Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
zdenko1991 kaže...

Metro ce onda imat vise destrukcije nego siege of shangai.

Vjerovatno jer nisi ni izašao iz dominationa nisi ni vidio destrukciju po šangaju.{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Battlefield 4
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Vjerovatno jer nisi ni izašao iz dominationa nisi ni vidio destrukciju po šangaju.{#}

Da vidio sam. Ludnica je to... Ono svaka zgrada skoro pada. a joj da sry samo jedna. Ostale su od titana. Daj molim te levolution je smijesan. Kad sruse onu zgradu na c totalno dosadna mapa. Bolje da su mape ko siena, da imas zidova za rusit 400 ticketa. A ne ovo. Mislim, ak je to tebi napredak u destrukciji ok. Mogli su makar da rusis dijelove.zgrada ko u sieni. Nisam ja mazohist da moram sve sravnat, al ovako buraz 15 zgrada jedna padne. Pffff, a na ostalima mozes samo terasu srusit(kisobrane i stolice, da se ko ne ponada). Yap levolution.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 13:49 (zdenko1991).
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Pa, da su mogli bolje rušenje omogućiti, mogli su. Onaj neboder pada uvijek identično (dakle, skriptirana zamjena modela i ništa što nismo vidjeli i prije 5+ godina), ostalo je glupavo nemoguće oštetiti... baš ništa, niti rupa na zidu.

A sam neboder napravi veću štetu mapi, nego da je destrukcija bolja... sve zavije u prašinu.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Da vidio sam. Ludnica je to... Ono svaka zgrada skoro pada. a joj da sry samo jedna. Ostale su od titana. Daj molim te levolution je smijesan. Kad sruse onu zgradu na c totalno dosadna mapa. Bolje da su mape ko siena, da imas zidova za rusit 400 ticketa. A ne ovo. Mislim, ak je to tebi napredak u destrukciji ok. Mogli su makar da rusis dijelove.zgrada ko u sieni. Nisam ja mazohist da moram sve sravnat, al ovako buraz 15 zgrada jedna padne. Pffff, a na ostalima mozes samo terasu srusit(kisobrane i stolice, da se ko ne ponada). Yap levolution.

To je bilo za očekivati Level....sranje,..... to sam spominjao prije cca. par mjeseci to je najobičnija navlakuša mazanje očiju, ono brod kad se nasukava na obalu brate mili svaki put će isto biti nasukat će se, i to je to,....

Nije to Red Faction ili Arma serijal da ima destrukciju većih razmjera, a da ne uspoređujem veličinu mape kod Arme i kod BF-a, BF najveća mapa stane na jedan kvadrant mape od Cherno mape unutar igre Arma.

Samo mazanje i navlačenje kupaca standardna politika EA-a,.....   pare care, samo pare,....

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pa, da su mogli bolje rušenje omogućiti, mogli su. Onaj neboder pada uvijek identično (dakle, skriptirana zamjena modela i ništa što nismo vidjeli i prije 5+ godina), ostalo je glupavo nemoguće oštetiti... baš ništa, niti rupa na zidu.

A sam neboder napravi veću štetu mapi, nego da je destrukcija bolja... sve zavije u prašinu.

da je moguće sve srušit, vjerujem da bi bolji tim svaki put kriplao protivnčki tim u bazi i rejpao do besvjesti, a ovako ipak imaju šanse pošto je skriptirano. ipak se mora uzet u obzir i balans koji bi se uništio omogućavanjem uništavanja svih objekata.

12 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...

Mah, ljudina već zadnje dvije godine igra mobilnu verziju a ovi noobovi iz kocke se tek sad toga sjetili.{#}

Usput destrukcija je običan čvarak.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 14:11 (RedRocco).
16 godina
odjavljen

Da, jasno, no nije problem u tome. Lako se ograniči, problem je što nema ni dozvoljenih regija. Ne bi bilo problema da se mogu "otvoriti" zgrade na raznim mjestima, pogotovo jer bi to dalo dodatnu dimenziju urbanog ratovanja - opasnosti s raznih prozora i sl.

