Pozdrav, ima li netko da je kupovao kineski air blower..?
Ovakvog tipa ebay link
Iskustva i mišljenja?
Koristio bih ga za ispuhavanje prašine iz kompjutera... ne daje mi se sad 700+kn za kompresor pa me zanima bi li odradio posao?
LP.
Ovakvog tipa ebay link
Iskustva i mišljenja?
Koristio bih ga za ispuhavanje prašine iz kompjutera... ne daje mi se sad 700+kn za kompresor pa me zanima bi li odradio posao?
LP.
Ma, sigurno bi odradio posao, bez sumnje (ja lako dahom ispušem, stroj mora očistit 100%).
Edit: vidim da se i kod nas nabavit za ne puno veću cijenu:
Gledao sam po svim većim dućanima, nemaju takva puhala pa da pitam za ovo s ebaya. Hvala
Ovakvog tipa ebay link
Iskustva i mišljenja?
LP.
Ti si svjestan da je ovo poceliko i sluzi za duvanje lisca sa livada ;) Koliko cesto izduavas prasinu iz kompa da ti treba uredjaj za to.....Pogotovo ovakav.....
Jebo sliku svoju, a baš pred neki dan mi na xhamsteru izletila reklama za neki mali ručni puhač zraka, baš za ispuhavanje PC-a, puni se preko USB-a, i stvarno je mali... Sljedeći put kad budem mastrubirao ću baš bacit oko na reklame pa da vidim ako će opet izletit reklama.
edit:
https://www.amazon.com/EasyGo-Compucleaner-2-0-Electronic-Compressed/dp/B0787KXTFW vidi ovako nešto, ovo ću i ja sebi uzet...
Jebo sliku svoju, a baš pred neki dan mi na xhamsteru izletila reklama za neki mali ručni puhač zraka, baš za ispuhavanje PC-a, puni se preko USB-a, i stvarno je mali... Sljedeći put kad budem mastrubirao ću baš bacit oko na reklame pa da vidim ako će opet izletit reklama.
edit:
https://www.amazon.com/EasyGo-Compucleaner-2-0-Electronic-Compressed/dp/B0787KXTFW vidi ovako nešto, ovo ću i ja sebi uzet...
Bolje kupiti onaj za duvanje guma sto ide na 12V pa ga mozes u stvari za nesto i koristiti.... Komp duvas jednom godisnje....
Bolje kupiti onaj za duvanje guma sto ide na 12V pa ga mozes u stvari za nesto i koristiti.... Komp duvas jednom godisnje....
Duvao bi ga ja i više kad bi imao ovu stvarčicu...
Duvao bi ga ja i više kad bi imao ovu stvarčicu...
Kompresor za auto kosta 10tak eura.... Nije bas da je velika investicija ;)
Ne znam šta vi radite i di držite te kompove, ali meni i nakon godine dana ima malo prašine, većinom na dnu kućišta i nešto malo na hladnjacima, ništa šta se ne da riješiti laganim puhanjem i nekom krpicom.
Mozda bolje da kupite usisivač
Ne znam šta vi radite i di držite te kompove, ali meni i nakon godine dana ima malo prašine, većinom na dnu kućišta i nešto malo na hladnjacima, ništa šta se ne da riješiti laganim puhanjem i nekom krpicom.
Mozda bolje da kupite usisivač
Da bi čoek riječ reko ;)
Ja sam neki dan igrom slucaja skinuo stranicu kompa i vidio koliko prasine ima iako su filteri na sve strane i odnesem na kompresor produvam i necu ga ni pogledati sledece dvije godine min... Doduse ja imam 50l kompresor pa nisam nosio daleko ;)
Hahahha toliki mi ne treba, ovakav ti stane u ruku , vidi link puhalo
size matters :D
Dakle, kupio sam isti s dobrestvari.hr_link_proizvoda .
S obzirom da mu je cijena 170kn, služit će svrsi. Ispuh iz ovog čuda je brutalan. Ima opciju i usisavanja. Mase kile i pol, lako se koristi.
S obzirom da mu je cijena 170kn, služit će svrsi. Ispuh iz ovog čuda je brutalan. Ima opciju i usisavanja. Mase kile i pol, lako se koristi.
Koliko je veliko to čudo? Slikaj sa čunom da vidimo usporedbu.
Pa vidi kolika je rucka pa pretpostavi ;)
Ili te samo cuna interesuje ;)
Pa vidi kolika je rucka pa pretpostavi ;)
Ili te samo cuna interesuje ;)
Pravi Isus, nema šta
Razlika je čuna i ćuna - jedno je sinonim za kunu a drugo za pišu.... Ja sam napisao da slika pored 1 kune za usporedbu a ne pored penisa, koji će mi K slika njegovo penisa?! Što vam je?!
Razlika je čuna i ćuna - jedno je sinonim za kunu a drugo za pišu.... Ja sam napisao da slika pored 1 kune za usporedbu a ne pored penisa, koji će mi K slika njegovo penisa?! Što vam je?!
Ja sam napisao cuna a sta je tebi prvo palo na pamet je tvoj problem ;)