Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.529
|
čitano: 13.079.091
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pad cijena iPhone-a se ocekuje sredinom / krajem 10. mjeseca ?

Da li je istina da bi se tad trebali nac po 1300+kn ?

Ako da, onda trebam uredaj do max 1700kn koji ce drzati cijenu do tad ...?

Od novih uredja bih uzeo Xperia U, no sa oglasnika sta mogu nac ? :)

Desire HD ...?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
ALVIN kaže...

Stari mobitel mi prikazuje sve internet stranice i forume tako da ne moram scrolati lijevo-desno za pregledavanje stranice nego samo gore-dole, i to mi je super, namjestim si veličinu slova i to je to. Tako da taj stari mobitel zbog toga jednu forum stranicu produlji na 3 stranice što je i logično jer su veća slova i nema skrolanja lijevo-desno.

Kako da to namjestim ili nekim programom na novijem mobitelu (Androidu, Samsung Galaxy)...znači da nema skrolanja lijevo-desno a da pritom nisu preminijaturna slova ?  Hvala !

a meni u vezi ovoga nezna nitko ništa ?

15 godina
neaktivan
ALVIN kaže...
ALVIN kaže...

Stari mobitel mi prikazuje sve internet stranice i forume tako da ne moram scrolati lijevo-desno za pregledavanje stranice nego samo gore-dole, i to mi je super, namjestim si veličinu slova i to je to. Tako da taj stari mobitel zbog toga jednu forum stranicu produlji na 3 stranice što je i logično jer su veća slova i nema skrolanja lijevo-desno.

Kako da to namjestim ili nekim programom na novijem mobitelu (Androidu, Samsung Galaxy)...znači da nema skrolanja lijevo-desno a da pritom nisu preminijaturna slova ?  Hvala !

a meni u vezi ovoga nezna nitko ništa ?

Ovo ti nije tema za to, to pitanje moras postaviti u ovoj temi ..

15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Desire HD ...?

Kojeg četvorke?

ne vjerujem da će biti po 1300 kn nikako.. 

za 1700 na njušci već se nađe htc sensation, i htc evo 3D

De gustibus non est disputandum.
15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
fakEEE kaže...

Desire HD ...?

Kojeg četvorke?

ne vjerujem da će biti po 1300 kn nikako.. 

za 1700 na njušci već se nađe htc sensation, i htc evo 3D

Na iP4 sam mislio, da ... Hm, bas me zanima kako ce se kretat cijene jer bih trebao definitivno nesto ubost tada .. No to je sada off-topic .. 

Dotad gledam nes do 1700, Sensation i Evo nebih jer sam se dosta koristio i jednim i drugim :)

Neki best-buy za 1300kn npr. isto dolazi u obzir, samo sam naveo 1700 kao najgornju granicu koju bih volio zaobici :p

15 godina
neaktivan

Onda desire HD :)
 vjerujem da iphone 4 ni tad neće biti ispod 1600 kn. 

16 godina
mario1990 kaže...

Onda desire HD :)
 vjerujem da iphone 4 ni tad neće biti ispod 1600 kn. 

iPhone je precjenjen, u svakom pogledu. Cijene mobova padaju odma nakon izlaska druge serije, a iPhone se drži sada na cijeni Galaxya sIII

Opali HVALA ↓↓↓
13 godina

na kraju uzimam samsung galaxy s i9000 u jednom tehno centru za 1200kn pa me zanima kad stavim neku JB rom jel dobijem google now  i one nove njihove aplikacije , i zanimame kakve su igre na njemu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pošto mi je ugovorna obveza istekla, imam mogućnoat odabira novog mob. uređaja. Na vama je da me savjetujete.

Dakle ekran ne smije biti ogroman, kao što većina danas ima, jer ne želim nositi tablet u džepu (npr. 3.5" kao što je kod iPhonea 4 je sasvim dovoljno).

Cijena ne igra veliku ulogu.

E sad, po meni se za sad iPhone 4S čini najbolji izbor. Možete li mi savjetovati neke dobre Android uređaje? A što se tiče WP uređaja - njih nisam nikada koristio.

ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DmL kaže...

Pošto mi je ugovorna obveza istekla, imam mogućnoat odabira novog mob. uređaja. Na vama je da me savjetujete.

Dakle ekran ne smije biti ogroman, kao što većina danas ima, jer ne želim nositi tablet u džepu (npr. 3.5" kao što je kod iPhonea 4 je sasvim dovoljno).

Cijena ne igra veliku ulogu.

E sad, po meni se za sad iPhone 4S čini najbolji izbor. Možete li mi savjetovati neke dobre Android uređaje? A što se tiče WP uređaja - njih nisam nikada koristio.

ako si na t mobileu uzmi galaxy s 2 ako hoces manji ekran galaxy s advence a ako oces bas 3,5 incha i ako ti netreba microSD uzmi xperiu u meni puno ljepsi mob od iphonea

15 godina
neaktivan
DmL kaže...

E sad, po meni se za sad iPhone 4S čini najbolji izbor. Možete li mi savjetovati neke dobre Android uređaje? 

Ako ekran mora biti 3.5" onda bolje od iphonea nećeš naći.

od androida još imaš: HTC One S 4.3" ekran

Xperia P 4.0" ekran  Ostali su svi dosta veći..:)

@anonymous_Zg igre i ako je uređaj prilično star, rade dobro na njemu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 12:14 (mario1990).
17 godina

Uf sto volim kad me netko puta za preporuku moba :(

Evo i taj dan je opet dosao. Treba novi mob koji ide na tomato karticu (tomato, vip) do 600kn. Moze vipme komplet, preko njuskala i sl, samo da je novi.

Uopce ne pratim jeftinije mobove pa ne znam bas puno o trenutnoj ponudi. Koji odabrati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

LG Optimus Black ili Samsug Galaxy Ace 2

Ako je netko imao oba ili jedan da kaže svoje mišljenje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
parizer kaže...

Treba novi mob koji ide na tomato karticu (tomato, vip) do 600kn. Moze vipme komplet, preko njuskala i sl, samo da je novi.

Raspitaj se da li je otključan na sve mreže, ako je teško ćeš nešto bolje naći da je novo.

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-ot-918-mix-black/d341-t1/#txt

gladius kaže...

Ako je netko imao oba ili jedan da kaže svoje mišljenje.

Ace 2 je bolji izbor.

17 godina

Može preporuka mobitela novog sa garancijom na njuškalu za 2300kn

Može i manje {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Može i manje {#}

Ovo:

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-i9070-galaxy-advance-sve-mreze-dostava-oglas-5978635

ili ovo:

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-xperia-p-oglas-5946455

Ne može manje..{#}

17 godina
mario1990 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Može i manje {#}

Ovo:

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-i9070-galaxy-advance-sve-mreze-dostava-oglas-5978635

ili ovo:

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-xperia-p-oglas-5946455

Ne može manje..{#}

http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/huawei-u8650-android-zapakirano-garancija-dostava-oglas-5116511

A ovo?

Izgledom huawei je naljepši, međutim neču se samo tim voditi...

Čitam recenziju na netu za taj samsung, i piše da je jako spor softver, hoču li požaliti kupnju?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Nisam vidio da se ascend nađe za tu cijenu. Onda moj glas za njega pa xperiu p {#}

evo ti anketa:

11 Huawei Ascend P1
1 Sony Xperia P
0 Samsung Galaxy Advance
17 godina

Huawei mi je bio prvi izbor, problem, je što se čovjek ne javlja...

Inače taj huawei dođe 1300kn u vip-u na pretplati od 111kn mjesečno, sa free netom, pozivim prema vipu i još jednoj mreži po izboru, što je odlična ponuda.

Međutim, problem je što ja nevolim te pretplate i te gluposti, pa ako netko želi zaraditi 1000kn nek mi se javi {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sa tom cijenom ascend je najbolji izbor.  Lijep dizajn, dobar hardver, prilično lagan i tanak itd.

Nije xperia p loša, isto dobar dizajn (čvrsta) dobar hardver, ali neke 'sitnice' ne podrška SD kartica i sl. mogu smetati. Dok advance je na starijoj verziji androida (2.3) nadogradnju neće dobiti -  TouchWiz je nekako usporen na njemu, a nema niti neku podršku custom romova.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 15:49 (mario1990).

0 0 hvala 1
17 godina
mario1990 kaže...

Sa tom cijenom ascend je najbolji izbor.  Lijep dizajn, dobar hardver, prilično lagan i tanak itd.

Nije xperia p loša, isto dobar dizajn (čvrsta) dobar hardver, ali neke 'sitnice' ne podrška SD kartica i sl. mogu smetati. Dok advance je na starijoj verziji androida (2.3) nadogradnju neće dobiti -  TouchWiz je nekako usporen na njemu, a nema niti neku podršku custom romova.

Krepao mi je moj sadašnji mobitel i napokon sjela plaća, pa se sad hitno traži neki uređajčić {#}

Najradije bi uzeo tog Huaweia, ali problem je, eto, čovjek se ne javlja {#}

A nemogu dugo čekati, bez mobitela teško funkcijoniram {#} a ovaj koji sad imam, malo radi-malo ne {#}

Gledao sam još i HTC evo 3d, jel se za to isplati dati 2400kn, nov sa garancijom?

15 godina
neaktivan

Iskreno (ja) ne bi dao za evo 3D sada 2400 kn. on se isplati uzeti korišten sa garancijom od godinu+ dana. Takvi se nađu za 1700-1800 kn.

Evo ti recenzija xperie p, pa pogledaj. Ako ne bude ništa od ascenda.

14 godina

Kakav je Sony Ericsson Xperia Ray??? U media markt kosta 175eura sto mi se necini puno..jel ima tko iskustva s njim?? kakva je baterija??

0 0 hvala 0
13 godina

mob je ok,ljep,tanak,dobra kamera,ekran visoke rezolucije ali preuzak za normalno koristenje

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

negdje citam kao da steka i da je kamera losa..a kakva je baterija? nadam se da izdrzi cijeli dan ako se normalno malo koristi..

0 0 hvala 0
14 godina

i da da samo jos pitam jel se ispalti za 250eura uzeti rabljeni htc sensation u top stanju sa jos godinu ipo garancijom???? i da kakav je inace taj mob..

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

i da da samo jos pitam jel se ispalti za 250eura uzeti rabljeni htc sensation u top stanju sa jos godinu ipo garancijom???? i da kakav je inace taj mob..

Isplati..

I to je inace odlican mob.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

Zar još nisi ništa kupila? Uzmi tog sensationa i uživaj. {#}

14 godina

ma nisam -.- ali glavnom da je pala odluka da zelim neki htc tako da je lakse trazitin :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

ma nisam -.- ali glavnom da je pala odluka da zelim neki htc tako da je lakse trazitin :D

ti si vec par puta trazila ovdje savjete za mob, i svaki put drugaciji, jedamput koji wp7, zadnji put se sjecam neki mob s qwerty tipkovnicom, a sad neki htc,,,daj se odluci vec jedamput i kupi nesto, a kasnije mozes staviti i slike moba na forum :)

Preporuka : najbolji mob koji novi u njemackoj mozes uzeti za 300 eura je galaxy nexus te u tom rangu nemas boljeg htca, jedini koji je bolji od njega je one s, ali on kosta 369 eura novi u ducanu.Od ovih quad cora, najjeftiniji je lg 4x on kosta 365 eura

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima,posjetite http://ratiaplus.blog.hr/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice