Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.624.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Žene u multiplayeru BF-a, u budućnosti.

"We've been looking at how much it's worth, compared to how much we'd have to sacrifice,"

says Patrick Bach

"Yes, but we don't know when we can do that, We have been talking about it quite a lot. We've been looking at how much it's worth, compared to how much we'd have to sacrifice.

"Because it's quite complicated, It's not just [creating] the actual character models, it's all the voice-over work. We have hundreds of thousands of lines that would need to be duplicated, because even now we're cheating quite a lot - we have random male voices, and then you have to multiply that by two. If we do it, we'll do it right, not just to tick a box or something."

"I think maybe - without trying to over-simplify it, because I do think that there are certain components of inherent sexism in terms of game protagonists these days - I think that the way it gets dealt with the best, the way that it gets dealt with the easiest, is just by honestly putting a character in the game that you feel passionate about putting in the game,"

Zašto ne možda u sljedečem BF,  Battlefront 2 ih je također imao tako da očekujem da če ih i novi Battlefront imati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 17:22 (Firefox72).
14 godina
neaktivan

{#}

Stvarno se nadam da se neće zamarati ovakvim stvarima. Ovo samo dokazuje do kojih ekstrema te kozmetičke gluposti mogu ići. Nisu nam dovoljna dva noža koja funkcioniraju totalno isto, nego nam treba 30! Šta je iduće? Zaozbiljno će napraviti Dino DLC...?

Nek naprave da igra radi kako spada, a ne da se i nakon 2 godine pojavljuju stvari koje su trebale biti ispravljene u beti kao u BF3.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
16 godina
Battlefield 4

Šteta što nije u BF3 medic bio žensko jer bi se mogao hvaliti da sam najveći jebač u selu.

Moj PC  
16 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Malo je sporo, ali lijepo objašnen HUD u chopperu (attack i transport iz bete, nema scouta...)

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ako igra izlazi 29 u americi dali to znaci:

1. da ce se moc igra otkljucati preko americkog VPN i igrat bez VPN-a?

2. morat ce se tih par dana igrat stalno sa upaljenim VPN-om? 

3. Nece se moc nikad igrat, Battlefield 4 je iluzija i nepostoji.

0 1.
0 2.
53 3.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 22:35 (kach).

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Igrao bi FPS u kojem svatko cmizdri o pingu preko VPN-a? 

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Igrao bi FPS u kojem svatko cmizdri o pingu preko VPN-a? 

Ako je broj 2 odgovor naravno da nebi jer nebi bilo igrivo.

15 godina
Battlefield 4

Ajde vajneri ujedinite se i napravite nesto korisno potpisite peticiju JackFrags-a o uvodenju Battlerecordera 

http://www.change.org/en-GB/petitions/dice-ea-please-add-battlerecorder-to-battlefield-4

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

I kao peticija će ih nagovoriti da uvedu ozbiljan kompleksan sustav? Teško prije BF5... Ne stignu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 23:16 (Tonči).
15 godina
Battlefield 4

Imali negdje u hr. da se moze naruciti bf4 s china rising box ver.? hvala =)

Acco - Specializing in online warfare since 1942 - Legija Nastranaca

0 0 hvala 0
13 godina
a1c2o3 kaže...

Imali negdje u hr. da se moze naruciti bf4 s china rising box ver.? hvala =)

Pogledaj Infomark.

Sad sam na mobitelu, pa mi se neda surfati.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pogledaj Infomark.

Sad sam na mobitelu, pa mi se neda surfati.

Nemaju, tj. nemaju sa DLC-om samo za PC, ostale konzole su pokrivene. Klik!

Ali eto, imaju trgovine izvana...nećeš dobiti box ali ćeš za manju lovu dobiti DLC ;) Klik!

BTW i tako ta box verzija nakon par apdejta postane beskorisna...pogotovo ako budu kao oni u BF3 :P

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 10:21 (mrxa1).
13 godina
mrxa1 kaže...

Ali eto, imaju trgovine izvana...nećeš dobiti box ali ćeš za manju lovu dobiti DLC ;) Klik!

BTW i tako ta box verzija nakon par apdejta postane beskorisna...pogotovo ako budu kao oni u BF3 :P

Ljudi koji kupuju box verziju kupuju radi kolekcije, a ne da bi manje downloadali ili prosli povoljnije :)

Naravno, ako uz to vrijedi i ovo drugo, jos bolje :)

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
mrxa1 kaže...

Ljudi koji kupuju box verziju kupuju radi kolekcije, a ne da bi manje downloadali ili prosli povoljnije :)

tocno to! {#}

Acco - Specializing in online warfare since 1942 - Legija Nastranaca
11 godina
Battlefield 4

PLD rl free tip....

5 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
a1c2o3 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

tocno to! {#}

{#}

nego koliko vidim u naše trgovine stiže u petak 31.10.2013. taman za praznik, pa se nadam samo da će trgovine radit da mogu piknut igru jer je produženi vikend {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nego koliko vidim u naše trgovine stiže u petak 31.10.2013. taman za praznik, pa se nadam samo da će trgovine radit da mogu piknut igru jer je produženi vikend {#}

31. je cetvrtak.

Igra ce se u EU moci igrat tek od 01.11.

I ako njima stize 31. tko zna kad ce u prodaju. Mozda tek slijedeci dan? Ili ako je dostava.. tek slijedeci tjedan :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 10:57 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

31. je cetvrtak.

Igra ce se u EU moci igrat tek od 01.11.

I ako njima stize 31. tko zna kad ce u prodaju. Mozda tek slijedeci dan? Ili ako je dostava.. tek slijedeci tjedan :(

da zeznuo sam se, čevrtak je.... gle kako god okrenuo, JA ŽELIM IGRAT U PETAK. {#}

14 godina
neaktivan

bit ću izrazito razočaran ako ne budem igrao u utorak.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
Battlefield 4

Cini se da ni ja necu igrat 1.og.. Cekam pametnjakovice iz AMD-a da izbace vise tu 290tku,pa dok ju narucim od negdje,dok ona dode.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Realno, nećete igrati prije ponedjeljka... 4.11. :)

13 godina
Battlefield 4

Provokator!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
a1c2o3 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
mrxa1 kaže...

tocno to! {#}

Ili kupiš kutiju od DVD-a, isprintaš cover i imaš na polici svaku igru svijeta ;)

Glupo će zvučat, ali ti diskovi i tako samo uzimaju mjesta i skupljaju prašinu...kako god kolekcionarski nastrojeni bili :)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 11:11 (mrxa1).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

gle ak krene prodaja 31. i ak puštaju igru 01.11. nevidim razlog zašto nebi igrao prvog ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
mrxa1 kaže...

Glupo će zvučat, ali ti diskovi i tako samo uzimaju mjesta i skupljaju prašinu...kako god kolekcionarski nastrojeni bili :)

Isto kao i svako kolekcionarstvo, od markica do stripova, pa je to jedan od najrasprostranjenijih hobija {#}

Netko trazi gdje da nadje BOX u HR, mi mu pomognemo.

Netko trazi gdje naci najjeftiniji BF4, mi mu pomognemo.

Da svakog idemo pitati za razloge.. gdi bi zavrsili {#}

11 godina
Battlefield 4

Mnogi su otkljucali BF3 prije sluzbenog izlaska igre u EU. Tako ce vjerojatno biti i sa BF4. Uvijek ce se naci nacina za takvo sto. Prijetilo se tada bananiranjem, ali to se nije desilo.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=352880

2 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Isto kao i svako kolekcionarstvo, od markica do stripova, pa je to jedan od najrasprostranjenijih hobija {#}

Netko trazi gdje da nadje BOX u HR, mi mu pomognemo.

Netko trazi gdje naci najjeftiniji BF4, mi mu pomognemo.

Da svakog idemo pitati za razloge.. gdi bi zavrsili {#}

Upravo jer shvaćam, dao sam čovjeku linkove ;)

16 godina
neaktivan
Super64 kaže...

Mnogi su otkljucali BF3 prije sluzbenog izlaska igre u EU. Tako ce vjerojatno biti i sa BF4. Uvijek ce se naci nacina za takvo sto. Prijetilo se tada bananiranjem, ali to se nije desilo.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=352880

Sjećam se. a ako bude se moglo i b4 tako, idem opet u koreju. na sat dva.

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
Battlefield 4

Ovak ja čekam bf4...

Velika rezz 

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !

13 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Evo i slikica rankova, totalno nebitno...ali i zanimljivo, dakle samo 100 colonela...ali dal ima onih 45 prije kao i u bf3?

ostaje da vidimo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 7
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice