zbog reklame koja se otvara povrh stranice
iritantno do bola
iritantno do bola
Najgluplji razlog za odlazak!
Ajd bok´
Koja reklama? Nikad vidio.... A da imam Adblocker koji svatko moze skinuti
iritantno do bola
Daj uplati koju donaciju za održavanje servera i neće biti reklame. A tek sada sam i primjetio da ima neka reklama.
a kako se to radi?
Sretan Uskrs ak se ne vidimo
cemu najavljivanje odlaska? :/
to je sad u modi
iritantno do bola
Iako bi bilo lijepo da tih reklama nema, moras shvatiti da se besplatni content na internetu mora financirati. Ono sto ja ne volim su oglasi koji se otvaraju povrh stranice bez "x" podrucja da se mogu ugasiti, ali eto...
fino odeš dolje na link od Easylist koja je redovito update-ana, dok je Tamil svoju prestao update-ati prije 1-2 godine
cemu najavljivanje odlaska? :/
Ako najavis mozda dobijes poklone, ako odes samo tako onda nema nista..
fino odeš dolje na link od Easylist koja je redovito update-ana, dok je Tamil svoju prestao update-ati prije 1-2 godine
Vjerovao ili ne, ja ni s tamilovom listom nemam nikakvih problema... mislim da nisam vidio niti jednu reklamu do sada...
Onda možeš prestat koristit internet, na gotovo svakoj stranici imaš reklame.
Vjerovao ili ne, ja ni s tamilovom listom nemam nikakvih problema... mislim da nisam vidio niti jednu reklamu do sada...
nemam ni ja, također ju koristim, ali na nekim sam stranicama sam morao sam blokirati
Ajde, vidimo se... javi se kad se vratis za pet minuta s novim nickom...
Kao i mnogi a opet se vrate.
Preporučujem da forumaši u vječnom odlasku koriste usluge javnog objavljivanja njihovog odlaska:
http://www.hrt.hr/uploads/media/Cjenik_Marketinskih_usluga_HTV-a_za_2010..pdf