Dvd Shrink "out of memory"

poruka: 19
|
čitano: 5.280
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Imam problem sa DVD Shrinkom. Kad radim backup nakon nekog vremena (kad dođe do 50%) on kaže da nemože nastaviti.

Kaže nešto "out of memory". Na hardu imam 170 GB mjesta. Tako da ne kužim kaj mu fali. Kad otvorim Task Manager idem na "Preformance". Na PF Usage dođe do 2,04 GB i stane.      Kod nekih filmova PF mi dođe do 800 MB i sve je ok.   Molim za pomoć.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dvd Shrink "out of memory"

Probaj povećat PF (Virtual Memory). Ako već nisi.

17 godina

Nešto je u windozama u banani... Shrink ne bi smio nikada izbacivati takve poruke i nije do njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako radiš backup filma to je vjerojatno radi zaštite a pošto se DVD Shrink više ne razvije ne zna skinuti neke od novijih. Probaj skinuti DVDFab HD Decrypter, dekriptaj i onda probaj sa Shrinkom, moralo bi raditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stvar je u zaštiti. Ripaj film sa DVD Fab decrypterom pa komprimiraj sa DVD Shrinkom i to je to.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Imam ja DVDFab HD Decrypter. I kad ga kopiram. Shrink mi opet izbaci "out of memory"

Piše da imam 960 MB virtualne memorije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amon-Ra kaže...

Imam ja DVDFab HD Decrypter. I kad ga kopiram. Shrink mi opet izbaci "out of memory"

Piše da imam 960 MB virtualne memorije.

A koliko imas slobodnog prostora na disku na kojem se nalazi virtualna memorija? 

Athlon XP 1900+ Thoroughbred-B @ 600Mhz - patio je u proslosti
512Mb DDR 200Mhz
GeForce 4 MX440 @ 250/333
17 godina
neaktivan
autorov komentar

43 GB imam.

17 godina

O kojem je DVD naslovu riječ? Moguće je da te zafrkava RipGuard ili već neka slična zaštita. Probaj film "ripnuti" s DVD Decrypterom, pa ga onda shrinkaj.

17 godina

Napiše on nebulozu sa memorijom...velika je vjerojatnost i da je dvd zarezan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji DVD Fab imas? U nekim verzijama su se javljali baš ti Out of memory problemi ali je to rješeno u kasnijim verzijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Imam DVDFab HD Decrypter. Al mislim da to nema veze s tim. Odnosno neznam.....  

Npr. Shrink mi nije htio radit (out of memory)  s X-MEN, Fantastična 4:dolazak srebrnog letača, Brača Solomon......

NEZNAM KOJA JE TO SPIKA AL BRIJEM DA JE NEKAJ JEDNOSTAVNO AL NEZNAMO.... (barem ja)

Gledal sam po nekim drugim forumima. Svako jaka sranja sam čital nemrete si zamislit kakva. al to jednostavno ne dela

17 godina

Pusti DVDFab HD Decrypter. Koristi DVDFab Platinum on i skida zaštitu i ripa i komprimira i prži. Ipak on nije besplatan, ali ako te zanima javi mi se.

17 godina
neaktivan
To ti je oštećen DVD
To se i meni događalo ali samo kada sam ubacio neki oštećeni DVD ( Konkretno filmovi su The Guardian i Hostel 2 i oba se nisu mogla ubacit preko DVD decryptera zbog read errora)
17 godina
neaktivan

Ja osobno mislim da je problem u Windowsima, a ne u DVD Shrinku. Probaj taj isti film s kojim imaš problema sripati na nekom drugom računalu sa DVDFab-om i DVD Shrinkom, pa, ako i tamo bude problema onda je do samog DVD medija, a ako sve prođe glatko znači da je problem u Windowsima kod tebe.

Kad vidiš nekoga da se odmara, pomozi mu!
16 godina
neaktivan

Ta poruka Out of memory nema veze ni sam programom ni sa windowsima. Nije ti ni DVD oštećen. To je jednostavno takva vrsta copy protectiona. Koristi DVD Fab ili Any DVD i nemaš problema.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
feniks0809 kaže...

Ta poruka Out of memory nema veze ni sam programom ni sa windowsima. Nije ti ni DVD oštećen. To je jednostavno takva vrsta copy protectiona. Koristi DVD Fab ili Any DVD i nemaš problema.

1.) tema je stara 9 mjeseci
2.) Kada je toliko stara mogao si ju cijelu pročitat milijun puta, onda bi shvatio da je on izripao DVD na harddisk sa DVD Fab Decrypterom i da mu se ova greška javlja kada ide rekodirati dvd
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina

Izgleda da neki ljudi ne mogu izdržati, a da nekoga ne iznapadaju. Izgleda da si ti jedan od tih ljudi. Osim toga kakve veze ima koliko je tema stara koliko ja vidim nije zatvorena.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam općenito alergičan na ljude koji ne čitaju postove, pa šta je toliko teško pročitati par postova. Kako on nije dobro pročitao i razumio dao je krivo rješenje. A  u vezi starosti teme - da se priča o nečem općenitom ne bih ništa rekao, ali kada se priča o konkretnom problemu - šta misliš da ga još nakon 10 mjeseci nije riješio (ili barem odustao od rješavanja)?

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice