Gasi se BUG i BOL?!

poruka: 11
|
čitano: 1.952
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gasi se BUG i BOL?!

Nisam mogao vjerovati dok sam čitao ovo! Jel istina ovo?!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
16 godina
protjeran
Gasi se BUG i BOL?!

Lolcina.

Procesor: Intel Dual Core E5200 2,5Ghz 2MB L2 Cache Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 TE RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi 320GB 7200 o/min 8MB Monitor: Samsung 923NW 19' Widescreen
16 godina
neaktivan
RE: Gasi se BUG i BOL?!
Smooth Operator kaže...

Nisam mogao vjerovati dok sam čitao ovo! Jel istina ovo?!

Dobra foraNevinašce
AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
16 godina
protjeran
Gasi se BUG i BOL?!

o moj bože.... nakon toliko sati dobrih iskustava na ovom forumu, sad mu dolazi kraj....... ne mogu vjerovati....................

.................. zapalimo svijeću za bug...............................

ja mogu nacrtati sliku svog avatara markerom. http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=40139
17 godina
neaktivan
Gasi se BUG i BOL?!

LOCK pls!

16 godina
neaktivan
rise against kaže...

o moj bože.... nakon toliko sati dobrih iskustava na ovom forumu, sad mu dolazi kraj....... ne mogu vjerovati....................

ti to ozbiljno ili...NeodlučanBelji se
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran
sk8 4 life kaže...
rise against kaže...

ti to ozbiljno ili...NeodlučanBelji se
 ...........ja sam još u šoku......................
ne mogu vjerovati...............
ja mogu nacrtati sliku svog avatara markerom. http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=40139
17 godina
neaktivan
Gasi se BUG i BOL?!

Hehe, sedmi april!

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
protjeran
Gasi se BUG i BOL?!

ja se ne šalim. ja se NIKAD ne šalim.

17 godina
neaktivan
rise against kaže...

ja se ne šalim. ja se NIKAD ne šalim.

nisi smješan samo da ti kažem...
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
Gasi se BUG i BOL?!

Ova je tema postala, spam, samo sam htio se malo našaliti! Može lock?!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice