Windows Mobile 6

poruka: 14
|
čitano: 3.458
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows Mobile 6

Evo imam par pitanja u vezi navedenoga OS za Mobitele...

Naime, kakva je vaši ukupan dojam.... Dali je brz, koliko je fleksibilan?

Dali su aplikacije poput igara, app-ova, lako dostupne...

Bude bilo još pitanja :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Windows Mobile 6
Nije bas brz. Ali ok ako koristis htc hd2 ili slicnu "pilu". Sto se tice fleksibilnosti, to isto uglavnom ovisi o modelu (htc ima bolju podrsku). WM6 je inace dosta fleksibilan po tome sto ima puno opcija i tweakova pa ga je moguce ustimati do najsitnijih detalja. Sto se tice hd2 ima mogucnost pokretanja androida (osobno probao), ubuntua, windowsa 95 i 98, navodno uskoro i mee go i windows phone 7. Tako da... Nekih igrica s boljom grafikom kao na androidu i ios-u neces naci, svega par. Aplikacije su lako dostupne i nije potrebno ni rootanje ni jailbreak-anje.
14 godina
neaktivan
cipa88 kaže...
Nije bas brz. Ali ok ako koristis htc hd2 ili slicnu "pilu". Sto se tice fleksibilnosti, to isto uglavnom ovisi o modelu (htc ima bolju podrsku). WM6 je inace dosta fleksibilan po tome sto ima puno opcija i tweakova pa ga je moguce ustimati do najsitnijih detalja. Sto se tice hd2 ima mogucnost pokretanja androida (osobno probao), ubuntua, windowsa 95 i 98, navodno uskoro i mee go i windows phone 7. Tako da... Nekih igrica s boljom grafikom kao na androidu i ios-u neces naci, svega par. Aplikacije su lako dostupne i nije potrebno ni rootanje ni jailbreak-anje.

Hvala puno :)

Ha, ja si gledam HTC Wizard, neznam koliko je to pametno kupovati...

Važno mi je da nije dummie kao OS na LG, Samsung mobitelima....

Nego, sama ponuda browsera mi je važna, ima li kvalitetnih?

Može li se Upgrade-ati, ili to ovisi do mobitela?

14 godina
neaktivan
Browser je po defaltu na htc-ima Opera. Po meni odlican, najbolji za wm. Uglavnom se vecina moze upgradeati ali je opet tu htc najbrzi.

Jesi li gledao android mobitele? Tamo je ponuda browsera bolja. I sve je ugladeno.
14 godina
neaktivan
cipa88 kaže...
Browser je po defaltu na htc-ima Opera. Po meni odlican, najbolji za wm. Uglavnom se vecina moze upgradeati ali je opet tu htc najbrzi.

Jesi li gledao android mobitele? Tamo je ponuda browsera bolja. I sve je ugladeno.

Jesam, ali su mi skupi...

Treba mi mobitel do 400kn... 

Opera je super :)

16 godina
odjavljen
Izbjeglica_02 kaže...
Jesam, ali su mi skupi...

Treba mi mobitel do 400kn... 

Opera je super :)

Ja ne znam zašto se raspituješ o WM6 ako trebaš mobitel. Uređaji koji koriste WM su Pocket PC (PPC).

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
Izbjeglica_02 kaže...

po pitanju nebih rekao da je taj OS za tebe? To nije platforma za igranje ima igara ali to nije ni sekundarna strana takvim uređajima. OS je brz i fleksibilan onoliko koliko mu hardver dozvoljava i dali se se upustio u modanje (štelanje) samog OS-a.

Sve u svemu meni je WM jedna od jačih mobilnih platformi, ali to je moj stav

15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Ja ne znam zašto se raspituješ o WM6 ako trebaš mobitel. Uređaji koji koriste WM su Pocket PC (PPC).

Smartphone=Pocket PC

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
16 godina
odjavljen
Mentalist kaže...
Smartphone=Pocket PC

NE. Pocket Pc koristi jedino i isključivo Windows Mobile. To su zasebni uređaji. Ne piši gluposti.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
neaktivan
HCSC kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

po pitanju nebih rekao da je taj OS za tebe? To nije platforma za igranje ima igara ali to nije ni sekundarna strana takvim uređajima. OS je brz i fleksibilan onoliko koliko mu hardver dozvoljava i dali se se upustio u modanje (štelanje) samog OS-a.

Sve u svemu meni je WM jedna od jačih mobilnih platformi, ali to je moj stav

Igre mi nisu važne...

Ali aplikacije jesu ;)

Mentalist kaže...
vexx5555 kaže...

Smartphone=Pocket PC

Lupio si potpunu glupost...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 14:01 (Izbjeglica_02).
17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Mentalist kaže...
Smartphone=Pocket PC

NE. Pocket Pc koristi jedino i isključivo Windows Mobile. To su zasebni uređaji. Ne piši gluposti.

Ne baš. {#} Pocket PC je stariji naziv OS-a (za modele otprilike od 2000-2004.), i nijedan od tih nije mobitel. Windows Mobile je novija verzija istog OS-a (otprilike od 2005-2010.), i neki od uređaja s njim jesu, neki nisu, mobiteli.

Uglavnom, mobiteli sa WM 6 su, subjektivno, solidan izbor.

16 godina
odjavljen
DigiMagic kaže...
Ne baš. {#} Pocket PC je stariji naziv OS-a (za modele otprilike od 2000-2004.), i nijedan od tih nije mobitel. Windows Mobile je novija verzija istog OS-a (otprilike od 2005-2010.), i neki od uređaja s njim jesu, neki nisu, mobiteli.

Uglavnom, mobiteli sa WM 6 su, subjektivno, solidan izbor.

Znam. Imam ja i stari Pocket PC, ali svi uređaji sa Wm-om su predstavljani kao Pocket PC, ali kao vrsta uređaja. Ali opet nisu mobiteli.

17 godina
Izbjeglica_02 kaže...

Igre mi nisu važne...

Ali aplikacije jesu ;)

Onda pun pogodak, pošto imaš ali stvarno imaš hrpu kvalitetnog softvera. Preporuka da uzmeš neki HTC model, HD2 kao najjači ili nešto onda sebi cjenovno prihvatljivije

14 godina
neaktivan
HCSC kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Igre mi nisu važne...

Ali aplikacije jesu ;)

Onda pun pogodak, pošto imaš ali stvarno imaš hrpu kvalitetnog softvera. Preporuka da uzmeš neki HTC model, HD2 kao najjači ili nešto onda sebi cjenovno prihvatljivije

Mislio sam HTC Wizard ili HTC Diamond ako se uspijem dočepati... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice