Znal neko neki program koji pusta muziku na mikrofon?
ne zelim nesto sto pusta sve na sistemu ili onu glupost sa zvucnika nego da pokrenem muziku i da se samo ona pusta kroz mikrofon a ne svi zvuci na kompjuteru.
Znal neko neki program koji pusta muziku na mikrofon?
ne zelim nesto sto pusta sve na sistemu ili onu glupost sa zvucnika nego da pokrenem muziku i da se samo ona pusta kroz mikrofon a ne svi zvuci na kompjuteru.
za to ces trebati otici u paralelni svemir
ma ne to
nego kao da sam kroz mikrofon pustio muziku.
nisma dobro bio napiso
mislim da ko da sam muziku kroz mikrofon u sistem ubacio al da nisam
da sistem registruje zvuk kao da je sa mikrofona.
al da je zapravo samo file koji se pretvara da je mikrofon
hoces rec da ti pjevas npr pjesmu od justina biebera koju pustas na yt
a da neki program snimi samo tvoj glas?
a za sta ti točno treba?
ja ti možda mogu pomoći
Kao što je kolega iznad rekao: za šta ti točno treba?
Ovako samo mlatimo praznu slamu ako neznamo zašto i za čega ti točno treba....
a za sta ti točno treba?
ja ti možda mogu pomoći
samo mi treba da mogu pustati muziku a da sistem registruje ko da dolazi od mikrofona i da se reproducira u programe koji pustaju zvukove koje mikrofon registruje.
Nadam se da znaš da postoji "Mute Player" opcija.
Probaj JACK.
a za sta ti točno treba?
ja ti možda mogu pomoći
samo mi treba da mogu pustati muziku a da sistem registruje ko da dolazi od mikrofona i da se reproducira u programe koji pustaju zvukove koje mikrofon registruje.
desni klik na zvučnik pokraj sata,odeš na recording devices i odabereš STEREO MIX i klikneš set default.
javi da li radi.
a za sta ti točno treba?
ja ti možda mogu pomoći
desni klik na zvučnik pokraj sata,odeš na recording devices i odabereš STEREO MIX i klikneš set default.
javi da li radi.
neznam sta bi na cs-u rekli kad bi culi sebe kroz mene kad komentarisu muziku kroz mikrofon.
a za sta ti točno treba?
ja ti možda mogu pomoći
javi da li radi.
neznam sta bi na cs-u rekli kad bi culi sebe kroz mene kad komentarisu muziku kroz mikrofon.
logično jer komp sve zvukove šalje na stereo mix
a koji je to program cs? na team speak npr. imaš plugin za takve stvari
edit:sad sam skužio :D cs (counter strike)
Esuper hwala
problem kod googlanja je sto nekad neznas sta da googlas.
Nego da pitam sve kako da mikrofon i stereo mixer budu aktivni u isto vreme?
nece da pokrene cs 1.6 p48
kliknem start ali nista.
uspio sam
pise na sajtu da ako nece da pokrene da kliken tamo start i da pokrenem igru kao sto i uvek radim.