Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.506.831
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav, volio bih cut vasa misljenja oko moje dileme: Samsung Galaxy S2 vs. Sony Xperia S, pa samo da naglasim da mi ekran ne igra veliku ulogu, ali ne bih volio da mobitel imalo steka, oba mobitela imaju vrhunsku kameru, ali bih htio da mi kazete par stvari i o tome, te molim vas da mi malo kazete o dobrim i losim stranama oba mobitela (npr. baterija, los wi-fi, kvarljivost...). Nije da nisam procitao 20 reviewa po netu, ali htio bih cut misljenja ljudi kojima vjerujem. Hvala! {#}

17 Sony Xperia S
4 Samsung Galaxy S2
Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
gamer001 kaže...

Pozdrav, volio bih cut vasa misljenja oko moje dileme: Samsung Galaxy S2 vs. Sony Xperia S, pa samo da naglasim da mi ekran ne igra veliku ulogu, ali ne bih volio da mobitel imalo steka, oba mobitela imaju vrhunsku kameru, ali bih htio da mi kazete par stvari i o tome, te molim vas da mi malo kazete o dobrim i losim stranama oba mobitela (npr. baterija, los wi-fi, kvarljivost...). Nije da nisam procitao 20 reviewa po netu, ali htio bih cut misljenja ljudi kojima vjerujem. Hvala! {#}

ja bi išao na Xperiu S. Noviji uređaj, veća rezolucija prikaza, nešto bolji procesor, bolja kamera. Što se tiče baterije, to neznam jer nisam koristio niti jedan od tih mobitela.

Evo ti tu usporedba ovako po specifikacijama:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4369&idPhone2=3621

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 22:43 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
iVANNNNN kaže...

Molim vas za prijedlog. S obzirom da sam već bio odgovorio ali nisam bio precizan sad bih se izjasnio.
Mobitel na preplatu -mjesečna pretplata do 175 kn je prihvatljiva. Tele2

Mobitel mora imati osnovno poput Wi-Fi, brzinu tj. ona fluidnost po meniu, surfanju i uživanju u aplikacijama/igrama.
Preferiram android jer sam skeptičan u vezi WP8 :/

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/htc-one-x-brown-grey-16gb/d314-t2/#img

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-p880-optimus-4x-hd-white/d352-t2/#img

Nisi rekao do koliko para..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

na sony xperia u na antutu benchmarku mi pokaziva da mi mob ima 1gb rama a na gsm areni pise 512mb, jer to u redu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

koji windows mobitel do 2000 kn? meni je zapeo za oko HTC 8S. Mobitel može bit s Njuškala

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji od ova dva?

1 Samsung Galaxy S2
16 LG Optimus 4x HD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

na sony xperia u na antutu benchmarku mi pokaziva da mi mob ima 1gb rama a na gsm areni pise 512mb, jer to u redu?

Pogledaj u System settings..Trebalo bi biti 512MB.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 13:04 (Intelovac123).
12 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
zanimatelj kaže...

Pogledaj u System settings..Trebalo bi biti 512MB.

ako je to na benchmarku pise mi 1024,a pod postavkamanemogu nać...

13 godina
zanimatelj kaže...

Ili imas Xperiu P ili benchmark krivo pokazuje..tesko da si ti dobio Xperiu U s 1gb rama.

whisper12 kaže...

koji windows mobitel do 2000 kn? meni je zapeo za oko HTC 8S. Mobitel može bit s Njuškala

HTC 8S mozes naci na njuskalu za 1400-1500kn, sto je mislim odlicna ponuda.

Ako hoces android onda ti je u tom rangu Xperia P, do 1500kn..to je best buy do 2000kn..

14 godina
neaktivan
iVANNNNN kaže...
Intelovac123 kaže...
iVANNNNN kaže...

Molim vas za prijedlog. S obzirom da sam već bio odgovorio ali nisam bio precizan sad bih se izjasnio.
Mobitel na preplatu -mjesečna pretplata do 175 kn je prihvatljiva. Tele2

Mobitel mora imati osnovno poput Wi-Fi, brzinu tj. ona fluidnost po meniu, surfanju i uživanju u aplikacijama/igrama.
Preferiram android jer sam skeptičan u vezi WP8 :/

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/htc-one-x-brown-grey-16gb/d314-t2/#img

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-p880-optimus-4x-hd-white/d352-t2/#img

Nisi rekao do koliko para..

Naručio sam HTC One x :)

placat ces 285kn mjesecno..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
zanimatelj kaže...

Ili imas Xperiu P ili benchmark krivo pokazuje..tesko da si ti dobio Xperiu U s 1gb rama.

whisper12 kaže...

HTC 8S mozes naci na njuskalu za 1400-1500kn, sto je mislim odlicna ponuda.

Ako hoces android onda ti je u tom rangu Xperia P, do 1500kn..to je best buy do 2000kn..

A evo našao sam a jel je previše na antutu benchmarku 6900...to mi se čini puno..

14 godina
Može mi netko objasniti zašto htc 8s i Nokia 800 drže slične cijene na njuškalu?
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
zanimatelj kaže...

512mb imas, vjerovatno je nesto do antutu-a

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 19:13 (marxone).
12 godina
neaktivan

da,neka pogreska...

0 0 hvala 0
15 godina
zanimatelj kaže...

da,neka pogreska...

pogledaj u settings->Applications-> Running services{#}

12 godina
neaktivan

koliko dobis rezultat na antutu ? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ljudi se isplati sta ovaj galaxy mini 2 mogu uz max3 paket za 98kn uzet ili je isplativiji tablet?

jer neznam jel on sta bolji od iphone 3...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zanimatelj kaže...

koliko dobis rezultat na antutu ? {#}

vidim da mislis da imam xperiu{#} al nemam jbg, na htc one x max 15 000

12 godina
neaktivan

a lijepo je to....{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Ljudi se isplati sta ovaj galaxy mini 2 mogu uz max3 paket za 98kn uzet ili je isplativiji tablet?

jer neznam jel on sta bolji od iphone 3...

g il gs ? 

14 godina
odjavljen

mislio sma na g posto se za 500 da nac ocuvan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajde vi i vas antutu,ljudi imaju pitanja vi zapeli za taj benchmark

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

mislio sma na g posto se za 500 da nac ocuvan...

Puno bolji mini 2 od (u svakom segmentu) laggavog 3g {#}

12 godina
neaktivan

Bio sam u tele 2 i rekli su mi da se Sony xperia miro vise ne prodaje na bonove, jeli se nekom ovo dogodilo?

0 0 hvala 0
15 godina

Jel zna itko dal je samo sim kartica dovoljna za priejnos broja?

[G] Sapko
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Ne moras i osobnu donjet

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan

Sony Xperia J    ili   Samsung Galaxy S Advance ? Mobitel bi mi koristio za internet , igrice , tu i tamo nest poslikati , zvati , sms i tak te stvari ...

2 Sony Xperia J
17 Samsung Galaxy S Advance
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 14:42 (dino_pes13).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možete li mi preporučiti neki mob do 2000 kn (može s Njuškala) da je sličan recimo Xperiji P, ali da ima bolju bateriju od nje. Hvala! {#}

I am King of the world !

0 0 hvala 0
15 godina
KingBOBI kaže...

Možete li mi preporučiti neki mob do 2000 kn (može s Njuškala) da je sličan recimo Xperiji P, ali da ima bolju bateriju od nje. Hvala! {#}

Xperia S{#}

16 godina
neaktivan

Bok

prije par dana sam kupio HTC Desire X, mob je ok ali ima konstantne šumove u zvucniku dok pricas tako da ga vracam nazad.

sada moram ponovno u potragu a stvarno ne znam sto da kupim, buđet je 2000 preko njuskala.

neznam kako su ljudi zadovoljni s Galaxy S3 mini a gledao sam i Sensation ali sam od njega odustao jer vidim da se kvare ko ludi.

moze neki prijedlog, Sony ne jer mi se ne svidja nova Xperia linija

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice