Coca-Cola vs. Voda

poruka: 248
|
čitano: 75.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Coca-Cola vs. Voda

Za žeđ je najbolja voda (ili sok od bazge, mmmm, a može i cedevita), ali nije nekad loše malo popiti Cole (preferiram Sinalco). Meni je ona ipak pregazirana da bi ju pio za žeđ.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran
RE: Coca-Cola vs. Voda
crystal6 kaže...

Za žeđ je najbolja voda (ili sok od bazge, mmmm, a može i cedevita), ali nije nekad loše malo popiti Cole (preferiram Sinalco). Meni je ona ipak pregazirana da bi ju pio za žeđ.

meni je odlicna i sky cola cak bolja od orginala 

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
Coca-Cola vs. Voda

Ma onaj pepsi s limunom je najbolji od svih cola.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

decki cedevita je najaca ja popije oko 1 litru na dan(iako se nesmije) tj pijem dok ima a kad nema ne pijem 

da vidite razliku na nogometu cola me napuhne nemogu trcat,a nakon cedevite sam taman da mogu trcat kolko god

ja sam jedanput popio 3l iso sporta u danu. cedevite kad ima popijem također po litru.

još dobroga kaj volim je sok od bazge.

sky kola je solidna.

Čekamo...10.11.09.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 22:51 (djdomi).
17 godina
neaktivan
Coca-Cola vs. Voda

Fora statistike!

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
17 godina
Coca-Cola vs. Voda

Ljudi, samo pazite na količinu unesene limunske kiseline u organizam. Ovo je, koliko znam, najopasniji aditiv i najčešći uzročnik raka kojeg se može unijeti hranom.

Malo pročitajte sastojke na proizvodima i začudit ćete se gdje je sve ima. Može se naći i pod nazivom E330.

Heal The World
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 23:10 (Skywalker).
16 godina
neaktivan
Skywalker kaže...

Ljudi, samo pazite na količinu unesene limunske kiseline u organizam. Ovo je, koliko znam, najopasniji aditiv i najčešći uzročnik raka kojeg se može unijeti hranom.

Malo pročitajte sastojke na proizvodima i začudit ćete se gdje je sve ima. Može se naći i pod nazivom E330.

sjećam se tog e330. to su mi davno govorili da ga ima u haribo bombonima i da možeš dobit rak.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
Coca-Cola vs. Voda

Ljudi zašto vi opće to dvoje uspoređujete tijelo se sastoji od 55% - 60% a ne Cole, Cola je napitak i to je to, voda je izvor života, Cola je napitak, misim da ova tema ni nema neki smisao osim da ukaže na štetnost Cole u usporedbi s vodom, no to smo svi već znali pa...

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 23:16 (thuglife).
16 godina
Coca-Cola vs. Voda

Mozda cudno ovaj podatak zvuci ali ja najvise volim piti iscjedeni limunov sok.

Uzmem par limuna dobro ih iscjedim i stavim dvije kockice leda.

Okus je fenomenalan ali treba se naviknuti,limunov sok se pije polako.

Dakle,netrebate zuriti.

Ja jednu casu od 10 decilitri popijem za 30 minuta.

Znaci polako pijuckam i uzivam uz neku dobru seriju na TV-uSmijeh

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

ukaže na štetnost Cole u usporedbi s vodom

I na bolji okus Coca Cole u usporedbi sa vodom! :D

Salu na stranu, ja sam u potpunosti izbacio Coca Colu i slicne sokove iz konzumacije, jednostavno se kao student zasitis i ne pase vise...

17 godina
moderator
djdomi kaže...
Skywalker kaže...

sjećam se tog e330. to su mi davno govorili da ga ima u haribo bombonima i da možeš dobit rak.

Molim lijepo, ne siriti paniku dezinformacijama, da ne kazem glupostima. Limunska kiselina moze ostetiti zube, ali ne izaziva rak. Malo vise o tome.

17 godina
Coca-Cola vs. Voda

A čuj, ako je ovo istina, onda je to stvarno velika greška... Krebs... Hmmm.

Heal The World
15 godina
neaktivan
Coca-Cola vs. Voda

Ja sam izbacio sav junk iz svoje prehrane, sto ukljucuje i gazirana pica. Okidac je  bio (sportas sam) vrhunski trening i pripreme bez ikakvih (tj. ocekivanih) rezultata. Kako su za uspijeh u kondicijskoj pripremi sportasa bitni trening, odmor, i prehrana, a prvo dvoje sam radio ispravno zakljucio sam da je problem u ishrani. Izbacio sam: pizze, sve iz restorana i fast foodova, hrenovke, kobasice, gazirana pica, slatkise, svinjetinu, salamu, pastetu..i tako dalje. Ubacio sam voce i povrce za rucak i veceru te puretinu ili piletinu za rucak, te orasaste plodove izmedju obroka, kao i oko 5 litara vode dnevno. Naravno, rezultati su bili brzo vidljivi...ovo sam sve napisao zato sto mislim da nisu gazirana pica jedina losa stvar koju unosimo u organizam, ima tu jos stvari. Mnogi ljudi izbace colu iz prehrane, pa onda uz big burger piju ipak vodu. Shvacate sta hocu reci? Stvari treba gledati malo sire a ne ogranicavati se samo na pricu o tome kako je cola nezdrava(iako odlicna tema). 

Ispricavam se na off topicu, ali napisao sam svoje iskustvo, pa mozda netko i proba, ili sta vec.

Inace, sto se tice vode, imao sam jedno neugodno iskustvo..nakon sto sam poceo piti oko 5 litara vode dnevno, ubrzo sam zavrsio 2 tjedna u bolnici. Razlog: bubrezni kamenac. Razlog: voda iz slavine. Dobio strogu zabranu pijenja vode koja nije izvorska..

17 godina
Coca-Cola vs. Voda

Svaka čast.

Heal The World
16 godina
protjeran
!mpact35 kaže...

Ja sam izbacio sav junk iz svoje prehrane, sto ukljucuje i gazirana pica. Okidac je  bio (sportas sam) vrhunski trening i pripreme bez ikakvih (tj. ocekivanih) rezultata. Kako su za uspijeh u kondicijskoj pripremi sportasa bitni trening, odmor, i prehrana, a prvo dvoje sam radio ispravno zakljucio sam da je problem u ishrani. Izbacio sam: pizze, sve iz restorana i fast foodova, hrenovke, kobasice, gazirana pica, slatkise, svinjetinu, salamu, pastetu..i tako dalje. Ubacio sam voce i povrce za rucak i veceru te puretinu ili piletinu za rucak, te orasaste plodove izmedju obroka, kao i oko 5 litara vode dnevno. Naravno, rezultati su bili brzo vidljivi...ovo sam sve napisao zato sto mislim da nisu gazirana pica jedina losa stvar koju unosimo u organizam, ima tu jos stvari. Mnogi ljudi izbace colu iz prehrane, pa onda uz big burger piju ipak vodu. Shvacate sta hocu reci? Stvari treba gledati malo sire a ne ogranicavati se samo na pricu o tome kako je cola nezdrava(iako odlicna tema). 

Ispricavam se na off topicu, ali napisao sam svoje iskustvo, pa mozda netko i proba, ili sta vec.

Inace, sto se tice vode, imao sam jedno neugodno iskustvo..nakon sto sam poceo piti oko 5 litara vode dnevno, ubrzo sam zavrsio 2 tjedna u bolnici. Razlog: bubrezni kamenac. Razlog: voda iz slavine. Dobio strogu zabranu pijenja vode koja nije izvorska..

nabavi Calgonit

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan
Coca-Cola vs. Voda

Ja sam davno mlatio po coli ko lud pa mi je GGT skocila ko najvecem alkosu. Treba izbjegavat sva ta gazirana pica.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Dakle,netrebate zuriti.

Litra cistog limunovog soka?!?

http://irale.deviantart.com
16 godina
neaktivan
RaLe kaže...
luckyluke kaže...

Dakle,netrebate zuriti.

i ja sam u šoku,čak nije spomenuo dal stavlja  šećer..

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2009 1:12 (seneka).
17 godina
Coca-Cola vs. Voda

Coca-Cola kaj da se kaze o njoj nezdravo do daske zašecereno smece od napitka a moze i jako dobro posluzit za ciscenje raznih stvari kompletan i zaokruzen proizvod širokog spektra djelovanja nema kaj. Normalno to je jos jedan "Fenomenalan" proizvod iz amerike a takvih ima puno kojeg treba definitivno izbjegavat ak hoces dobro svom organizmu i to je to!Cool

16 godina
M_dipl. kaže...
seneka kaže...
RaLe kaže...
luckyluke kaže...

Dakle,netrebate zuriti.

Velika je to čaša ako ima deset decilitara, lol.

Da,cistog limunovog soka sa 0% secera.NevinašceSmijeh

Luckyluke!
16 godina
Coca-Cola vs. Voda

Joj joj ja se malo zbunio.

Htio sam reci 1 dL Nevinašce

Malo me yebu te mjerne jedinice Izlanuo se

Luckyluke!
17 godina
moderator
luckyluke kaže...
M_dipl. kaže...
seneka kaže...
RaLe kaže...
luckyluke kaže...

Dakle,netrebate zuriti.

Velika je to čaša ako ima deset decilitara, lol.

Da,cistog limunovog soka sa 0% secera.NevinašceSmijeh

Samo jedna stvar - jesi procitao moj post gdje kazem da limunska kiselina ne uzrokuje rak, ali moze ostetiti zube? Nemoj se igrati s tim - jedna moja prijateljica je uzivala cesto jesti limune i nakon nekog vremena ostetila joj se caklina - sad zbog toga izbjegava slatko - od cokolade je bole zubi.

16 godina
Coca-Cola vs. Voda

Uh to nisam znao,hvala na informaciji.

Svejedno,ne pijem cesto limunov sok.Dvaput mjesecno po 1 dL.

Mislim da mi to ne moze naskoditi.

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
Coca-Cola vs. Voda

Ne znam zašto sam vodu izbacio iz menija, valjda zato što uvijek ima nekog soka te se rađe odlučim popiti nešto slatko što pak sigurno nije dobro. Znači voda se ne pije ali niti Cola, zapravo uglavnom izbjegavam bilo kakve oblike gaziranih pića jer sam se osvijestio koliko su štetni. Imam sreće pa se doma uvijek nađe domaćeg soka od višnje, jabuke, bazge, a kad nije sezona, onda sokovi od limuna, naranče i raznoraznih kombinacija. Piju se uglavnom gusti sokovi i tu i tamo neka Jana sa raznim okusima. A više od svega volim popiti dobro pivo (ne Žuju, Karla i sl. iako nisu ni to piva za baciti) već neka kvalitetnija, posebice pšenična piva. Pivoljubac sam i dovoljno mi je jedno pivo da guštam u njemu... mada se nekad zalomi...

They took our jobs!
16 godina
Skywalker kaže...

ovo je presmješno...

a i manje će štete napraviti litra kole na dan nego kutija cigareta. treba bit umjeren u svemu i neće bit problema

16 godina
neaktivan
doxy kaže...
!mpact35 kaže...

nabavi Calgonit

hahah koji kralj

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan

evo ovdje ovisnik o Coli. mislim original Coca-Coli a ne dopunama i laznjacima :D

Moram popit barem pola litra svaki drugi dan. Ako ne ne osjecam se dobro.,to su kao moje cigare ili alkohold ::DD

Proud to be adicted to WoW
15 godina
neaktivan
Coca-Cola vs. Voda

Zasto pijete coca colu zero? Smijeh

Neznam šta da napišem?
16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Samo jedna stvar - jesi procitao moj post gdje kazem da limunska kiselina ne uzrokuje rak, ali moze ostetiti zube? Nemoj se igrati s tim - jedna moja prijateljica je uzivala cesto jesti limune i nakon nekog vremena ostetila joj se caklina - sad zbog toga izbjegava slatko - od cokolade je bole zubi.

..sad si mene uplašio,ja pijem limunadu svaki dan..

17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Zasto pijete coca colu zero? Smijeh

To je kokakola frajeru!
 :D

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice