Jugonostalgičari zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 2.493
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Jugonostalgičari

Svi koji poštuju druga i zauvijek misle na njega nek se jave...evo jedne moje slike

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 13:11 (Drug_DAX641).
17 godina
neaktivan
RE: Jugonostalgičari
Drug_DAX641 kaže...

Svi koji poštuju druga i zauvijek misle na njega nek se jave...evo jedne moje slike

Stavi kapu i dobro se obuci da ne ozebeš kad budeš letio sa foruma..
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Win XP/Ubuntu 8.10(uskoro)
16 godina
protjeran

zašto pa kaj sam uradio??

16 godina
ajme...ovaj lik ima najmanje 10 accounta na forumu
16 godina
protjeran

ja nemam..

16 godina
protjeran

imam 3..

17 godina
neaktivan
Drug_DAX641 kaže...

zašto pa kaj sam uradio??

Cekaj kako ti mozes biti jugonostalgicar ako imas 14 godina???????????

Ovo nije tema za ovakav forum! Vec vidim koliko cemo se svi posvadati! Ti nemas pojma o povijesti ni o zivotu!

...Al stvarno daxx, nakon svih onih tema koje si otvorio (valjda si se hvalio prijateljima kako znas sastavljati konfiguracije pa tu stavljao) ova ti je stvarno najgluplja, stvarno si mi pao u ocima kao kamen!

EDIT: nesto ovdje smrdi... mislim da ovo nije DAXX, koliko god znao biti dosadan, ovo je i za njega previse...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 12:27 (Luka).
17 godina
neaktivan

Tebi je jasno da je objava identifikacijskih dokumenata zakonom regulirana i međunarodno i da ovom objavom riskiraš krađu identiteta i uz to da si na forumu uvijek zabilježen IP adresom koja jedinstveno označava odgovornu osobu?

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
neaktivan
Jugonostalgičari

bolje da nista ne govorim

16 godina
neaktivan

gle neko mene tu zajehebava sorry na izrazu ali ja sa DAXINHO146 dada otvorio sam puno tema i ispričavam se imam več 2 crvena aliiii ovo mene kopira neko sam da saznam ko jeto..

JA SAM DAXINHO146 trebalo bi se napravit da nemres isti acc napravit..
neko skine moju sliku i napravi acc sa njom i radi bullshit i ja ispadnem kriw!!

EDIT: ubuduce pogledajte -<<<<< lijevo moju sliku pise 4 tjedna znaci da sam tolko na forumu regan a ovima svima haxorima pise 0 ili 1 ili malo dana i pise im pocetnik jer me sam oce sabotirat sve ih banajte a ja cu prijavit to abuse sluzbi pa cemo vidjet jer ovo je ilegalno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 12:34 (DAXINHO146).
17 godina
neaktivan
Jugonostalgičari

@Drug_DAX641 daj se molim te ubij i skrati nam svima muke, ajd ajd...Šutim

Been there done that
17 godina
neaktivan
DAXINHO146 kaže...

gle neko mene tu zajehebava sorry na izrazu ali ja sa DAXINHO146 dada otvorio sam puno tema i ispričavam se imam več 2 crvena aliiii ovo mene kopira neko sam da saznam ko jeto..

neko skine moju sliku i napravi acc sa njom i radi bullshit i ja ispadnem kriw!!

EDIT: ubuduce pogledajte -<<<<< lijevo moju sliku pise 4 tjedna znaci da sam tolko na forumu regan a ovima svima haxorima pise 0 ili 1 ili malo dana i pise im pocetnik jer me sam oce sabotirat sve ih banajte a ja cu prijavit to abuse sluzbi pa cemo vidjet jer ovo je ilegalno.

Dobro je, smiri se.. Šta si se uplašio! Neće tebe nitko dirati. Ovaj lik će letit sa foruma i riješena stvar.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Win XP/Ubuntu 8.10(uskoro)
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...
DAXINHO146 kaže...

Dobro je, smiri se.. Šta si se uplašio! Neće tebe nitko dirati. Ovaj lik će letit sa foruma i riješena stvar.
 pa sryy ali ovo je najbolji forum na balkanu ne zelim dobiti bananu radi mungosa nekih '.'
17 godina
neaktivan
DAXINHO146 kaže...
 pa sryy ali ovo je najbolji forum na balkanu ne zelim dobiti bananu radi mungosa nekih '.'
Izgleda da si se nekome ovdje na forumu dobro zamjerio! :D
17 godina
neaktivan
DAXINHO146 kaže...
 Eh, ma nakon ove izjave sigurno nećeš letit. :) hehe

EDIT: Uputa: Kad citiraš nekoga, obriši nepotrebni dio teksta. Pomozi malo tom serveru, on je tu zbog nas.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 12:45 (coder_).
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...
DAXINHO146 kaže...
EDIT: Uputa: Kad citiraš nekoga, obriši nepotrebni dio teksta.
 ok hvala na uputi i Luka zzamjerio sam se ja nekom al taj ce nestat bez neta =D
16 godina
protjeran

evo shvatio sam da sam zaslužio da me izbacite s foruma i poštivat ću vašu odluku...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice