Pozz skinuo sam igricu pes i kad udjem u igricu ekran se zacrni..dal se to moze kako popraviti :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo meni danas sitgao iz bonbona, sad dok nađem sve za root i CWM napravit ću backup nediranog T-mobile roma...
evo, napravio backup originalnog TMobile ROMa, samo mi nije jasno kak ima ~1GB??
ako treba, mogu uploadat...
ajde molim te uploadaj negdje, ako nije problem :)
Dali ima nesto za pojacat zvuk neki fix ili nest.. :(
Dali ima nesto za pojacat zvuk neki fix ili nest.. :(
Zbog čega? Ta na 12 od 15 je več preglasno...
evo originalni rom od TMobile.. znači, kad mi je stigao mob, samo sam ga upalio da se podigne sistem po prvi put..
pa napravio backup.. za svaki slučaj pogledati da nisam upisao svoje ime pod owner, pa promijeniti..
dakle, treba otpakirati rar, staviti na sd karticu, nabolje u \clockworkmod\backup i pokrenuti restore u CWM-u
dobio sam mail od dropboxa:
Bandwidth usage
We've banned your shared and Public folder links due to bandwidth limits. Learn more
Because this is your first ban, you may remove the temporary ban on your shared and Public folder links. To help avoid bandwidth bans in the future, you should remove any links that you suspect are accessed and downloaded most frequently or are large in size. You can also upgrade your Dropbox for a larger bandwidth limit.
tak da sam maknuo link, ali uploadat ću rom drugdje pa ću ubacit link..
Hello,
ovako imao sam prije y300 i rootan fino s nekim tam romom ne sjećam se sada kojim. Ugl nekidan sam kupio sebi drugo, ovaj dao i došlo je do problema. Ja koristim Dezeer za glazbu, pa ako ima netko ovdje deezer ili je voljan pomoći oko toga. Kod mene (ovom novom uređaju koji nije rootan) taj deezer se ugasi nakon 2-3 pjesme. Na Rootanom uređaju to sve fino šljaka i radi. Isto tako na uređaju koji nije rootan google music radi sasvim super niti se gasi niti šteka... Ima neka postavka ili neki tips & tricks ako fixati taj deezer?
Ekipa vidim dosta vas ima iskustva sa romovima zanima me vasa misljenja koji je najbolji vase preporuke, sto instalirati, koristim Fusion X trenutno ali bi probala jos koji .....
Ekipa vidim dosta vas ima iskustva sa romovima zanima me vasa misljenja koji je najbolji vase preporuke, sto instalirati, koristim Fusion X trenutno ali bi probala jos koji .....
Definitivno SlimKat, ali posto te muci battery drain, po meni iza SlimKat-a je CM10.2
Definitivno SlimKat, ali posto te muci battery drain, po meni iza SlimKat-a je CM10.2
SlimKat mi je definitivno gutao bateriju uzas...neznam zasto ali je.....
Ima li jos iskustava cijenjenih forumasa........
Pozdrav!
Imam jedan jako veliki problem i stvarno neznam šta da radim. Svog hajvana Y300 sam kupio u bonbonu
zaključanog, naravno. Neki dan sam ubacio vipovu karticu i mob me tražio kod za otključavanje mreže. Zabunom je
nekoliko puta utipkan zaredom kod i mobitel se zablokiro. Izvadio sam Vipovu karticu i nazad vratio Bonbonovu no više mi nije
prihvaćo niti jednu. Sad me konstantno traži kod za otključavanje SIM BLOCK-a, a iskreno nemam pojma šta da radim.
Molim vas el ima ko kakoga iskustva s takvim problemom. Mislio sam da ću otključavanjem Bootloadera nešto postić no nišš.
MOLIM ZA HELP!!!!!
pravac servis
Pozdrav!
Imam jedan jako veliki problem i stvarno neznam šta da radim. Svog hajvana Y300 sam kupio u bonbonu
zaključanog, naravno. Neki dan sam ubacio vipovu karticu i mob me tražio kod za otključavanje mreže. Zabunom je
nekoliko puta utipkan zaredom kod i mobitel se zablokiro. Izvadio sam Vipovu karticu i nazad vratio Bonbonovu no više mi nije
prihvaćo niti jednu. Sad me konstantno traži kod za otključavanje SIM BLOCK-a, a iskreno nemam pojma šta da radim.
Molim vas el ima ko kakoga iskustva s takvim problemom. Mislio sam da ću otključavanjem Bootloadera nešto postić no nišš.
MOLIM ZA HELP!!!!!
Nadji na ebayu tko prodaje unlock code i kontaktiraj ga,ali tebi treba prvo sim block unlock,pa tek onda network unlock code.
Englezi su pouzdani.Prije kupnje ih kontaktiraj i objasni u cemu je stvar.
Da li je netko kupio neke slusalice za y300? Trazim neke povoljne,a da pasu na ovaj mob.
Idu bilo koje s 3,5 mm jackom
Ljudi trebam pomoć....Išao sam instalirati firefox os za naš mob i instalacija je prošla uspješno ali je problem nastao kad je završila instalacija fixeva u recoveryu....ekran mi je poplavio i boota se samo na taj plavi ekran.Boota se i na onaj ružičasti (tipke za glasnoću + power) ali ne prepoznaje adb ni fastboot a mobitel mi prepoznaje kao android adapter modem......što da radim i koliko otprilike košta popravak takvog zaj*ba
Meni se ista stvar dogodila, nemojte pokušavati staviti firefox os na y300.
@nijo123, jesi li uspio nekako popraviti mob?
Pozdrav ljudi. Evo prije par dana sam kupio ovaj mobitel, sve super, samo imam jedan problem.
Kada izađem iz neke aplikacije, natrag na homescreen, dogodi se kao neki lag, ikone aplikacija se ne pokažu odmah.
Zna li netko rješenje ovoga?
Hvala unaprijed.
Pozdrav, u potrazi sam za novim telefonom i naišao sam na ovaj huawei, telefon mi se jako sviđa, pa me zanima je li ovo best buy ili je možda bolje uzeti zte blade g, trenutno imam galaxy ace s5830, je li mi se uopće isplati mijienjati onaj mob za ovaj?

Pozdrav, u potrazi sam za novim telefonom i naišao sam na ovaj huawei, telefon mi se jako sviđa, pa me zanima je li ovo best buy ili je možda bolje uzeti zte blade g, trenutno imam galaxy ace s5830, je li mi se uopće isplati mijienjati onaj mob za ovaj?
Best bay definitivno mob je odlican
Pozdrav ljudi. Evo prije par dana sam kupio ovaj mobitel, sve super, samo imam jedan problem.
Kada izađem iz neke aplikacije, natrag na homescreen, dogodi se kao neki lag, ikone aplikacija se ne pokažu odmah.
Hvala unaprijed.
Mislim da je to zbog prenatrpanosti RAM-a aplikacijama koje su ostale u pozadini
Hvala unaprijed.
Mislim da je to zbog prenatrpanosti RAM-a aplikacijama koje su ostale u pozadini
Što se tiče rama, ostane slobodno uvijek oko 40 do 100mb rama, ali svejedno se događa.
Imam svega par instaliranih aplikacija uključujući Greenify, ali svejedno lag postoji.
Postiže li se što rootanjem u poboljšanju performansi?
Hvala unaprijed.
Meni se isto dogadja kad zatvorim neku aplikaciju koja je RAM zahtjevna,poput browsera u kojem otvorim vise tabova,koji zauzmu puno RAM.Treba nekoliko sekundi dok se prikazu ikone.
Mob je rootan i imam greenify,ali svejedno. Nisam jos otkljucao bootloader,tako da je na njemu stock huawei rom.Prica se tu da s nekim custom romovima radi fluidnije,ali ne mogu potvrditi iz prve ruke.
Mob je odlican,ali da je 1GB RAM umjesto 512mb bio bi

Ljudi trebam pomoć....Išao sam instalirati firefox os za naš mob i instalacija je prošla uspješno ali je problem nastao kad je završila instalacija fixeva u recoveryu....ekran mi je poplavio i boota se samo na taj plavi ekran.Boota se i na onaj ružičasti (tipke za glasnoću + power) ali ne prepoznaje adb ni fastboot a mobitel mi prepoznaje kao android adapter modem......što da radim i koliko otprilike košta popravak takvog zaj*ba
Meni se ista stvar dogodila, nemojte pokušavati staviti firefox os na y300.
@nijo123, jesi li uspio nekako popraviti mob?
jesam, odnio sam ga u T-Centar, porazgovarao sa službenikom (čitaj: napravio se blesav,rekao da se mob sam ugasio i da me dočekao plavi ekran te da sumnjam na software jer se malo čudno ponašao zadnjih dana), predao jamstveni list i za ravno 6 dana je opet bio u mojim rukama, trenutno je na punjaču, odmara se
Ekipa dali ima tko još problema s pozivanjem? Mogu dobiti taj Y300 za sitnu paru a sječam se da sam imao osobno na njemu problema s pozivanjem,uvjek kad bih išao nekog zvat on je mene redovito izbacivo dok nebi restarto mob.Pa me zanima dali je to otklonjeno ili ima još uvjek prisutan problem?
Da baš tako bude i meni, no, jučer sam ga restartironi laga vise nema. Čudno, ali tako je. Mob nije rootan i imam Nova Launcher. Ja ću pričekati s rootom dok mi garancija istekne.
Da baš tako bude i meni, no, jučer sam ga restartironi laga vise nema. Čudno, ali tako je. Mob nije rootan i imam Nova Launcher. Ja ću pričekati s rootom dok mi garancija istekne.
Znači još je prisutno :( ja sam mog bio i rooto i stavio custom rom i isto mi je uvijek bilo :(
Znači još je prisutno :( ja sam mog bio i rooto i stavio custom rom i isto mi je uvijek bilo :(
Da su u ovaj mobitel ugradili 1gb rama, bio bi savršen, makar cijena bila veća.
Da su u ovaj mobitel ugradili 1gb rama, bio bi savršen, makar cijena bila veća.
I to isto,da ima 1g rama taj mob bi radio super jer tak i tak na stock romu radi dobro al sam jedino taj nedostatak rama.
LOL ja sam ga samo rootao bez da mijenjam rom i sad mi je oko 100 mb ostalo rama, dok prije roota ok 20-tak XD :)