Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.038
|
čitano: 12.522.315
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela
Pozdrav, odmah da naglasim da sam novi ovdje i ne snalazim se najbolje, a i vidio sam temu "Pomoc pri odabiru telefona", no ako je dozvoljeno lakse mi je ovdje sakupiti sve potrebne informacije. Pa da počnemo:
Želim kupiti telefon cjenovnog ranga od oko 220€ ; 450KM ; 27.700 RSD; 1750 kn.

Šta mi je bitno kod telefona: najčešće koristim sledeće stvari: Fejs, messanger, instagram i youtube. Volim kada telefon naravno ima dobru kameru i kapacitet baterije dovoljan da izdrži čitav dan.

Rijetko igram igre mada ni to nije iskljuceno, želio bih Lolipop sistem znači a ostalo eto prijedlozi su na vama, do sada sam samo bacio pogled na sledeće telefone:
- Samsung Galaxy J5

- Elephone P8000

-LG G4 Beat G4S H735

- Huawei P8 Lite

*Napomena: Ne zelim da biram izmedju ova 4 telefona, vec sam ih samo naveo koje sam do sada primjetio. Dajte mi neke svoje prijedloge, pozz
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Javier kaže...
Pozdrav, odmah da naglasim da sam novi ovdje i ne snalazim se najbolje, a i vidio sam temu "Pomoc pri odabiru telefona", no ako je dozvoljeno lakse mi je ovdje sakupiti sve potrebne informacije. Pa da počnemo:
Želim kupiti telefon cjenovnog ranga od oko 220€ ; 450KM ; 27.700 RSD; 1750 kn.

Šta mi je bitno kod telefona: najčešće koristim sledeće stvari: Fejs, messanger, instagram i youtube. Volim kada telefon naravno ima dobru kameru i kapacitet baterije dovoljan da izdrži čitav dan.

Rijetko igram igre mada ni to nije iskljuceno, želio bih Lolipop sistem znači a ostalo eto prijedlozi su na vama, do sada sam samo bacio pogled na sledeće telefone:
- Samsung Galaxy J5

- Elephone P8000

-LG G4 Beat G4S H735

- Huawei P8 Lite

*Napomena: Ne zelim da biram izmedju ova 4 telefona, vec sam ih samo naveo koje sam do sada primjetio. Dajte mi neke svoje prijedloge, pozz

Ja bih uzeo HTC 820

10 godina
neaktivan
HTC 820 je oko 250€
10 godina
neaktivan
Javier kaže...
- Samsung Galaxy J5

- Elephone P8000

-LG G4 Beat G4S H735

- Huawei P8 Lite

Imaš i M4 Aqua i Moto G 2015 2gb.

9 godina
neaktivan

Jel se isplati uzeti danas kupljen HTC M8S za 1800kn, znači novo, zapakirano. 

7 DA
0 Ima boljih za tu cijenu

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jel zna tko gdje mogu kupiti moto g 16gb 3.gen(2015)??? Kod nas sam ga našao u jednoj trgovini ali je 2000kn što mi se čini puno

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da ti to čak ni nije puno s obzirom da je Motorola digla cijene. 

17 godina
M3d0 kaže...
Jel zna tko gdje mogu kupiti moto g 16gb 3.gen(2015)??? Kod nas sam ga našao u jednoj trgovini ali je 2000kn što mi se čini puno

Ebay?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
10 godina
neaktivan
M3d0 kaže...

Amazon DE, ES, FR - 229€

10 godina
neaktivan
Gledao sam malo na Amazonu i eBay u cijene oko 1700 kN košta verzija od 16 GB + dostava. Tako da se na kraju isplati i uzeti kod nas za 2000 kN. Ali to mi puno love.bolje onda kupiti oneplus x

0 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 1
16 godina

Poz ekipa! Treba mi mob do nekih 1200-1300-1400kn (na rate 12 mjeseci). Ne treba mi za igre. Treba mi da je brz, da je prednja kamera kolko tolko dobra (selfies..lol). Ma prakticki trazim neki best buy u tom rangu, a fakat nemam pojma nis o tim mobitelima. 
Naisao sam na Galaxy Grand Neo za tak nekih 1200 čuna, ne znam ni sam kaj da mislim. 

Such doge
14 godina
Loš je Grand Neo. Ako ti treba i za selfie, onda barem da ima 5mpx. A tu ima nekoliko kandidata poput Lumia 730, LG G4c i Galaxy J5. Lumia će biti najstabilnija i ako ti se sviđa WP, go for it. J5 ima dobre recenzije, ali Samsung nije poznat po najboljem softveru
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ima li tko kojim slučajem iskustva sa "Lucija8888" prodavačem na njuškalu?

0 0 hvala 0
13 godina

Preporuka mobitela do 1400-1500kn?

Moze polovni, moze novi.

Mislio sam nesto tipa S4, G2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mrbean kaže...

Preporuka mobitela do 1400-1500kn?

Moze polovni, moze novi.

Mislio sam nesto tipa S4, G2?

LG G2, mozda Huawei P8 lte ako nađeš...

9 godina
neaktivan
Pozdrav, novi sam korisnik.
Zanima me koji bi bio best buy mobitel u cjenovnom rangu od 150-200€
Najvaznije mi je:
-pouzdanost i izdrzljivost (hardvera i softvera)
-autonomija
(Znaci kvalitetan mobitel koji nece izdati na duze staze-cca 2god)
-zatim dolaze specifikacije kao
-ROM, RAM (ako moze2GB)
-kamera
Vaznija mi je kvaliteta od umjetnickog dozivljaja.
Hvala vam unaprijed na odgovorima!!

0 0 hvala 0
12 godina
Hum kaže...
Pozdrav, novi sam korisnik.
Zanima me koji bi bio best buy mobitel u cjenovnom rangu od 150-200€
Najvaznije mi je:
-pouzdanost i izdrzljivost (hardvera i softvera)
-autonomija
(Znaci kvalitetan mobitel koji nece izdati na duze staze-cca 2god)
-zatim dolaze specifikacije kao
-ROM, RAM (ako moze2GB)
-kamera
Vaznija mi je kvaliteta od umjetnickog dozivljaja.
Hvala vam unaprijed na odgovorima!!

Novi ili polovni?

9 godina
neaktivan
Novi.
Zelio bih ako moze sto bolja kvaliteta za date novce (nista novo)..:-D
Zivcira me preosjetljivost ove tehnologije (zivotni vijek ako si sretan 1-1,5 a bacaju se velike cifre novaca..mislim da to nije toga vrijedno jer ostari za 2mjeseca ili crkne nesto)
Znaci, kvalitetan i pouzdan mobitel koji nece riknuti u roku 2god. Cijena maximalno 450KM to je otprilike 230€
Naravno da ne bude kameno doba ROM-a RAM-a i ostalih cudesa... da bude koliko toliko aktualan i u korak sa tehnologijom..
Hvala ti na odgovoru, nisam se nadao ovako brzo!
12 godina
Hum kaže...
Novi.
Zelio bih ako moze sto bolja kvaliteta za date novce (nista novo)..:-D
Zivcira me preosjetljivost ove tehnologije (zivotni vijek ako si sretan 1-1,5 a bacaju se velike cifre novaca..mislim da to nije toga vrijedno jer ostari za 2mjeseca ili crkne nesto)
Znaci, kvalitetan i pouzdan mobitel koji nece riknuti u roku 2god. Cijena maximalno 450KM to je otprilike 230€
Naravno da ne bude kameno doba ROM-a RAM-a i ostalih cudesa... da bude koliko toliko aktualan i u korak sa tehnologijom..
Hvala ti na odgovoru, nisam se nadao ovako brzo!

hmm puno zahtjeva malo novaca  polovni bi mogao bez problema upecatri LG G2, Huawei P7, Sony Xperia M4 Aqua, Huawei P8 LTE, Samsung Galaxy A5 sve sa garancijom, što se novih tiče ne znam baš... Možda Xiaomi Redmi NOTE PRO (5,5 inch HD ekran, 16GB ROM, 2GB RAM, quad core, 1.2GHz, zadnja cam 13MP, prednja 5MP, 3100mAh baterija...). Za cijene gledam po nasim u RH, ne znam kako stoje u BiH... 

9 godina
neaktivan
Hvala ti najveca, znaci to bi bili "best buy" mobiteli do 230€...
A sta bi mi ti preporucio kao kvalitetan i ozdrzljiv mobitel (da nije previse osjetljiv na padove i ogrebotine i da baterija moze prijeci dan)
12 godina
Hum kaže...
Hvala ti najveca, znaci to bi bili "best buy" mobiteli do 230€...
A sta bi mi ti preporucio kao kvalitetan i ozdrzljiv mobitel (da nije previse osjetljiv na padove i ogrebotine i da baterija moze prijeci dan)

A sačekaj da i drugi kažu šta misle i daju neka svoja iskustva sa nekim drugom mobitelima... moja preporuka ti ej da ides na neki polovni sa naravno ovjerenom garancijom, uživo preuzimanjem da se uvjeriš da je mob ispravan i očuvan... ja osobno sam ne tako davno uzeo LG G2 polovni, imam jos vise od godinu dana garancije, mobitel je odlican, fluidan, lijep dizajn, baterija uz neko prosjecno koristenje (non stop upaljen wifi) bez problema izdura dan... Što se ogrebotina tiče, uvijek imaš zaštitne folije kao jeftiniju i kaljeno staklo kao skuplju varijantu zastite, ja osobno koristim foliju, kada se jako izgreca od koristenja i dzepa zamjenim ju sa drugom, tako koristim jos otkako sam krenuo sa mobovima na touch, imas ih na ebayu za neku sicu, a nisu ni po trgovinama jako skupe. Šro se padova tiče tu ti kod mobitela na touch baš nema puno "izdrzljivi", to ti je vec na srecu, kako ti padne :) ... po meni G2 polovni best Buy do 200€... pogledaj si za sve mobove koje te zanimaju recenzije na youtubu, imas na kanalu "smartphone hrvatska", covjek si zbilja da truda i fino odradi recenziju za svaki mob od najbitnijih stvari do najsitnijih detalja...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 23:24 (ibme74).
9 godina
neaktivan
Hvala najljepsa!
14 godina
protjeran
Pozdrav, dvoumim se između Lumie 950xl i Nexusa 6P, oba su mi jako zanimljiva i sviđaju mi se oba dva OS-a. Imao sam i Nexus 5 i sada Lumiu 930. Imate kakav savjet?

0 0 hvala 0
14 godina
6P je trenutno najbolji Android smartphone. Pričekaj recenzije 950XL, tu mislim da bi Lumia trebala biti bolja od 6P kaj se tiče kamere, a i Continuum izgleda jako obećavajuće.
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ali je OS ograničavajući faktor. Manjak aplikacija i opcija su najveći problem. Tako da, ako igraš na ziher kartu 6P je bolji izbor a kamera ipak neće bit toliko lošija da ćeš jako žalit za 950kom.

17 godina
oba su među najboljim mobitelima u svojoj kategoriji. Ali mislim da će microsoftov biti znatno skuplji.
13 godina
neaktivan

Po meni WP ima one aplikacije koje mi trebaju. Neću sa 950xl ili kojom već pokretat space shuttle tako da taj manjak aplikacija danas kad 90% ljudi na mobitelu ima instalirano 6-7 aplikacija od toga su viber whats app fb skype nije toliko ni bitan (ostale su battery saver cleaning wizardi i ko zna sto drugo)...A e i wp ima office što je meni veliki plus...

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Office imaju i Android i iOS sa punom funkcionalnošću, imaju i HERE mape, navigaciju i uskoro i Cortanu. Ono što WPu fali za mnoge ljude su bankovne aplikacije i slično, kada se developerima ne isplati izrađivati jer nema veliki udjel.

14 godina
protjeran
zuper kaže...
6P je trenutno najbolji Android smartphone. Pričekaj recenzije 950XL, tu mislim da bi Lumia trebala biti bolja od 6P kaj se tiče kamere, a i Continuum izgleda jako obećavajuće.

Puno ljudi kaže da je Nexus 6P najbolji android, ali što je sa Samsung Note 5 ili Sony Z5 Premium? Konkretno, ne sviđa mi se što Nexus 6P nema OIS niti bežično punjenje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice