekati
Auh još 6 sati skidanja, ko če dočekati
Mnei skida nekakav update trenututno sad od 677,26MB??nisam ulogiran preko vpna samo pokrenu origin i krenu je update
Pozdrav, za vrijeme bete je netko stavio post sa grafom procesora i kartice in game(uskladenost rada), nemogu pronaci tu naredbu koju trebam staviti u konzolu. Ako netko moze postaviti! Imala je i posebna team za to jednostavno nemogu pronaci.
otvoris konzolu i upises list, ako ti prvi pur izbaci unknown command upises ponovno i dobijes sve naredbe
za graf:
PerfOverlay.Enabe true
PerfOverlay.DrawGraph true
Jel tko otvarao BattlePacks, vidim da imam 3 zlatna i jedan Veteran?
PS. ako se netko sjeca mog posta od prije mjesec dana kad sam rekao da mi se u Originu pojavio BF4 a da ga nisam kupio. Jos je tamo
Mnei skida nekakav update trenututno sad od 677,26MB??nisam ulogiran preko vpna samo pokrenu origin i krenu je update
Nista. Cak i kad provjerim pise BF4 is up to date.
Jel tko otvarao BattlePacks, vidim da imam 3 zlatna i jedan Veteran?
PS. ako se netko sjeca mog posta od prije mjesec dana kad sam rekao da mi se u Originu pojavio BF4 a da ga nisam kupio. Jos je tamo
Haha, to je taj s kojim igras (ili mislis igrat), il si kupio jos jedan?
EDIT: Da, otvorio sam sve battlepackove. Cak ne vidim razlog zasto se sami odma ne otvore.
Nisam kupio niti jedan, a mislim igrat ako mi ga je EA za stvarno poklonio
Nisam kupio niti jedan, a mislim igrat ako mi ga je EA za stvarno poklonio
sretno.
Netko je spomenuo day 1 patch, možda je to taj update.
Meni ne skida ništa.
isto skida update
i meni isto.
Hmm ali vidim ljude koji imaju X64 pa dobivaju update.
Možda izlazi postupno za sve usere.
ako razmisljate pric na win 8 radi bf4 pridite isplati se skroz
ovaj flyvpn je prolupao, dosad uvijek sam se spojio iz 1. pokusaja a danas pokusavam od 11 spojit se i uvijek neke errore baca, od tih 2 pokusaja kad mi nije izbacivalo da je server full...
ocito nista od igranja sad
ovaj flyvpn je prolupao, dosad uvijek sam se spojio iz 1. pokusaja a danas pokusavam od 11 spojit se i uvijek neke errore baca, od tih 2 pokusaja kad mi nije izbacivalo da je server full...
ocito nista od igranja sad
Probaj vpngate i radi super
Preload mi krenuo :D
stigle nove G35 sluske.dakle poklanjam CL alpha tactic 3d slusalice..pukla je jedna strana i neda mi se zaj..... s tim pa ako se kome da drage volje cu mu poslati
rade savrseno
p.s. sam snosi troskove dostave
poklonjeno clanu
LUX CRO
stigle nove G35 sluske.dakle poklanjam CL alpha tactic 3d slusalice..pukla je jedna strana i neda mi se zaj..... s tim pa ako se kome da drage volje cu mu poslati
rade savrseno
p.s. sam snosi troskove dostave
Brate ajd šalji,.... hoćeš adresu ili ?
slucajno otvorim mail kad ono "preload available"
Je, slučajno. Kao što ja slučajno svake 2 minute otvaram mail provjeravajući jel stigao key?
slucajno otvorim mail kad ono "preload available"
Je, slučajno. Kao što ja slučajno svake 2 minute otvaram mail provjeravajući jel stigao key?
Kakav key kad si ga uzeo davno još...?
Nisi "up to date"
Otkazao sam s Oriđina i uzeo Premium Edition na G2Play za 78€.
Hahaha bit ce da je tako :P
Bilo bi dobro da posalju danas, ali neki dan mi je stigao mail od njih da 30.10 salju.
opa deni okrenuo đale oriđinu pa šta bi?
nego, ja nema strpljenja i nemrem dočekat nikakav box tak da otkazujem prednarudžbu i danas kupujem na g2play, tak da očekujem da ću sutra moći napraviti preload.
Znam, da. Al kolko vidim ostali key shopovi su već dobili svoje kutije, pa pretpostavljam da G2P nije iznimka. Možda ih frknu popodne.
opa deni okrenuo đale oriđinu pa šta bi?
nego, ja nema strpljena i nemrem dočekat nikakav box tak da otkazujem prednarudžbu i danas kupujem na g2play, tak da očekujem da ću sutra moći napraviti preload.
70€ sam bio dao za samu igru, a di je još premium. Nema se baš love trenutno pa reko rađe dam 80 za sve skupa. Ubaci u kombo razne bodove itd i ušteda je ogromna, pogotovo jer sam uzeo Dadi, Bučeru i Piratu prek svog akaunta pa sad imam bodova ko u priči.