Preminuo Michael Jackson

poruka: 91
|
čitano: 17.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Umro Michael Jaskson

Upravo slušam: " Beat it! "

Rest in peace Michael.

16 godina
neaktivan
Umro Michael Jaskson

Ne slusam pop. Ali Michaelove pjesme su mi uvjek bile drage, a sve ostale pop mrske.

R.I.P. Kralju popa

16 godina
neaktivan
Umro Michael Jaskson

R.I.P Kralje... nisam ga bas previse sluso al sam ga oduvjek volio i obozavo... jos uvjek ne mogu vjerovat na CNN cijelo jutro o njemu su pricali i pricaju...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran
Umro Michael Jaskson

nisam neki fan, samo mi je jedna pjesma dobra od njega

al kao osoba mi je bio bezveze pokoj mu duši

em cas crnac, em cas bjelac...

R.I.P

16 godina
neaktivan
Umro Michael Jaskson

Imao je on dobrih pjesama...

Rest in peace.

16 godina
neaktivan
Umro Michael Jaskson

Može li neki moderator ispraviti naziv teme? R.I.P Majk

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 10:50 (Smooth Operator).
17 godina
neaktivan
Umro Michael Jaskson

RIP

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
17 godina
Umro Michael Jaskson

Michael Jackson R.I.P.   Kralj je umro!! Živio Kralj!!

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
17 godina
neaktivan
RE: Umro Michael Jaskson
Joe Cavallo kaže...

Michael Jackson R.I.P.   Kralj je umro!! Živio Kralj!!

LOL!!!

Bas sam procitao u novinama... izgleda da se rastopio pod reflektorima... R.I.P.

16 godina
protjeran
Umro Michael Jaskson

nije mi jasna ova hitna, sat vremena su dolazaili odkad je pozvana kako kazu vjesti

to ispada a je namjerno "ubijen".-

17 godina
neaktivan

Ma kako ubijanje? Isuse eo poceli su pisat svakojake gluposti svi su drugi krivi, uroda, zavjera... Tip je poremečeni degenerik koji si je uništio citavo tijelo i završio je kako je zaslužio. Sva ona djeca po onom kretenoidnom imanju. Na svu srecu oslobodjen je optuzbi za pedofiliju, ali gdje ima dima ima i vatre.

Ruku na srce, imao je odlicnoh ma fenomenalih pjesama, zalim za tom umjetnickom stranom i za time iskreno zalim jer je MJ definirao pop 90ih i sjecam se da sam ko klinac otkido na te pjesme jednostavna remek djela. Ali sam je zasulzan za bankrote, optuzbe, plasticne operacije, jednostavno nenormalan covjek i za sudbinu koja ga je snašla i radi toga nemam ni trunke zaljenja. Više zalim njegovo troje djece koji moraju nosit maske, visit kroz prozor tj. sad vise ne moraju.

17 godina
neaktivan
Umro Michael Jaskson

Ma teški infarkt srca,i još čujem da je imo rak nečega,valjda od onih pustih operacija.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
Umro Michael Jaskson

Rest In Peace!

Samo par njegovih pjesama mi se sviđa kao Billy Jean, Black or White, Smooth Criminal i mislim još jedna ili dvije. Najviše ga pamtim po onom njegovom plesu, i ono kada kao hoda unazad to je stvarno LEGENDARNO!

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Umro Michael Jaskson

Nikad ga nisam slusao...ali je napravio pop muziku ono sto jest

Zao mi je,ne sto je on umro kao osoba (mozda je lose od mene,ali nije mi uopce nesto zao...) nego sto umrla jedna osoba koja je utjecala na razvoj muzike...

Meni je samo zao sto ce sad sve vako krenut svi oni ljudi sto su stvorili pravu muziku kao:

Angus Young,Steven Tyler,Mick Jagger i co...

Oni su prave rock legende a sad ce samo ostat ova alternativna govna sa MTV-a i naravno nase zvijezde granda

Muzika je mtva

Ovo je samo pocetak

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
16 godina
neaktivan
Umro Michael Jaskson

baš mi ga je žao

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 12:31 (Treba_do_neba).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Najviše ga pamtim po onom njegovom plesu, i ono kada kao hoda unazad to je stvarno LEGENDARNO!

Ja mislim da je to Moon Dance

16 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...
Hyperion kaže...

Najviše ga pamtim po onom njegovom plesu, i ono kada kao hoda unazad to je stvarno LEGENDARNO!

Moonwalk

17 godina
neaktivan
netko_namo kaže...
PC Street Hacker kaže...
Hyperion kaže...

Moonwalk

ee baš tako

17 godina
neaktivan
Preminuo Michael Jackson

Svakako je bio jedan od najvećih glazbenika svih vremena. Nažalost, napravio je glupih poteza s operacijama, ali i mediji su ga nepošteno maltretirali.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
RE: Preminuo Michael Jackson

VRH! KRALJ! IDOL!!!

Najbolji Moonwalk ikada:

17 godina
neaktivan
RE: Preminuo Michael Jackson
naxeem kaže...

Svakako je bio jedan od najvećih glazbenika svih vremena. Nažalost, napravio je glupih poteza s operacijama, ali i mediji su ga nepošteno maltretirali.

Ma sta ja znam te medije...

Mozda je taj "pop" (neznam tko napravio od tog žanr al eto) takva jednostavno muzika da mora bit skandala

Sta ja znam ovo je moje misljenje sad koliko se slazete

Kad bi se kakva budala ko sta ja znam recimo Mick Jagger naso gdje u jarku kakvom i naleti paparaco pokraj njega,on bi ga mozda usliko ali vjerovatnije bi ga odvuke gdje da se naspava i malo odmori od opojni sredstava

A kad bi vidio Britney negdje u jarku,izsliko bi je 1000000000000 puta i onda je prekrio necim da je nitko vise ne uslika da on ima ekskluzivnost....Mozda poglupa metafora ali tako nekako dođe,ono sta su oni rockeri radili sve pa se to vrtilo mjesec dana po novinama i niakd vise...to isto kao da se podrazumjeva a ovi nek losom frizurom izađu iz kuce vec je u svakim novinama...smijesno

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
17 godina
neaktivan
Preminuo Michael Jackson

R.I.P. majstore...Plač

17 godina
neaktivan
Preminuo Michael Jackson

Pocivao u miru.Nevinašce

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
Preminuo Michael Jackson

Ode nam legenda - R.I.P.

evo da se prisjetimo kako je to nekad bilo - Billie Jean

They took our jobs!
16 godina
neaktivan
Preminuo Michael Jackson

R.I.P. Michael Jackson

Evo meni njegove najbolje

!

17 godina
xxtoni kaže...

Meni je samo zao sto ce sad sve vako krenut svi oni ljudi sto su stvorili pravu muziku kao:

Angus Young,Steven Tyler,Mick Jagger i co...

Oni su prave rock legende a sad ce samo ostat ova alternativna govna sa MTV-a i naravno nase zvijezde granda

E to je to care i ja se toga bojim. Angus mi je najdrazi gitarist, isto tako je i Bon Scott umro, a dok je on bio u bandu su snimili 8 albuma u 5 godina! Daj zamislite to samo.

R.I.P. Mike

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
protjeran

govorija san ja taki zivot djava ce ga odnit ka-tad, sta ce jadan, san si je izabra taki zivot a vjerojatno je i zna sta ga ceka, ne slusan ga puno ali ono sta je napravija za muziku tesko ce iko ikad vise ponovit

nek mu je laka zemja

nu, glamac, djava ga odnija
16 godina
neaktivan

nek mu laka crna zemlja bila...

Sad može uživo (umrtvo?) snimiti Thriller, ionako je već izgledao za života ko zombi.

A da je dao svoj pečat glazbenom izrazu.. a dao je, to mu nemože nitko osporiti.

16 godina
neaktivan

Michael umro zbog lijekova?

Pjevač je navodno kolabirao nakon injekcije Demerola, lijeka koji djeluje poput morfija. Polako je prestajao disati, a oživljavali su ga dva sata.

LOS ANGELES - Prema pisanju britanskog The Suna, pokojni pjevač je kolabirao nakon što je uzeo injekciju Demerola, lijeka koji djeluje poput morfija. Njegovi suradnici su mu pokušali dati umjetno disanje. Hitna je došla za osam minuta, no on već tada nije disao. U bolnici su ga oživljavali dva sata, a bio je priključen i na aparate za održavanje života. No, njegovu su obitelj ipak liječnici obavijestili da je pjevač preminuo.  

Tijelo pop kralja Michaela Jackson je iz bolnice UCLA, gdje je proglašena njegova smrt, prebačeno u ured mrtvozornika gdje će se obaviti obdukcija. Nalazi bi navodno trebali biti poznati već u petak popodne.

Već su počela i nagađanja da je kralj popa umro zbog zloupotrebe lijekova. Njegov odvjetnik je potvrdio da je on nedavno počeo uzimati nove lijekove protiv bolova. "Njegova smrt dala se naslutiti... zbog lijekova koje je uzimao", izjavio je odvjetnik Brian Oxman. "To su mu omogućili ljudi koji su ga okruživali. Ako mislite da je slučaj Anne Nicole Smith bilo zlostavljanje, to nije ništa u usporedbi sa slučajem Michaela Jacksona", tvrdi Oxman.

Jacko je navodno uzimao i antidepresive, a smršavio je na samo 44 kilograma. Jeo je jednom na dan jer se bojao debljanja.

Pjevač se intenzivno pripremao za svoje posljednje nastupe - seriju od 50 koncerata u londonskoj O2 Areni. Navodno je trpio jake bolove u kralježnici, a u posljednje je vrijeme i jako smršavio. Nedavno je i njegov otac izjavio da mu je sin jako loše. 

O njegovim se bolestima puno nagađalo, no nikada niša nije službeno potvrđeno. Prema posljednjim glasinama je bolovao od raka kože. Navodno je imao i lupus - autoimunu bolest tijekom koje organizam napada sam sebe. Dugo se pričalo o njegovoj ovisnosti o lijekovima protiv bolova.

No, najpoznatiji je po brojnim estetskim operacijama na licu zbog kojih mu se lice navodno počelo raspadati.

Iza sebe je ostavio troje djece.

danas ce biti u exluzivu u 20 h

Zadnja slika Michael Jacksona Zadnja slika Michael Jacksona
Razer Mamba
17 godina
Preminuo Michael Jackson

Nikad nisam slusal, sad sigurno necu poceti zbog toga, ali ovakav trag kakav je on ostavio u pop glazbi vise niko nikad nece ponoviti.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice