Identicni su.

Identicni su.
nisam ni mislio na pretplatu nego na bonove peirko webshopa 945kn a vidim da treba odabrati nekakve tarife pri narudžbi a sad koliko mi vrisdi ko uzmmem ove smiley i smart da li vride samo misec dana ili dok se nepotroše nekako da se nebi zajeba bni bilo bolje ovu revoluciju hmm što uzeti nakraju xD
nisam ni mislio na pretplatu nego na bonove peirko webshopa 945kn a vidim da treba odabrati nekakve tarife pri narudžbi a sad koliko mi vrisdi ko uzmmem ove smiley i smart da li vride samo misec dana ili dok se nepotroše nekako da se nebi zajeba bni bilo bolje ovu revoluciju hmm što uzeti nakraju xD
sve vezano uz tarife mozes naci na drugom djelu foruma predpostavljam tako da tu ne idemo van tebe. ja imam samo jedno pitanje. jel mi moze neko preporucit neku futrolu za aurigu posto nema nigdi protectora. zahvaljujem
Za nekakvi 170 kn više dobije se ovo. Mobiteli sa 4 jezgre
Gigabyte GSmart MAYA M1 1.118,99 kn
Quad Core 1.2GHz Mediatek MT6589,
Dual SIM, 4.5" IPS, 960x540,
4GB/1GB, Android 4.2,
8MP/2MP,
WiFi b/g/n, BT 3.0, 3G, Grey
ili ako hoćete jeftinije
Gigabyte GSmart Aku A1 980,60 kn
Dual SIM, 4.5" LCD, 854x480,
4GB/1GB, Android 4.2,
SDHC,
5MP/0.3MP,
WiFi b/g/n, BT 3.0, 3G
BTW Mobiteli su otključani na sve mreže
4GB/1GB, Android 4.2,
8MP/2MP,
ili ako hoćete jeftinije
4GB/1GB, Android 4.2,
SDHC,
5MP/0.3MP,
WiFi b/g/n, BT 3.0, 3G
razmatro sam opciju uzimanja Maye ali kad sam vidio da se dostaljudi zali na te probleme sa mikrofonom odustao sam od kuplje iste. i smatram da je recimo za mene dvojezgreni cisto dovoljno. ne mislim igrat igrice i kojekakve kerefeke....
Takodjer nisam imao dobra iskustva sa gigabyte telefonima. Imao sam rio r1 koji je blokirao, uzasno losa kamera, trom, spor, uzas.
Ovaj tele2fon v5 je zaista prvi telefon koji imam da me potpuno zadovoljava.
EDIT:
http://gsmserver.com/content.php?id=8495
jel itko zna za što služi ovaj sigma software? jel to mozda za otkljucavanje na sve mreze ili otkljucavanje bootloadera?
Takodjer nisam imao dobra iskustva sa gigabyte telefonima. Imao sam rio r1 koji je blokirao, uzasno losa kamera, trom, spor, uzas.
Ovaj tele2fon v5 je zaista prvi telefon koji imam da me potpuno zadovoljava.
EDIT:
http://gsmserver.com/content.php?id=8495
jel itko zna za što služi ovaj sigma software? jel to mozda za otkljucavanje na sve mreze ili otkljucavanje bootloadera?
za box.ove za otkljucavanje mreza flashanje i td. za bootloader nisam siguran. nista znaci moram skupit pare pod hitno i ubost v5
fotografiranje HDR načinom. Okida i sprema 2 fotografije. Koja od njih je sad HDR? Logički bi trebala biti druga. Ili?
vidis odma na slici koja je HDR tj da je "dinamicnija"
Izvukao sam podatak iz korisnickog prirucnika da je najvise izmjereno zracenje SAR iznosilo 0.232 W/kg, sto znaci skoro pa nista....
Pozdravm,molio bih vas koji ga imate,našto napošete, kako radi i td.meni danas dolazi i dal se da od ključati.
Ima nekoliko opcija za otključavanje. Na prvi pogled se čini ok mobitel ali kinezi uvijek dolaze sa nekoliko nedostataka, pogotovo ako je bitan prijevod.
Jš nije došo,ako bude problema opet se javim, poz.
sifko, da se ne ponavljamo, tema ima 4 stranice, sve je napisano o tome telefonu, ukoliko te jos nesto novo zanima, pitaj....
Nažalost, sumnjam da će se to ikad dogoditi. Dosada nijedan tele2fon nije dobio nikakvu dodatnu ni zaštitnu opremu. Eventualno da potražiš alternativno rješenje u smislu nabave futrole ili screen protectora uređaja sličnih dimenzija.
napokon i ja nabavio svoj v5 :D
vrime je onda i za neku futrolicu što mislite bili ovo bilo ok ?
http://www.ebay.com/itm/New-Android-Neoprene-Pouch-Case-For-Gigabyte-GSmart-Aku-A1-a-/121239917819?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item1c3a7654fb
ja makao kvačicu sa optimatizacije wi fija i uvik ga gubim taman nekih metar nakon što uđem u sobu a stan mi nije uopće velik kako da to rišim ima li još šta za petljat po postavkama ? :S
Meni pukao touchscreen i neradi - u MOBIS-u 620 kn popravak a najmanje što sam našao 530 kn, ako netko ima neku jeftiniju opciju do 300 kn nek mi javi!
ali da baš ni jedan mobitel nema sve dimenzije i tipke kao i on?
4GB/1GB, Android 4.2,
8MP/2MP,
ili ako hoćete jeftinije
4GB/1GB, Android 4.2,
SDHC,
5MP/0.3MP,
WiFi b/g/n, BT 3.0, 3G
Naravno da postoje snažniji i jeftiniji modeli, recimo ovaj:
Quad Core CortexA7 1.3 GHz
5,0″ IPS LCD, 854 x 480, 195 ppi
4GB/1GB, Android 4.2 Jelly Bean
8MP
Uključena Mireo Don’t Panic! navigacija
Cijena: 999 kn (kod nas)
Nema nigdje za kupiti, a ako se do sada nije pojavila, čisto sumnjam i da hoće. Nekakvo polu-riješenje za problem je zapisati točne dimenzije uređaja i kupiti odgovarajuću "kožnu" futrolicu za neki drugi mobitel.
Pozdrav ekipo,
naime zanima me jedna stvar vezana za taj mobitel.
Ugl. razbio sam touch i kompletan display. U servisu su me odbili i rekli da se to ne moze popravit, i da je sve otislo, a mobitel nisu ni probali upalit ni testirat. Ja kad ga stvaim na punjenje, radi LED ica, cuje se onaj ton za pocetak punjenja i na displayu je prikazana ona baterija, prvo plava, pa zelena i animacija baterije kako se puni. Kad ga upalim pokaže se bijela boja (kako je normalno kada se pali), par sekundi nakon toga pokaze se na displayu tipkovinica za unos pina. Ako ga ne diram par sekundi display se iskljuci automatski (sto je normalno), tipke svijetle i sve se cini da radi kako treba. Ali vazno je da ne mogu testirati, jer ne mogu upisati pin posto je display ostecen 80% povrsine, stoga ne vidim sve normalno, nego vise kao obrise i dio samo dio ekrana se cisto vidi. Naime nasao sam display i lcd i cijeli gornji panel za njega, sve spojeno i originalno, znaci sam bi mogao to sve zamijeniti. Samo skinem na ovom taj cijeli panel sa displayem u komadu, spojim novi sa 3 flat kabla (konektora), i zasarafim i to bi trebalo biti to. Sada me samo zanima dali postoji kakav nacin da provjerim da mi sve funkcije mobitela rade normalno, da nebi bacio novce za display i ostalo a ispadne npr da ne mogu zvati, ili nesto slicno.
Hvala,
LP
također sam slomio display i ne radi mi touch, al nije cijeli razbijen vec malo ima jedna duza crta po sredini i dio lijevog kantuna, eh sad sve je radilo ljudi su me zvali al nisam im mogao javiti se pošto touch ne radi, i radi lampica gore i zvuk kad dode poruka i pali se i radi cijeli ekran i sve al ne reagira na touch..
I ja ga odnesem u tele 2 u subotu i ova kaze da je popravak skuplji od moba kao da je maticna otisla a po meni to nema smisla, žao mi moba tek sam ga nedavno uzeo al eto kad nisam idiot uzeo zaštitu bilo je pitanje kad cu ga slomit, pa me zanima đe si ti nabavio te djelove ja nemogu naci nista gledao sam na ebayu,
Sutra ga nosim jednom čovjeku koji popravlja mobitele pa da vidim šta će mi on reć ako bude popravak do nekih 300 - 400 kn popraviti ću
Prodaju se samo touch i lcd u kompletu. Na njuškalu jedan lik to sređuje za 400kn. U ofišl servisu (mesc) je cijena 660kn (570kn + ruke). U simelu je cijena touch screena, lcd-a i prednje maske (komplet) 375kn. U kini se da nabaviti sve za 200 kn, ali rizik je veliki, u kakvom će stanju doći i da li će biti ispravno.
Zanima me koliko košta otključavanje na sve mreže a da se ne izgubi garancija i koliko s metodom gdje se gubi garancija? Također me zanima gdje.
Jeli izašao koji custom rom, ako ne radi li tko na tome?
Hvala unaprijed :)
Jel ima netko problema sa 3G povezivanjem? U zadnje vrijeme ukljucim podatkovni promet, imam 3G signal i ukljucuje mi se samo strelica za upload na signalu i nema protoka podataka, nema veze. U cemu je problem? Da uspostavim vezu moram nekoliko puta paliti gasiti 3G podatkpvnu vezu ili restartati mob da bi proradilo.
EDIT:
Mislim da sam dokucio u cemu je problem. U internet postavkama pristupnih tocaka izmjenio sam vrstu APN-a, stavio sam samo default, bez mms i supl. I sad sve štima. Ako ne mozete promijeniti postavke koje trenutno rade, jednostavno napravite novu pristupnu tocku u koju rucno unesete sve podatke iz postojece, samo pod vrstu apn oznacite samo default.
Prodaju se samo touch i lcd u kompletu. Na njuškalu jedan lik to sređuje za 400kn. U ofišl servisu (mesc) je cijena 660kn (570kn + ruke). U simelu je cijena touch screena, lcd-a i prednje maske (komplet) 375kn. U kini se da nabaviti sve za 200 kn, ali rizik je veliki, u kakvom će stanju doći i da li će biti ispravno.
Također mi je oštećen ekran i ne reagira na dodir. S obzirom da sam ga platila 700 kn, svi popravci kod nas su nesplativi. Gledala sam malo po netu i nikako ne mogu naći tu kinesku stranicu. Može li naziv ili link?
I jel na kraju itko popravljao ili mijenjao touch izvan servisa i po kojoj cijeni?
Ako netko je, jel može kontakt servisera u inbox molim vas!
Molim nekoga za pomoc, savjet. Rootao sam telefon pomocu Framaroota, i pise da je root bio uspjesa, i restartao sam telefon. No i dalje ne mogu aplikaciju prebaciti niti instalirati na SD karticu! Pomoc!
ja sma imao slicnih problema ali nakon update-a SuperSU binary radilo pa probaj i ti mozda uspijes :)