16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Da, jasno, no nije problem u tome. Lako se ograniči, problem je što nema ni dozvoljenih regija. Ne bi bilo problema da se mogu "otvoriti" zgrade na raznim mjestima, pogotovo jer bi to dalo dodatnu dimenziju urbanog ratovanja - opasnosti s raznih prozora i sl.

šangaj je samo jedna mapa... nema smisla sudit igru po jednoj mapi. još malo pa ćemo sve vidjet iz prve ruke.

a možda, tko zna, u bf5 bude paket dlc mapa u kojoj će bit šangaj di ćemo moć sve porazbijat... :D

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

mah prodaju maglu kao i inace, revolucionarni scriptolution koji je jos uvijek losiji od bc2 destrukcije...{#}

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Smiješno je kako neki ne razumiju dizajn i balans mapa za obe strane da bude isti bezn obzira na količinu destrukcije.

Ne sudim igru po ovoj beti, a niti nisam očekivao od levolutiona nešto nevjerovatno, jer levolution nije značio da će se moći cijela mapa uništit već se uništiti neki dio koji će promjeniti ceijlu mapu i promjeniti nivo.

Dakle fulali ste poantu, neki. :)

Ontopic:

Neka seksi francuskinja :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Smiješno je kako neki ne razumiju dizajn i balans mapa za obe strane da bude isti bezn obzira na količinu destrukcije.

Ne sudim igru po ovoj beti, a niti nisam očekivao od levolutiona nešto nevjerovatno, jer levolution nije značio da će se moći cijela mapa uništit već se uništiti neki dio koji će promjeniti ceijlu mapu i promjeniti nivo.

Skriptano rušenje nema smisla pošto su igrači u svakom trenutku svjesni svoje okoline.

Pravi levolution, po meni, bi bio rušenje u smislu iznenađenja, konstantnog mijenjanja mape.

Ovo što su nam prodali muda pod bubrege nema veze sa levolutionom.

Maltene ista stvar kao i u Ghostu s kojim se ljudi sprdaju.

Tamo je manja mapa pa samim time i veličina takozvanog levolutiona.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Skriptano rušenje nema smisla pošto su igrači u svakom trenutku svjesni svoje okoline.

Pravi levolution, po meni, bi bio rušenje u smislu iznenađenja, konstantnog mijenjanja mape.

Ovo što su nam prodali muda pod bubrege nema veze sa levolutionom.

Maltene ista stvar kao i u Ghostu s kojim se ljudi sprdaju.

Tamo je manja mapa pa samim time i veličina takozvanog levolutiona.

Ajde mi reci kako bi ti napravio onda, da se šangaj može levoluirati, ali da i dalje bude realan i balansiran za gameplay, da jedna strana ne bude u prednosti.

dakle da igrač aposlutno svaki gejm na toj mapi, dakle po tisuće puta da svaki put budem iznenađen i da neznam šta se levoluiralo?

Najgori vajneri smo mi hrvati, pa čovječe božji da naprave da se cijela mapa može satrati, dakle sravniti za zemljom, plakali bi da se nemate iza čega skriit da vas rejpa neznam heli.

Onda ako se ne može uništiti zgrada od 50 katova, ali da bude super iznenadno i bez nekog skriptiranja opet ne valja.

Pad tornja je skripitan, ali sami event nije. Drugo je antena na caspianu, a drugo tower u šangaju, može se a i ne mora srušiti ovisno kako tko želi.

Ako se sruši, mjenja se priča i nema kampanja po c, već se kampa oko c i farma killove, a prašina smeta letačima.

Samim time level se promjenio, drukčije igraš i paziš da te sa c ne gađa na d ili šta već...to je ta levolucija koju najavljuju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 14:46 (fila2208).
13 godina
fila2208 kaže...

Ajde mi reci kako bi ti napravio onda, da se šangaj može levoluirati,

Vrlo jednostavno.

Prvo što bi promijenio je to da se mogu uništiti ona dva reklamna panoa na zgradi iznad B.

Mislim da sam ovime sve rekao.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Ajde mi reci kako bi ti napravio onda, da se šangaj može levoluirati,

Vrlo jednostavno.

Prvo što bi promijenio je to da se mogu uništiti ona dva reklamna panoa na zgradi iznad B.

Mislim da sam ovime sve rekao.

I šta si time dobio? Konkretno kakav si tu levolution napravio?

Po meni je ono kad ti onog majmuna pokaže predobro...usrao sam se prvi put.

Šta si time promjenio da djeluje taktički ili da promjeni način igre??

daj antrakše nisi zanimljiv danas :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 14:53 (fila2208).
15 godina
ranko091 kaže...
Tonči kaže...

šangaj je samo jedna mapa... nema smisla sudit igru po jednoj mapi. još malo pa ćemo sve vidjet iz prve ruke.

a možda, tko zna, u bf5 bude paket dlc mapa u kojoj će bit šangaj di ćemo moć sve porazbijat... :D

Šangaj je specifična mapa sa visokim zgradama. Svaka srušena zgrada osim ove skriptirane koja pada u more bi prekinula cirkulaciju vozila. Inaće i u ovoj mapi se dalo dosta toga srušiti, tj. otvarati novih prolaza, što sam najbolje vidio kad sam bio guner na tenku. Tip je prolazio sa tenkom kroz prizemlja zgrada rušeči zidove tamo gdje meni nebi palo ni na pamet da ulazim sa tenkom.

Ako se moglo rušiti u BC2 i BF3 moći će se i ovdje, samo na drugim mapama gdje nešto srušeno neće poremetiti cirkulaciju vozila kao u Šangaju.

K4lim3ro
13 godina
fila2208 kaže...

I šta si time dobio? Konkretno kakav si tu levolution napravio?

Po meni je ono kad ti onog majmuna pokaže predobro...usrao sam se prvi put.

Šta si time promjenio da djeluje taktički ili da promjeni način igre??

daj antrakše nisi zanimljiv danas :(

Promijenio sam mapu kako je meni odgovaralo.

Maknuo sam te penoe s puta jer su mi smetali.

Recimo liftovi... maknuo bi i njih kad bi se ukrompirao sa snajperom na vrhu.

Zašto ne mogu?!

Maknuo bi raznorazne zidove, krovove i 100 čuda.

Recimo oko zastave B bi sve maknuo i očistio si jer mi smetaju kamperi na krovu.

Razvalio bi iznad zastave D cijelu cestu tako da mogu tenkom uletit unutra.

Cijelu faking garažu bi poderao na A.

Ide mi na kitu neki panj na prvom katu, a ja u tenku.

Pa se nadmudruj s njim vamo - tamo.

Ja bi roknuo par granata u strop pa nek on pleše gore ako ima muda.

100 stvari su mogli stavit i unaprijedit igru, a ne vraćat nas u prošlost i mazat oči Levolutionom.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

A da ti napraviš svoj level pa im ga pošalješ? :D

Destrukcija mora biti ograničena. To je poanta. Doduše, i realna destrukcija bila bi problem...

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...

Promijenio sam mapu kako je meni odgovaralo.

Maknuo sam te penoe s puta jer su mi smetali.

Recimo liftovi... maknuo bi i njih kad bi se ukrompirao sa snajperom na vrhu.

Zašto ne mogu?!

Maknuo bi raznorazne zidove, krovove i 100 čuda.

Recimo oko zastave B bi sve maknuo i očistio si jer mi smetaju kamperi na krovu.

Razvalio bi iznad zastave D cijelu cestu tako da mogu tenkom uletit unutra.

Cijelu faking garažu bi poderao na A.

Ide mi na kitu neki panj na prvom katu, a ja u tenku.

Pa se nadmudruj s njim vamo - tamo.

Ja bi roknuo par granata u strop pa nek on pleše gore ako ima muda.

100 stvari su mogli stavit i unaprijedit igru, a ne vraćat nas u prošlost i mazat oči Levolutionom.

Vidiš razmišljaš plitko...umjesto da se staviš u njihov mode i pokušaš tako.

Dakle ti bi otišao na krov i sa c4 digao lift? Zar ne vidiš šta si sad napravio? Sebe stavio na krov a nas onemogućio da dođemo do tebe? Pa nemožeš čovječe božji da se ukampiraš a da meni igra ne  da način da te syebem. Nemožeš da nije balanisrano jer ako nije evo ti plakanja po forumima.

Imat će power pa isključi da lift ne može do gore, pa si tu bar kupiš vremena.

Roknuo par granata u strop i šta onda, da taj strop ne padne na tebe i ne zaglavi te u tenku? 

razmišljaš stvarno smiješno stari samo ću ti to reći.

Imaš 64 igrača ili koliko već , dva commandera. Moraš moći svakome od njih prilagoditi mapu. Bio sniper, xm25 spamer, ili medic svatko mora moći odigrati rolu na toj mapi i uživati.

lako je reći trebali su ovo trebali su ono...zar misliš da mogu da ne bi? Koja još multiplayer igra nudi toliko različitosti, pristupa igri i toliku dimenziju borbe? Trenutno, koja to može približiti bfu?

navedite mi jednu....( i pls for sa uništenjem zgrada u dosadnoj sp igri kao red faction ostavite za bajke djeci)

Ugl. svatko ima svoje mišljenje i to stoji, ali problem je nekih šta su očekivali revoluciju i neke totalno nove stavri u današnja vremena kad je reciklaža glvan stvar bio film igra ili pjesma.

Levolucija nije značila uništi cijeli nivo, nego svojom akcijom promjeni tijek radnje. Otvori rupu na b  da padne tenk u nju pa mu stavi c4, da, tako je bilo u onom nariktanom previewu, ali uspio sam i to vidjeti da ekipa  syebe tenka koji je pao u rupu.

E da nema te levolucije tenk bi i dalje rejpao i odnio taj point, a ovako je popušio c4.

Ako tu ne vidite što su napravili onda ok, vaš problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 15:25 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Fak det ako tu rupu mogu napraviti na unaprijed predviđenom mjestu i nigdje drugdje. Destrukcija u BF3 i BF4 je razočarala.

Kad je davih dana izašao Bad Company i uveo destrukciju cijela ideja je bila da si možeš napraviti prolaz tamo gdje ne postoji, ako tako želiš. I to nije bilo ograničeno samo na ovaj ili onaj zid nego je jednostavno tako radilo. BFBC2 je to malo unaprijedio, a BF3 nas vratio godinama unazad po tom pitanju.

Razumijem da su BF3 i BF4 smješteni u okruženja u kojima je to puno zahtjevnije izvesti, ali to ne znači da od nove generacije igara ne možemo očekivati napredak na tom polju. Dapače, izrazito sam razočaran rušenjem nebodera po šabloni i pod točno određenim uvjetima na koje ti kao igrač utječeš minimalno.

Destrukcija u BF je šljuka. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

15 1 hvala 8
15 godina
Battlefield 4

Pa u bc2 si mogao rušiti drvene kućice na valparaisou i one veće montažne kuće...šta si još toga mogao toliko srušiti i graditi si puteve po mapi?

Mape su bile 32 igrača, full kvadratne, bar ove za conquest i mogao si otkidati zidove nekima, a neke slabije srušiti.

Slažem se da je derstrukcija u bf3 manja nego u bc2, ali šta onda očekivati od bf4....iako da, najavljivali su opet staru bc2 destrukciju.

Btw. što se rupe tiče, zamisli kako bi bilo da možeš rupe raditi od početka do kraja ceste u mapi...zar ne misliš da bi nekii troll odmah uništio cestu da se tenkovi uopće ne mogu voziti?

Šta onda, da ne igramo tenkovima? ma lol.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 15:40 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Alo ljudovi, pričamo o igri u kojoj sam vozio tenk kroz zidove. Da, u beti se to moglo. Kroz skoro svaku zgradu.

Al ajde, meni je u beti smetalo što većina izloga/lokala/prostora nije nečime popunjeno, kao da je grad evakuiran.

Mogli su i tu i tamo kojeg civila ubaciti...

Twitter: @191x7
Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
191x7 kaže...

Alo ljudovi, pričamo o igri u kojoj sam vozio tenk kroz zidove. Da, u beti se to moglo. Kroz skoro svaku zgradu.

Al ajde, meni je u beti smetalo što većina izloga/lokala/prostora nije nečime popunjeno, kao da je grad evakuiran.

Ali nedovoljno je to, treba tenkom moći proći korz zgradu i tako srušiti na sebe zgradu, zakamuflirati se i pucati iz ruševina.

Meni je žao, što nisu uzeli civilna vozila, one lijepe suvove i monovolumene i dali immogućnost transporta 2-3 vojnika.

Da im je Hp jako malen i čak ih i AR može dobro pobiti unutra. Guštao bih u njima...šteta što to nisu ubacili.

Sjećam se iz bc2 vietnama onaj mali pickup na tri kotača, ma ludnica.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 15:42 (fila2208).
14 godina
191x7 kaže...

Cek,ti si stvarno ozbiljan ? 

U FPS online igri ? 

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa u bc2 si mogao rušiti drvene kućice na valparaisou i one veće montažne kuće...šta si još toga mogao toliko srušiti i graditi si puteve po mapi?

Mape su bile 32 igrača, full kvadratne, bar ove za conquest i mogao si otkidati zidove nekima, a neke slabije srušiti.

Slažem se da je derstrukcija u bf3 manja nego u bc2, ali šta onda očekivati od bf4....iako da, najavljivali su opet staru bc2 destrukciju.

Btw. što se rupe tiče, zamisli kako bi bilo da možeš rupe raditi od početka do kraja ceste u mapi...zar ne misliš da bi nekii troll odmah uništio cestu da se tenkovi uopće ne mogu voziti?

Šta onda, da ne igramo tenkovima? ma lol.

Gdje god je tunel ispod ceste trebalo bi moći napravit rupu. Upravo u tome jest poanta, da se rušenjem zgrade ili urušavanjem ceste/mosta tenkistu prisili da nađe alternativnu rutu. 

Ne velim da će BF4 biti loš zbog ovih stvari, ali zbilja očekujem napredak iz godine u godinu, a ne sitne korake unazad.

Kad su najavili destrukciju u BF3 bilo je govora o tome da ćemo rušenjem zidova dobiti nove zaklone od ostataka, da ćemo raditi rupe u cesti kako bi se sakrili od paljbe i sve te divne stvari od kojih smo na kraju dobili nazadnu BFBC2 destrukciju.

Iskreno, u BF3 sam destrukciju ponajviše primijećivao na Seine Crossingu kad sam RPG-om rušio fasadu na zbuksanu pješadiju. Na ostalim mapama mi je više-manje bilo potpuno svejedno ima li je.

Ovdje u BF4 beti sam najviše koristi (što se destrukcije tiče) imao od uništavanja prozora na vrhu trgovačkog centra.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
13 godina
fila2208 kaže...

....Koja još multiplayer igra nudi toliko različitosti, pristupa igri i toliku dimenziju borbe? Trenutno, koja to može približiti bfu?

navedite mi jednu....

Tetris. Uvijek se sve ruši ako si dovoljno dobar. {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

dosli novi Nvidia driveri i spominje se update BF4 Sli profila. E sad dal to znaci neto bolje performance ili ? nisu nista precizirali.... "update"?! hmm

kako vidim ti isti driveri su poboljsali performanse nekih igara za cak 10% !! ali nije nabrojen i BF4 :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Fak det ako tu rupu mogu napraviti na unaprijed predviđenom mjestu i nigdje drugdje. Destrukcija u BF3 i BF4 je razočarala.

Kad je davih dana izašao Bad Company i uveo destrukciju cijela ideja je bila da si možeš napraviti prolaz tamo gdje ne postoji, ako tako želiš. I to nije bilo ograničeno samo na ovaj ili onaj zid nego je jednostavno tako radilo. BFBC2 je to malo unaprijedio, a BF3 nas vratio godinama unazad po tom pitanju.

Razumijem da su BF3 i BF4 smješteni u okruženja u kojima je to puno zahtjevnije izvesti, ali to ne znači da od nove generacije igara ne možemo očekivati napredak na tom polju. Dapače, izrazito sam razočaran rušenjem nebodera po šabloni i pod točno određenim uvjetima na koje ti kao igrač utječeš minimalno.

Destrukcija u BF je šljuka. 

Da. U potpunoati se slazem. Ovo sta fila pise, pa mislim ok, morali su ono marli ovo balns ovaj onaj. Nisu oni nista morali. Najavilu su destrukciju 3.0 ak se ne varam i levolution. A jedno i drugo je smijesno. Ok, neke atvari moraju biti neunistive, u tome se slazem, alj problem shangai je sta je sve neunistvo. Par zidica i prepreka te jedna zgrada. Mislim boze dragi. Reci da je to bolje jer su oni to "morali" tako slozit je stvarno zapanjujuce plitko. Vodis bitku fila koji si izgubio.. Ja sam veliki bf fan, dapace komp sam kupio samo za bf, ali smijesno je da onaj djecji cod ima vise destrukcije nego bf4, sa novim enginom i hrpom dinda minda. I vheruj mi da uvedu da zidovi sa zgrada padaju kao i sieni mislim da to nebi previse utjecalo na balans mape.

15 godina
Danny_HR kaže...

Gdje god je tunel ispod ceste trebalo bi moći napravit rupu. Upravo u tome jest poanta, da se rušenjem zgrade ili urušavanjem ceste/mosta tenkistu prisili da nađe alternativnu rutu. 

Ne velim da će BF4 biti loš zbog ovih stvari, ali zbilja očekujem napredak iz godine u godinu, a ne sitne korake unazad.

Kad su najavili destrukciju u BF3 bilo je govora o tome da ćemo rušenjem zidova dobiti nove zaklone od ostataka, da ćemo raditi rupe u cesti kako bi se sakrili od paljbe i sve te divne stvari od kojih smo na kraju dobili nazadnu BFBC2 destrukciju.

Iskreno, u BF3 sam destrukciju ponajviše primijećivao na Seine Crossingu kad sam RPG-om rušio fasadu na zbuksanu pješadiju. Na ostalim mapama mi je više-manje bilo potpuno svejedno ima li je.

Ovdje u BF4 beti sam najviše koristi (što se destrukcije tiče) imao od uništavanja prozora na vrhu trgovačkog centra.

Slažem se, u bf3, je u beti bila rupa od mortar granate, a kasnije maknuli radi propadanja kroz nju lol.

U bf4 od destrukcije, hm da vidimo, zgrada na e, kompletna se može otvoriti, zgrada na d, može se maknuti shutter ili raznesti, oni izlozi se svi otvore.
c cijeli pada ali ajde, onda kod b, unutra otkidanje onih nekih izloga, rušenje one metalne konstrukcije za penjanje gore na 1kat, zidovi izloga oko B zgrade,...oko a na parkingu oni zidovi nešto i oko zgrada klasika.

U jednom mapi ima više destrukcije nego u cijelom bf3{#}

Meni dovoljno :)

zdenko1991 kaže...

Da. U potpunoati se slazem. Ovo sta fila pise, pa mislim ok, morali su ono marli ovo balns ovaj onaj. Nisu oni nista morali. Najavilu su destrukciju 3.0 ak se ne varam i levolution. A jedno i drugo je smijesno. Ok, neke atvari moraju biti neunistive, u tome se slazem, alj problem shangai je sta je sve neunistvo. Par zidica i prepreka te jedna zgrada. Mislim boze dragi. Reci da je to bolje jer su oni to "morali" tako slozit je stvarno zapanjujuce plitko. Vodis bitku fila koji si izgubio.. Ja sam veliki bf fan, dapace komp sam kupio samo za bf, ali smijesno je da onaj djecji cod ima vise destrukcije nego bf4, sa novim enginom i hrpom dinda minda. I vheruj mi da uvedu da zidovi sa zgrada padaju kao i sieni mislim da to nebi previse utjecalo na balans mape.

Plitko je iz perkspetkive inf only igrača pričati o destrukciju koji ionako nećeš ni raditi niti iskusti u svomm igranju bf4....{#}
I možda gubim bitku jer su apsolutno svi ovdje očito razočarani tim bf4 osim mene koji sam prozvan super fanbojem, ali ne i rat. A bitno je dobiti rat a ne bitku.
A za to ćemo vidjeti kad igra izađe....ako budete i onda svi razočarani, drage volje ću reći da sam bio u krivu što sam ih branio i rekao da će igra bit dobra.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 15:55 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

C cijeli pada, da, ali ne zato što si ga srušio nego zato što je to predviđeno u startu. Kao antena na Caspianu u BF3.

BTW rušenje metalne nadstrešnice, prometnih znakova i sličnih gluposti nije destrukcija o kojoj pričam. To sam imao i u GTA.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 15:56 (Danny_HR).

3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice