Čak i dok je network dio ok mislim da bi hitreg bio prividno loš zbog random spraya metaka. Nije o tom bilo priče? To bi mi objasnilo random nekonzistentno fulavanje kad sam isprobavao igru.
Ja se sa losim hitregom tjesim jos od BF2...
Čak i dok je network dio ok mislim da bi hitreg bio prividno loš zbog random spraya metaka. Nije o tom bilo priče? To bi mi objasnilo random nekonzistentno fulavanje kad sam isprobavao igru.
Ja se sa losim hitregom tjesim jos od BF2...
Očaj je velik....
Mi svi skinuli jedinicu i prašimo, zadnji sređeni Battlefield jbt 5 godina je već prošlo. Petica me smorila koliko god je zabavna i dobar gunplay ima, također ima premalo sadržaja kad su brzo odustali od igre. Battlefield 1 milina, 30 mapa, svaku večer bacimo 2,3 sata serveri puni.
Očaj je velik....
Mi svi skinuli jedinicu i prašimo, zadnji sređeni Battlefield jbt 5 godina je već prošlo. Petica me smorila koliko god je zabavna i dobar gunplay ima, također ima premalo sadržaja kad su brzo odustali od igre. Battlefield 1 milina, 30 mapa, svaku večer bacimo 2,3 sata serveri puni.
BF1 i WW1 organski ne mogu.
BF1 i WW1 organski ne mogu.
Ja ga nisam ni kupio. Zato mi je petica ko bombon...
Kad je Q-Tip rekao da je smeće smeće... onda je stvarno išlo u kurz
Također igra se bf1 zadnji pravi bf. BfV je malo skrenuo sa puta i tu smo odmah mogli znati da je gotovo.Moželi se u BFV mijenjat squad izlazit prebacivat se?
Moželi se u BFV mijenjat squad izlazit prebacivat se?
Da
Volume uzimaj sto prije dok se nije razgrabilo
https://www.reddit.com/r/battlefield2042/comments/qv65w1/is_this_for_real/
To sam znao da će tako bit. Ali oni su taj štit makli radi toga i vratili ga istog kao popravljeno . Vidi se kako će se razvijat situacija izgleda gore nego sa bfV. Par ljudi šta su radili igru odoše i oni izgleda.
To sam znao da će tako bit. Ali oni su taj štit makli radi toga i vratili ga istog kao popravljeno . Vidi se kako će se razvijat situacija izgleda gore nego sa bfV. Par ljudi šta su radili igru odoše i oni izgleda.
Zamisli koja je to razina QA u toj firmi... Jebote, ja sudjelujem u razvoju globalnog sustava kojeg koristi manje ljudi nego njihovu igru. Imamo tako rigorozne provjere da je to u nekim situacijama gotovo apsurdno. A ako se nesto i provuce do produkcije sa greskom - ili se napravi rollback odmah ili se azurira gotovo odmah.
Imam osjecaj da je kod njih takav kaos, nedostatak ljudi i dobrog vodstva da ovo nikako ne moze na dobro izaci.
Volume uzimaj sto prije dok se nije razgrabilo
https://www.reddit.com/r/battlefield2042/comments/qv65w1/is_this_for_real/
Zamisli koja je to razina QA u toj firmi... Jebote, ja sudjelujem u razvoju globalnog sustava kojeg koristi manje ljudi nego njihovu igru. Imamo tako rigorozne provjere da je to u nekim situacijama gotovo apsurdno. A ako se nesto i provuce do produkcije sa greskom - ili se napravi rollback odmah ili se azurira gotovo odmah.
Imam osjecaj da je kod njih takav kaos, nedostatak ljudi i dobrog vodstva da ovo nikako ne moze na dobro izaci.
Raspali su se sigurno. Očito da se nešto dogodilo nakon izlaska bfV. Epidemija je još dotukla do kraja.
Još samo fali fila da refunda refund i idemo.
Brt ja sam dao za irgu 362kn10lp, a dobio nazad 362kn70lp.
Čunga lunga za potrošene živce i besplatno testiranje poluproizvoda.
Drago mi je da ti je igra sjela, meni sve i jedan segemnt igre je čudan, ili je off feeling, ili totalno krivo, ili previše ili premalo.
Od pucanja, kretanja, mapa, vozila, menu, ma sve šta sam naveo. nemam šta igrati, žena mi se nije mogla načudit kad sam rekao da sam vratio igru, da kao i sad nećeš ništa igrat jel?
Užas. Nemaš šta igrat, ne pali mi se te starije naslove više, od novijeg datuma ništa šta bi me držalo uz ekipu malo da se otključava...nezz stari, nabiem ih na kurac eto.
Nemoj kupiti, većeg smeća nisam vidio odavno. Sačuvaj živce i zdravlje.
Probao sam refundati, ali jbg prošlo dva sata pa me odbili. Da sam u bunar bacio 90 eura bilo bi mi manje žao.
Doslovno mi se ne da više uključiti igru. Smeće, smeće, smeće.
Drago mi je da si ljut tako prijatelju, sad shvaćaš šta znači razočarati se za svoj novac.
Jesi išao chat probao pikat. Pa ja sam preošao preko 20 tak sati igre skoro i to je bila subota navečer oko 23h mislim. Tako da i više od 24h igre.
Nije igra vani služeno pa ti trebaju vratit lovu.
Također igra se bf1 zadnji pravi bf. BfV je malo skrenuo sa puta i tu smo odmah mogli znati da je gotovo.Moželi se u BFV mijenjat squad izlazit prebacivat se?
1. bome da
2. da
Evo, meni već ovako staoji 5 minuta, pa sam došao na forum gledati što ima :D
Vidio sam bug da si mrtav pa se ne možeš spawnati, ali da se zaglavi za vrijeme reviewa... i ode lik, a ja uživam u prirodi..
Igrao sam i trojku i četvorku i jedinicu i peticu i sedmicu i dvanaesticu i koji god je već Battlefield postojao, u svakom sam našao dovoljno da uživam stotine sati. Znao sam se tu na forumu prepirati s ljudima koji su pljuvali BFV ili BF1 iako ih nisu ni probali, a evo sad ispada da je BFV bio pojam od igre u usporedbi s 2042, a BF1 izgleda i posljednji DICE-ov Battlefield koji vrijedi.
Strašno je koliko toga nedostaje, strašno je kako ta igra loše radi, kakve tehničke probleme ima iako su upogonili sve studije koje imaju i najavljivali je kao veliki povratak, love letter to the fans, bla bla.
Nakon dva dana BF2042 nemam volje da puknem jedan metak...
Uzmi je vajnat cemo skupa, to je cila poanta igre
Uzmi je vajnat cemo skupa, to je cila poanta igre
Probao sam refundati, ali jbg prošlo dva sata pa me odbili. Da sam u bunar bacio 90 eura bilo bi mi manje žao.
Drago mi je da si ljut tako prijatelju, sad shvaćaš šta znači razočarati se za svoj novac.
Jesi išao chat probao pikat. Pa ja sam preošao preko 20 tak sati igre skoro i to je bila subota navečer oko 23h mislim. Tako da i više od 24h igre.
Ja sam uzeo na Steamu, tamo vrijedi dva sata i gotovo. Dobio sam odbijenicu da sam igrao više i da mi ne mogu dati refund. Ima li uopće chat na Steamu? Mislim da nema. Nema veze, neću biti gladan, više mi je krivo što sam mislio da ću imati što igrati sljedeće 2 godine.
Ako se dobro sjećam, baš sam s tobom najviše polemika imao oko BFV, ali mislim da je razlog bio što ti nisi igru ni kupio ni igrao. Nema veze, water under the bridge. Vidiš da je BFV zapravo bio dobar i da sam bio u pravu. Nisi ni slutio što te čeka.
Baš sad gledam koliko sam igrao koji BF:
BF4 - 1831 sat
BF5 - 109 sati
BF1 - 152 sata
BF 2042 - about 1 hour - rekao bih, about 1 hour too much :(
Ja sam uzeo na Steamu, tamo vrijedi dva sata i gotovo. Dobio sam odbijenicu da sam igrao više i da mi ne mogu dati refund. Ima li uopće chat na Steamu? Mislim da nema. Nema veze, neću biti gladan, više mi je krivo što sam mislio da ću imati što igrati sljedeće 2 godine.
Ako se dobro sjećam, baš sam s tobom najviše polemika imao oko BFV, ali mislim da je razlog bio što ti nisi igru ni kupio ni igrao. Nema veze, water under the bridge. Vidiš da je BFV zapravo bio dobar i da sam bio u pravu. Nisi ni slutio što te čeka.
Da, krvili smo se. Igra je bila smeća na izlasku, pa još jedno bar 6-8mj smeće, pa je tek počela onda dobivat smisao, da bi sad nakon 2 god bila solidan proizvod iako mi je ww2 na uši izlazio.
Masu stvari su izbacili usrali, ali ajde to je new age bf i to sam prihvatio.
Nisam preorderao, odigrao 10h, nešto se zezali kod frke na dscordu i reko ajde. KAsnije solo malo pucao, ali nije mi nikad sjela, ali najbolji movement, fluidnost i gunplay up to date.
Bf2042 je lošiji od bf5 kad je izašao, iako ima relativno bezbolan start i sve je radilo ok osim persisatnce errora koji je potrošio ljudima dragocjene sate na timeru.
U svakom slučaju, čudno mi je bilo vdijeti tebe tako ljutog, ali očito da je činejnica da je igra smeće, zato jer je.
Igram sve aktivno do bc2 (bf prije igrao crackirane) ali ovo je korak unazad od svega šta je bf izgradio godinama i to je pljuvačka u lice, a ne love letter.
BF4 - 1831 sat
BF5 - 109 sati
BF1 - 152 sata
Nisi igrao BF3 ??
BF4 - 1831 sat
BF5 - 109 sati
BF1 - 152 sata
Nisi igrao BF3 ??
Igrao je al bio tako loš, pa radije šuti o tom podatku.
Još uvijek se sjećam squad rush turnira.....
a dajte jbte...hoću modern warfare ne ovaj BF1, BF5 old stuff (totalno me ne privlači) i hoću igrat sa ekipom...dojadilo mi sve što imam na steamu/originu/blizzardu/gogu/ubisoftu...baš sam bio hajpan jbte
Zašto si se predomislio?
Užas. Nemaš šta igrat, ne pali mi se te starije naslove više, od novijeg datuma ništa šta bi me držalo uz ekipu malo da se otključava...nezz stari, nabiem ih na kurac eto.
Nisi upoznao sta je prava igra boli dok nisi ostavio 2180 sati na Tarkovu :)
Iskreno ni meni nije loša, ono da ima mnogo problema ali me vuće da ju igram,a to je ono najbitnije. To kao PUBG igra je bila doslovno govno sa mnogo strana, ali sam raknuo 1000h na nju. Tako i ovo, samo što mi ova igra radi puno bolji po performansama nego što je onda radio PUBG.
Zapravo kako sve više igram, otključavam stvari i upoznajem mape, sve mi se više sviđa. Specijalisti su kao klase sad, svaki ti donosi nešto drugo i stvarno ima dosta tu kombinacija. Oni loadouti ili ti klase koje podesiš zapravo sad imaju smisla od kad skužiš da sa Angelom možeš mjenjati cijele loadoutove.
Ono što zapravo ovdje dosta znači je da se ne trči po svih zastavama kao prije, nego bi se trebao držati jedan sektor, a drugih 50 igrača iz tima neka drže ostale. Puno je zabavnija igra kad ne pokušavaš trčkarati s jednog kraja mape na drugi, ako baš ideš na sljedeći pojnt onda si naručiš hovercraft ili auto. Zapravo tako smo nekad i igrali BF2 nije se baš okolo trčalo u velikim grupama, nego se više manje zardžavalo po 2-3 objectivea, a drugi squad na druga dva i sl.
Samo da popeglaju performanse ljudima kojima šteka, lag na serverima, balans oruĐa/vozila i bit će igra kak spada. Tko pak ne voli velike mape i 120 igrača, odnosno kaos jbg. Odnosno za njih je uvijek tu Portal, koji baš fino dere s nostalgijom.