Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.921.115
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
12 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

je li van radi quasar, meni se stalno ruši, nemože se ni pokrenit

0 0 hvala 0
7 godina
Re: XBMC(KODI) Addonsi
Switch kaže...
yaya23_08 kaže...

Osijek više ne radi bar meni na Kodi 16, znac stavila sam sve na sto sam naišla, Genesis, Genesisi Reborn, Convenat.. Pyramide ne radi izgleda na ver 16(veca mi ne ide na ovaj box, android 6.0)..al sve je to nekako sporo i dalj etrazim addonse, jedva nadjem sd a kamoli hd il 4k

Zašto si na Kodi 16? Ako imaš box sa 6.0 androidom bez problema gore ide zadnji kodi...

JA nisam mogla stavit 17, nemam pojma zasto , mozda nisam radila kako treba, bila sam skinula 16 i kad nisam uspjela , vratila sam opet 16

16 godina
Kako vam rade linkovi sa Real debride premium accounta?
Meni je jučer zamrzavalo sliku svakih par minuta.

0 0 hvala 0
16 godina

@xDISORDERx

Meni ne radi ima več mjesec dana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 6:38 (tintin).
15 godina
yaya23_08 kaže...
Switch kaže...

Zašto si na Kodi 16? Ako imaš box sa 6.0 androidom bez problema gore ide zadnji kodi...

JA nisam mogla stavit 17, nemam pojma zasto , mozda nisam radila kako treba, bila sam skinula 16 i kad nisam uspjela , vratila sam opet 16

Ne znam što može biti. Ja imam box sa lolipopom (5.0) i bez problema mi radi.

tintin kaže...

Radi savršeno. Nikad mi se nije dogodilo da zamrzava sliku. Jučer baš gledao neki film i seriju i radi odlično kao i obično.

BF Nick: Xtreme_Switch
15 godina
tintin kaže...

Vjerovatno te provider koci kao mene probaj sa nekim VPN-om ako radi onda je do toga znaci od kada sam ga stavio nikakvih problema jos se nije desilo da vidim buffering

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
7 godina
tintin kaže...

@xDISORDERx

jel ovo addon za android box ili samo na kompu? i radi li na 16 verziji, bolje receno radi li uopce..jer skoro nista vise ne radi

16 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Imam ga na kodiu v17..za ostalo ne znam

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 10:13 (tintin).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tintin kaže...

@xDISORDERx

uspia sam ga "popraviti".. očistia sam cache i library u postavkama i onda uninstalira Quasar Burst pa Quasar i nanovo instalacija

13 godina
neaktivan
yaya23_08 kaže...
Switch kaže...
yaya23_08 kaže...

Osijek više ne radi bar meni na Kodi 16, znac stavila sam sve na sto sam naišla, Genesis, Genesisi Reborn, Convenat.. Pyramide ne radi izgleda na ver 16(veca mi ne ide na ovaj box, android 6.0)..al sve je to nekako sporo i dalj etrazim addonse, jedva nadjem sd a kamoli hd il 4k

Update s Google play nije radio?Nije mi se to jos dogodilo.Preporucio bi ti da ides na Kodi 17.Nemoras skidat Kodi s njihove stranice,samo na Google play i update

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 6:10 (Blade Runner31).
16 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

pozz

isto sam u njemackoj i koristim kodi. Prvo sam bio koristio Exodus za filmove i serije ali sam naknadno saznao da nije bas legalan. Zanima me koje addons koristite za filmove i serije a da su legalni te koji VPN mozete preporucit? Imao sam IPVanish i bio je ok. Da li ima neka jeftinija solucija :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Keklja kaže...

pozz

isto sam u njemackoj i koristim kodi. Prvo sam bio koristio Exodus za filmove i serije ali sam naknadno saznao da nije bas legalan. Zanima me koje addons koristite za filmove i serije a da su legalni te koji VPN mozete preporucit? Imao sam IPVanish i bio je ok. Da li ima neka jeftinija solucija :)

nijedan addon nije legalan ako mislis za dzabe gledat...jedini legalan addon bi bio netflix

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.11.2017 23:48 (dado16).
13 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Iz kojeg repo-a je sada najbolje instalirati Covenant?

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Da li je netko imao problema kada preko TeamViewera otvara Kodi?
Meni je crna slika na mobu kad se spajam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Iz nitijednog trenutno. Probaj instalirati Fantastic kao Covenant fork.

15 godina
neaktivan
guls kaže...

Iz kojeg repo-a je sada najbolje instalirati Covenant?

Probaj ovo

Bears, Beets, Battlestar galactica!
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Šta je frka s tim Covenantom sad? Prvi link što izbaci google šljaka bez problema...

Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Covenant ne radi. 

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Kodi mi je počeo štekati na HTPC s Win 10, da li je problem u zadnjem update 1709 ili moram nešto u Kodi-u štelati

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
guls kaže...

Covenant ne radi. 

Odakle ti to? Jedino njega i koristim...

13 godina

Covenant koristim od izlaska, i zadnjih par dana jednostavno više nema nikakvih serija, sourceva, ništa.

Gotov.

Fuck me I am famous.
15 godina

Ja koristim Covenant odkad je izašao i radi ko sat. Svaki dan gledam il neku seriju ili film. Nikakvih problema. Doduše imam RD, bez njega mi je Kodi nezamisliv. 120kn za 6 mj. je niš.

13 godina

To je valjda razlika, ja nisam koristio ništa dosad.

Fuck me I am famous.
13 godina
neaktivan
Switch kaže...

Ja koristim Covenant odkad je izašao i radi ko sat. Svaki dan gledam il neku seriju ili film. Nikakvih problema. Doduše imam RD, bez njega mi je Kodi nezamisliv. 120kn za 6 mj. je niš.

A stvarnno ja nemam pojma koju verziju imam i cini mi se da se dugo nije updateao,moram provjerit.Mislim meni sve radi,linkova imam,doduse RD su ali tu su,nema problema.Bas me zanima od kud ga moram instalirat da recimo moram ponovo instalirat,jel znas ti?

Takodjer Exodus radi kako treba ako ga se instalira s gihthuba,radi kako treba i on mi je rezerva tako rec ali cini mi se da su ga ljudi zaboravili sto je greska jer radi,bar je radio pred par dana kad sam ga koristio https://github.com/kodil/kodil/tree/master/repo/plugin.video.exodus

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.12.2017 21:04 (Blade Runner31).
15 godina

Ja sam sa Kodil repo skinuo radi normalno naravno RealDebrid i vozi normalne linkove negledam nikad.

7 godina
neaktivan

present trending addon is fantastic kodi ,but sometimes that causes to streaming error to fix that we can use olpair .com

10 godina

Ima li neko problem sa Real Debridom, meni od sinoc ne radi ni na jednom addonu, sve uredno procita, i kada treba da startuje film, izlista sve linkove i na kraju "no strim avialible" ?????Radio sam nekoliko puta reartorizaciju, sve kao ok, ali ne ide, pa ne ide???

15 godina

Meni radi normalno, da ti nije istekla pretplata za premium

10 godina
CroVandal kaže...

Meni radi normalno, da ti nije istekla pretplata za premium

Ma nije, tek mesec dana, a uplatio sam za 3 meseca. Sumnjivo mi bilo od sinoc kada nisam mogao da pristupim sajtu, pa mi slali neki kod preko e-maila, kao da jos neko koristi moj nalog, pa mi zato poslali kod. Uredno mi odradi reaccount preko urls resolvera, procita mi sve sa premium accounta filmove ili serije i kada ih pokusam pustiti, preskoci ih sve i napise ono "no stram avialible"????

10 godina

A takodje mi pise kada udjem na moj account na real debridu da mi nije premimum account???

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice