BORG kaže...
Ma svada se nigdje ne isplati kostala me skupo jer sam izvrijedao trolla!
...ja nisam nikog izvređao, meni se je pi.alo u usta a dobio sam karton zbog rječi..."obriši tu pjenu sa usta"...
fala Bogu ja nemam problema sa modovima.
BORG kaže...
Ma svada se nigdje ne isplati kostala me skupo jer sam izvrijedao trolla!
...ja nisam nikog izvređao, meni se je pi.alo u usta a dobio sam karton zbog rječi..."obriši tu pjenu sa usta"...
fala Bogu ja nemam problema sa modovima.
Napominjem da sam i ja od krvi i mesa i nisam nedodirljiv. I mi moderatori trpimo vrijedjanja preko privatnih poruka u kojima se prijeti i spominje uza i sira rodbina pa se nemojte iznenadit kad vidite da netko dobije crveni ili bude protjeran sa foruma.
Neznam zašto si to rekao...ali ne želim da kojim slučajem netko pomisli da sam ti na bilokakvi način prijetio ili te vrijeđao....
dapače, lijepo sam te zamolio da unlockaš temu jer je bilo dosta zainteresiranih...
Pozdrav i uživajte. 
Ma ja san rekorder u kartonima. Jedno san vrime ima 3 žuta i crveni. hehe bravo ja
Ma ja san rekorder u kartonima. Jedno san vrime ima 3 žuta i crveni. hehe bravo ja
Ne zavidim ti 
ajd da vas samo pozdravim. večeras me neće bit u nespavalicama pa tak... kod nas vamo memorijal. 2 dana se malo slavi i tak. uživajte noćas kao i svaku noć. hehe
Allo ljudi,šta se radi?Na onom space forumu ludnica,neka dva trola došla i nikak da odu,al sad je to rješeno
...pa smo ja i makić imali posla bome
e ja još malo pa na posao
a sad dobar film na novoj "zelena milja"
to sam davno gledao i film je super
e ja još malo pa na posao
a sad dobar film na novoj "zelena milja"
to sam davno gledao i film je super
...ma film je super...samo 'ko će ga gledat po peti put i još uz tolike reklame...
Ja ču gledat sad neki film u 9 od Silvestera Stalonea.
jao
vruće
prvi put da je proc prešao 61 stupanj
umirem
jutro ljudi
danas je prekrasno vrijeme
oblačno
temperatura se spustila onako, taman
:D
ajmo buđenje!!!
Bok Jurra, gaasi pljugu kod suseda je inšpekcija!!!
e di ste svi, jucer dosao doma s mora, 3 stranice novih postova u teme u kojima sudjelujem :P
dobar jutar... odradia neke poslove... sad sam slobodan
ajde di ste vas dvojica pogbjegli... tada još ocu nisam
ni pliva u jajaima.... ajde kojih 20 god naprid...
Ima li ko link od onoga space foruma??
ajde di ste vas dvojica pogbjegli... tada još ocu nisam
ni pliva u jajaima.... ajde kojih 20 god naprid...
...ovo zadnje je danas još prisutnije nego prije 20 godine...kao što sam nedavno napisao:
treba se bojati onoga o čemu se šuti...
Dobro jutro

Ima li ko link od onoga space foruma??
...e baš si lenčina...probaj prolistat prethodnu stranicu pa možda negdje nađeš...i naruči pivo...
Dobro jutro

...dobro jutro Ivane...vidim da si uranio...ako se hoćeš razgibat, tu su Cherina15 i Makić...
Edit: a evo i seneka je došao pa pokupi odmah i njega...