Program za podsjećenje na obveze :-)

poruka: 5
|
čitano: 1.607
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Program za podsjećenje na obveze :-)

Ovako potreban mi je program koji bi me podsjetio na neku obvezu. Obveza može biti dnevna, mjesečna, tjedna ili na specifičan datum. Dakle, reći ćemo, svakog 15.tog u mjesecu mi izbaci poruku:"Ovo je vaša obveza!". Ili nešto slično. Morao bi izbacivati neki alarm ili slično...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 11:04 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Program za podsjećenje na obveze :-)

Probaj MS Outlook

16 godina

http://www.essentialpim.com/ 

Imaju i komercijalnu ali i free verziju

17 godina
Smooth Operator kaže...

Ovako potreban mi je program koji bi me podsjetio na neku obvezu. Obveza može biti dnevna, mjesečna, tjedna ili na specifičan datum. Dakle, reći ćemo, svakog 15.tog u mjesecu mi izbaci poruku:"Ovo je vaša obveza!". Ili nešto slično. Morao bi izbacivati neki alarm ili slično...

Google Calendar - obavijesti mozes primati na SMS, sve je na webu - dakle dostupno svugdje gdje imas net

17 godina
neaktivan

Možeš pokušati s Rainmeterom, prilično jedostavan, besplatan i pregledan program koji može služiti kao podsjetnik ali i mnogo toga drugog. Da ne spominjem kako može odlično izgledati...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice