Kineski air blower

poruka: 20
|
čitano: 2.706
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Kineski air blower

Pozdrav, ima li netko da je kupovao kineski air blower..?

Ovakvog tipa ebay link

Iskustva i mišljenja?

Koristio bih ga za ispuhavanje prašine iz kompjutera... ne daje mi se sad 700+kn za kompresor pa me zanima bi li odradio posao?

LP.

9 godina
neaktivan
Re: Kineski air blower

Ma, sigurno bi odradio posao, bez sumnje (ja lako dahom ispušem, stroj mora očistit 100%).

Edit: vidim da se i kod nas nabavit za ne puno veću cijenu:

https://bazzar.hr/p/J43Z6Z-elektricno-puhalo-usisavac-verto-52g505?utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products&utm_content=pp_1

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2019 15:41 (fer-de-lance).
10 godina

Gledao sam po svim većim dućanima, nemaju takva puhala pa da pitam za ovo s ebaya. Hvala

6 godina
k_marijan_ kaže...

Pozdrav, ima li netko da je kupovao kineski air blower..?

Ovakvog tipa ebay link

Iskustva i mišljenja?

Koristio bih ga za ispuhavanje prašine iz kompjutera... ne daje mi se sad 700+kn za kompresor pa me zanima bi li odradio posao?

LP.

Ti si svjestan da je ovo poceliko i sluzi za duvanje lisca sa livada ;) Koliko cesto izduavas prasinu iz kompa da ti treba uredjaj za to.....Pogotovo ovakav.....

6 godina
Kineski air blower

Jebo sliku svoju, a baš pred neki dan mi na xhamsteru izletila reklama za neki mali ručni puhač zraka, baš za ispuhavanje PC-a, puni se preko USB-a, i stvarno je mali... Sljedeći put kad budem mastrubirao ću baš bacit oko na reklame pa da vidim ako će opet izletit reklama.

edit:

https://www.amazon.com/EasyGo-Compucleaner-2-0-Electronic-Compressed/dp/B0787KXTFW vidi ovako nešto, ovo ću i ja sebi uzet...

Sve Vas Volim
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2019 10:11 (Srce Isusovo).
6 godina
Srce Isusovo kaže...

Jebo sliku svoju, a baš pred neki dan mi na xhamsteru izletila reklama za neki mali ručni puhač zraka, baš za ispuhavanje PC-a, puni se preko USB-a, i stvarno je mali... Sljedeći put kad budem mastrubirao ću baš bacit oko na reklame pa da vidim ako će opet izletit reklama.

edit:

https://www.amazon.com/EasyGo-Compucleaner-2-0-Electronic-Compressed/dp/B0787KXTFW vidi ovako nešto, ovo ću i ja sebi uzet...

Bolje kupiti onaj za duvanje guma sto ide na 12V pa ga mozes u stvari za nesto i koristiti.... Komp duvas jednom godisnje....

6 godina
Posmatrač kaže...

Bolje kupiti onaj za duvanje guma sto ide na 12V pa ga mozes u stvari za nesto i koristiti.... Komp duvas jednom godisnje....

Duvao bi ga ja i više kad bi imao ovu stvarčicu...

Sve Vas Volim
6 godina
Srce Isusovo kaže...
Posmatrač kaže...

Duvao bi ga ja i više kad bi imao ovu stvarčicu...

Kompresor za auto kosta 10tak eura.... Nije bas da je velika investicija ;)

10 godina
neaktivan
Kineski air blower

Ne znam šta vi radite i di držite te kompove, ali meni i nakon godine dana ima malo prašine, većinom na dnu kućišta i nešto malo na hladnjacima, ništa šta se ne da riješiti laganim puhanjem i nekom krpicom. 

Mozda bolje da kupite usisivač 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2019 11:50 (JozoBozo121).
6 godina
JozoBozo121 kaže...

Ne znam šta vi radite i di držite te kompove, ali meni i nakon godine dana ima malo prašine, većinom na dnu kućišta i nešto malo na hladnjacima, ništa šta se ne da riješiti laganim puhanjem i nekom krpicom. 

Mozda bolje da kupite usisivač 

Da bi čoek riječ reko ;)

Ja sam neki dan igrom slucaja skinuo stranicu kompa i vidio koliko prasine ima iako su filteri na sve strane i odnesem na kompresor produvam i necu ga ni pogledati sledece dvije godine min... Doduse ja imam 50l kompresor pa nisam nosio daleko ;)

10 godina

Hahahha toliki mi ne treba, ovakav ti stane u ruku , vidi link puhalo

size matters :D

6 godina
k_marijan_ kaže...

Hahahha toliki mi ne treba, ovakav ti stane u ruku , vidi link puhalo

size matters :D

Ovo stane u ruku? Ne bih bas rekao da puno manji od klasinog duvaca lisca....... 

10 godina

Vidi

takve je veličine..

6 godina
k_marijan_ kaže...

Vidi

takve je veličine..

Opet prevelik. Auto kompresor je puno manji a mozes duvati gume lopte i sl. A vjerovatno i puno jeftiniji....

10 godina

Dakle, kupio sam isti s dobrestvari.hr_link_proizvoda .

S obzirom da mu je cijena 170kn, služit će svrsi. Ispuh iz ovog čuda je brutalan. Ima opciju i usisavanja. Mase kile i pol, lako se koristi.

6 godina
k_marijan_ kaže...

S obzirom da mu je cijena 170kn, služit će svrsi. Ispuh iz ovog čuda je brutalan. Ima opciju i usisavanja. Mase kile i pol, lako se koristi.

Koliko je veliko to čudo? Slikaj sa čunom da vidimo usporedbu.

Sve Vas Volim
6 godina
Srce Isusovo kaže...
k_marijan_ kaže...

Pa vidi kolika je rucka pa pretpostavi ;)

Ili te samo cuna interesuje ;)

10 godina
Posmatrač kaže...
Srce Isusovo kaže...
k_marijan_ kaže...

Pa vidi kolika je rucka pa pretpostavi ;)

Ili te samo cuna interesuje ;)

Pravi Isus, nema šta

6 godina

Razlika je čuna i ćuna - jedno je sinonim za kunu a drugo za pišu.... Ja sam napisao da slika pored 1 kune za usporedbu a ne pored penisa, koji će mi K slika njegovo penisa?! Što vam je?!

Sve Vas Volim
6 godina
Srce Isusovo kaže...

Razlika je čuna i ćuna - jedno je sinonim za kunu a drugo za pišu.... Ja sam napisao da slika pored 1 kune za usporedbu a ne pored penisa, koji će mi K slika njegovo penisa?! Što vam je?!

Ja sam napisao cuna a sta je tebi prvo palo na pamet je tvoj problem ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice