Problem oko Max Adsl brzine

poruka: 25
|
čitano: 6.850
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovako stoje stvari imam obicni paket(obicna brzina, pocetna) i flat rate to me kosta mjesecno oko 200 kn(neznam tocno).

Na t-comovim stranicama vidim svoj paket- flat rate, brzina do 4 Mb dode 180 s najmom rutera i sve to skupa oko 200, znaci to je moj paket.

I sada se javlja problem kada mjerim brzinu pokazuje mi samo 1.7 Mbita, kao sto se vidi u prilozenoj slici, molim neki prijedlog..

http://img25.imageshack.us/img25/1293/tcom.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2009 19:37 (Backdraft).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nema slike, bar sada.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2009 19:37 (Koja_pila).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo sad sam stavio pa pogledaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zovi sluzbu za korisnike i žali se.

torrentolog!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Zicana ili wireless veza?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zovi korisničku službu i žali se.

Nemam pametiniji savjet.

Edit: Evo BORG je bio brži.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2009 19:42 (Koja_pila).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Kompjuter mi je sa routerom spojen preko lan kabela(žuti kabel)

a nijedan kompjuter mi tada nije bio spojen na wlanu tako da je to stvarna najbrza brzina.

Mislim ja se ne kuzim bas u to preracunavanje jedinica za brzinu prometa pa ako mi ko moze reci jeli ovo i prblizno onome sto treba dobit(mislim na brzinu naravno)

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 14:56 (Backdraft).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel zna netko zasto mi onaj baloncic dole pokazuje krivu brzinu kad se spojim na net? ponovno sam stavljala windowse, od onda je brzina drugacija.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem oko Max Adsl brzine
earthscience kaže...

jel zna netko zasto mi onaj baloncic dole pokazuje krivu brzinu kad se spojim na net? ponovno sam stavljala windowse, od onda je brzina drugacija.

Misliš na ovak nešto kao što je na slici?

To ti kaže brzinu između kompa (mrežne) i routera. Da vidiš brzinu kojom je router spojen na net trebaš se ulogirat u router ili provjerit recimo na speedtest.net

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
15 godina
neaktivan
BlackM kaže...
earthscience kaže...

Misliš na ovak nešto kao što je na slici? To ti kaže brzinu između kompa (mrežne) i routera. Da vidiš brzinu kojom je router spojen na net trebaš se ulogirat u router ili provjerit recimo na speedtest.net

provjerila sam ju upravo na toj stranici i prije i normalna je. ali zasto ovaj dole pokazuje drugacije?

17 godina
protjeran
earthscience kaže...
BlackM kaže...
earthscience kaže...

Misliš na ovak nešto kao što je na slici? To ti kaže brzinu između kompa (mrežne) i routera. Da vidiš brzinu kojom je router spojen na net trebaš se ulogirat u router ili provjerit recimo na speedtest.net

provjerila sam ju upravo na toj stranici i prije i normalna je. ali zasto ovaj dole pokazuje drugacije?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina

Backdraft predpostavljam da ti se dogadja isto sto i vecini hrvata bilo na t-comu ili nekom drugom provideru. To je da je infrastruktura losa, moguce je 1.7 max sto ti t-com moze isporuciti, placas tak i tak osnovni paket i njih za to zaboli, oni su se osigurali onom rijeci DO 4Mbps . Raspitaj se malo po forumima, ima ljudi koji imaju onaj paket s IPTV-om i cim pocne kisa padat njim izbaci veza i nemaju ni tv ni internet 8sa nekim providerima ni telefon), ugovor je potpisan i moraju uredno placat racune, a t-com uvijek nadje izgovor

Istina, rade na tome i mali pomaci se vide, ali nedovoljno brzo, ja sam preko sa t-coma na iskon iz istog razloga, sad mi je jos gore, sad nemrem ni njima psovat preko telefona jer oni infrastrukturu ne smiju dirat, ali fakat se trude, imam sada stabilnu vezu i ne ispada mi vise, ali trebalo im je 3 tjedna podesavanja linije na centrali da bi mi mogli isporucit sve sto sam uzeo preko njih i to su mi morali smanjit paket sa 5 na 3 Mbps za internet jer imam strasan sum na liniji i naprosto ne mogu preko ovoga isporucivat, ping su mi poduplali i slicno, to je cijena stabilnosti linije i vise se ne zalim, a smatram se sretnikom jer su mi uspjeli ustabilit liniju (iz Zg sam btw), znam ljude koji cijelo vrijeme muku muce s vremenskim uvjetima i jacinom signala tj. malo slika cista, malo stuca, s njom i brzina surfana, povremeni ispad veze i slicno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
earthscience kaže...
BlackM kaže...
earthscience kaže...

Pa zato jer ovaj dole pokazuje SAMO brzinu između tvog kompa i routera. Taj dole ti nikad neće prikazat brzinu interneta.

Ček malo, jel ti to mene zaje? Ha?

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
16 godina
vidis da je zensko,imaj strpljena :)
16 godina
neaktivan

Ljudi, jel ovo normalna brzina?

http://img101.imageshack.us/i/25059857.jpg/

Sljedeci mjesec imam flat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
lg-viewty kaže...

Ljudi, jel ovo normalna brzina?

http://img101.imageshack.us/i/25059857.jpg/

Sljedeci mjesec imam flat

Ako je osnovna brzina, onda je super i 50% bržu vezu imaš, možda imaš MAXTV, ali ti je upload slab. i ubuduće bi mogao dati više podatak, kao npr. koju bi brzinu trebao imat, nisu ljudi vidoviti

I don't need sex, T-com fucks me every day
16 godina
neaktivan

Imam onu najslabiju brzinu, od T-Coma sam udaljen 3km, Max TV bih trebao dobit tek ovih dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

bahhh covjek ima srece dobio je brzinu vecu nego sto je platio, sumnjam da bi se u t-srotu tako zajebali.

Evo ja sam problem rijesio, nazvao sam im sluzbu te reko u cemu je problem,preko e-maila poslo dokaze i slike i oni rekli dobro.

Za 3 dana opet sve normalno. yay

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja imam internet 4mb/sec a na speedtestu mi uvijek pise oko 2mn/sec... zvao sam sluzbu za korisnike i kazu kako je to najveca brzina koju moja telefonska linija dopusta (tako nesto slicno)... jel bi se moglo kako promijeniti

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 20:57 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem oko Max Adsl brzine
maxy0 kaže...

ja imam internet 4mb/sec a na speedtestu mi uvijek pise oko 2mn/sec... zvao sam sluzbu za korisnike i kazu kako je to najveca brzina koju moja telefonska linija dopusta (tako nesto slicno)... jel bi se moglo kako promijeniti

Ne. Vjerojatno si daleko od centrale ili/i su ti parice loše.

15 godina
denix kaže...
maxy0 kaže...

da prebacim na flat opet bi mi bilo isto a?

17 godina
maxy0 kaže...
denix kaže...
maxy0 kaže...

Yup. Brzina bi ostala ista.

15 godina
denix kaže...
maxy0 kaže...
denix kaže...
maxy0 kaže...

a mamu im jedem

15 godina
maxy0 kaže...
denix kaže...
maxy0 kaže...
denix kaže...
maxy0 kaže...

a mamu im jedem

Ja sam isto imao taj problem. Prvi put kad sam nazvao nisu ništa riješili, ali drugi puta kad su mi oba susjeda imala 4Mbps vezu, a ja ne, onda sam ponovno zvao i objasni stanje. Čak sam i lagao da sam zadnji u selu imao telefon (a zapravo prvi :) ) i da su prčkali nešto po kablu odnosno kao"zamjenili" i onaj u korisničkoj službi je popustio i rekao da će ispuniti zahtjev za 4Mbps brzinu, ali da će možda pucati pa će morati vratiti na staro. Sutradan sam već imao 4Mbps i nije bilo nikakvih pucanja veze, a oni su praktički mene uvjeravali da se ne može.

15 godina
mac92 kaže...
maxy0 kaže...
denix kaže...
maxy0 kaže...
denix kaže...
maxy0 kaže...

a mamu im jedem

Ja sam isto imao taj problem. Prvi put kad sam nazvao nisu ništa riješili, ali drugi puta kad su mi oba susjeda imala 4Mbps vezu, a ja ne, onda sam ponovno zvao i objasni stanje. Čak sam i lagao da sam zadnji u selu imao telefon (a zapravo prvi :) ) i da su prčkali nešto po kablu odnosno kao"zamjenili" i onaj u korisničkoj službi je popustio i rekao da će ispuniti zahtjev za 4Mbps brzinu, ali da će možda pucati pa će morati vratiti na staro. Sutradan sam već imao 4Mbps i nije bilo nikakvih pucanja veze, a oni su praktički mene uvjeravali da se ne može.

cek imo si 4mb/sec al ti je skidalo 2mb/sec i nazvo si ih i oni su prćkali kod sebe nesto i povecali brzinu na 4... nisu dolazili kod tebe i tamo nesto sredivali

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice