ma sve 5,windows je windows,nema frke ali još ja budem zapitkivo što ovaj moj strojčić sve može,daj mi reci jel i ti imaš ovaj mobitel
Nisi ti vidio Windows 10 Mobile što sve može Posebno da ne kažem za Continuum
ma sve 5,windows je windows,nema frke ali još ja budem zapitkivo što ovaj moj strojčić sve može,daj mi reci jel i ti imaš ovaj mobitel
Nisi ti vidio Windows 10 Mobile što sve može Posebno da ne kažem za Continuum
ja sam ti (imao) 920, a sad 640 LTE (ali puno drugih je prošlo kroz moje ruke)
pa imamo iste jedino što tvoj maže 4G a u mom gradu ga samo malo signala ima
Preporučujem ovu aplikaciju za Windows Phone: "File Downloader" http://www.windowsphone.com/s?appid=09b457ef-e283-4a37-896a-894e92911584
Zakon app .
e sad me zanima sa te stranice kako dohvatiti tu aplikaciju da je odmah instaliram s nje a ne da ulazim u mobitel trgovinu,tak sam prije instaliro stvari na androidu
Ja više koristim za video download i ostalih stvari osim xap fajlova.
Pozdrav svima!
Prije par dana sam kupio lumiu 640ds i jedina zamjerka mi je kamera, neznam kako drugima i možda mi se čini ali dok je god kamera uključena slika je ok ali kad okinem onda mi se zamrači. Neznam dali netko ima kakvih iskustva s tim pa da napiše nešto!
Hvala!
e sad me zanima sa te stranice kako dohvatiti tu aplikaciju da je odmah instaliram s nje a ne da ulazim u mobitel trgovinu,tak sam prije instaliro stvari na androidu
postoji trik, ali moraš na telefonu postaviti regiju azerbejđan i aplikaciju otvoriti preko linka https://www.windowsphone.com/az-latn-az/store
Microsoft je za većinu regija suspendirao (zatvorio) web trgovinu i instalaciju preko njih, ali neke regije su još ostale i rade, pa se može preko njih...
možemo se samo nadati da će i preko microsoft trgovine omogućiti instalaciju...
Pozdrav svima!
Prije par dana sam kupio lumiu 640ds i jedina zamjerka mi je kamera, neznam kako drugima i možda mi se čini ali dok je god kamera uključena slika je ok ali kad okinem onda mi se zamrači. Neznam dali netko ima kakvih iskustva s tim pa da napiše nešto!
Hvala!
kamera i nije nešto na LTE i DS (XL je druga stvar)... nije loša ali definitivno previše softverski obrađuje fotografiju i ako imaš sporiju SD karticu (može kartica i biti po specifikacijama brza ali ako nije baš kompaktibilna neće brzo raditi) i na nju spremaš slike, to može malo duže ... ja još žalim za kamerom sa 920 :)
Meni bez obzira na lošije performanse u low light uvjetima, neopisivo nedostaje 930... al ajde, uskoro će 950 XL doći, pa će bol proći kad je se dočepam.
Pozdrav svima!
Hvala!
isključi flash (stavi ga na off, ne na auto), ili koristi lumia camera - barem kod mene puca bolje fotke na auto postavkama od standardne aplikacije.
Koristio/probao neko ? Čini se (i izgleda dobro) :)
http://www.windowsphone.com/s?appid=b4703e38-092f-4144-826a-3e3d41f50714
Pozdrav ekipa. Može li mi netko potvrditi sljedeći problem. Naime, kada otvaram Lumia Cameru i prebacujem između prednje i stražnje kamere, čuje se kao neki zvuk okidača, tj.kao neki škljoc. Imate li i vi takve zvukove ili je to neka greška? Trenutno sam primjetio to na Lumiji 535. Hvala unaprijed :)
Pozdrav ekipa. Može li mi netko potvrditi sljedeći problem. Naime, kada otvaram Lumia Cameru i prebacujem između prednje i stražnje kamere, čuje se kao neki zvuk okidača, tj.kao neki škljoc. Imate li i vi takve zvukove ili je to neka greška? Trenutno sam primjetio to na Lumiji 535. Hvala unaprijed :)
I na mojoj 535 se isto događa. Vjerojatno zvuk zatvaranja shuttera, tako da se ne brini oko toga, normalno je.
Razmisljao sam dalje o lumiji 640, vidim dvije verzije.
Jedna je dual sim, druga LTE koliko sam skuzio, ova lte je pozeljnija.
No nasi trgovci namjerno ili ne to mijesaju u jedan mob. sad ne znam, sto vi mislite.
Pitanje za vlasnike, moze li prikazati sat u stand by modu i ima li profile kao stare nokije?
Hvala
Ako možeš uhvatiti LTE (4G) signal te koristiš hrvatsku mrežu koja to podržava, uzmi LTE verziju, inače uzmi Dual Sim "običnu" koja ima samo 3G kao najveću brzinu pristupa mobilnom internetu.
Sat u standby modu, mislim da ne može, odnosno nisam 100% siguran što želiš pitati ali postoji glance screen, odnosno sat kada je mobitel zaključan, ali 640 (640XL također) ne prikazuju datum ni vremensku prognozu na glance screenu (navodno zbog neke male memorije ekrana?). Prikazuju samo vrijeme te broj notifikacija.
znači na ovoj slici je 640 LTE,kod mene samo sat
Surfy
ja koristim internet explorer i prezadovoljen,imaš u trgovini ih,isprobaj ih
kako ovaj mobitel nema pozdravnu poruku kad se pali,samo šuti
osvanula app koja ce ukloniti svaki virus na WP
http://i.imgur.com/STfzFdj.png
Kako nema? Napravi bris ekrana / kućišta i daj na analizu... da vidiš koliko virusa ima na WPu.
osvanula app koja ce ukloniti svaki virus na WP
http://i.imgur.com/STfzFdj.png
hahaha lol, pa da 100% uklanja svaki virus sa WP...
taje aplikacija otkad ali se nemože instalirati,e sad pitanje i odgovor molim,heheheh,ozbiljno,zbog čega nema zaista antivirusni programa a na kompu moraš imatii,ipak je ovo windows a ne linux
Nije ista stvar. Windows Phone je zatvoren OS.
znači nije niti potreban antivirusni program
Da. Kaspersky Lab je proglasio Windows Phone najsigurnijom platformom za mobitele i tako će ostati.
mali savjet za početnike
Ukoliko želite obrisati, tj. smanjiti prostor koji zauzima stavka "Ostalo" pod memorijom, prvo pomaknite godinu unaprijed, ugasite i upalite mobitel. ako uđete odmah pod "Ostalo" u senzoru pohrane, možda ćete vidjeti da se Ostalo napunilo ali to je zato što je sistem pokrenio čišćenje, nakon nekoliko trenutaka memorija će se počistiti...
nažalost Ostalo se ne može obrisati ali se može barem nešto smanjiti...
naj objasni dadn malo podrobnije postupak po postupak