Večer ljudi,roditelji otišli,pa ja malo po laptopu,neda mi se spavat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Noć nespavalice...što radite? Ima li vas?
Bok svim nehrkalicama, a tu smo da još ne hrcemo kak ko ovisi eto sad opet gledam malo statistiku poginulih na Hrvatskim cestama i kaj mogu vidit užas do daske.
Sad trenutna statistika glasi, u zadnjih 17 dan na Hrvatskim cestama u raznim nesrecama je poginulo 17 ljudi broj konstantno raste grozno pa dokle tak jezuš kristuš.

Bok svim nehrkalicama, a tu smo da još ne hrcemo kak ko ovisi eto sad opet gledam malo statistiku poginulih na Hrvatskim cestama i kaj mogu vidit užas do daske.
Sad trenutna statistika glasi, u zadnjih 17 dan na Hrvatskim cestama u raznim nesrecama je poginulo 17 ljudi broj konstantno raste grozno pa dokle tak jezuš kristuš.

Katastrofa... na to se nema što reći...žalosno! najbolje bi bilo da se jedan dan u godini zabrani upravljanje motornim vozilima da se barem malo popravi ta crna statistika...
Ja uživam na svježem zdraku... divno.. :))
Dobra vece, jel ima nekog?
Nema nikoga,laku noć:)
Imal koga???
Kako ne bi bilo! :D
Mislim da mi je ovo prvi put da tu nešto postam:D
Sta se radi, sta ima?
Sta se radi, sta ima?
Ah ništa, dopisujem se i tako:)
Ne spava mi se a i pokušavam što dulje ostat budan i imam slomljenu nogu pa sam stalno doma LOL :D
Na tjelesnom smo igrali nogomet u čarapama i išo sam glavom loptu pogodit(i pogodio!!! FTW) i kad sam pado sam krivo doskočio malo i poskliznuo se(jer sam u čarapama bio) i pukla ona kost prema malo prstu.:D
Mah bolilo za pop*dit ali manje više bol, nego sam izgubio 3 tjedna praznika :/
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Ma bio tjelesni i većina nas nije imala tenisice pa smo se dogovorili da igramo u čarapama
Mora da su te prsti bolili kad si puknuo loptu
Mora da su te prsti bolili kad si puknuo loptu
mah odbojkaška lopta bila:)
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Eto počelo mi se spavat pa sam nekim čudom odlučio ić spavat, nemogu više izdržat:D
Laku noć!
EDIT: vani svitaa o božeeee
OPEN!
Dobra večer!
Večer svima...
Večer svima.
Kuc kuc ima li koga doma???
večer