HTC Tattoo

poruka: 26
|
čitano: 6.891
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HTC Tattoo

Trenutno imam verziju 1.6

Zanima me da li je moguće i kako staviti v. 2.1 ?

Hvala

LP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Tattoo

Mislim da jos nije izasla za tatoo. ali vjerovatno moze nekim drugim putem :D

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HTC Tattoo

sluzbeno - jako tesko ;)

nesluzbeno - xda developers posjeti pa vidi sta tamo imaju u ponudi :)

16 godina
neaktivan

I mene to isto zanima,no koji ROM odabrati pošto ih ima više od raznih "tvoraca"?

Ima li itko da koristi neki,koje su razlike od službene verzije 1.6?

15 godina
neaktivan

oprobaj par romova pa vidi koji ti najvise odgovara... i citaj komentare u temi [;)]

16 godina
neaktivan

Jasno mi je tono neznam pitko engleski pa trebam prevodit i onda to uzme dosta vremena kog nemam Cool

a i koliko vidim ti kuhani romovi su prilično neupotrebljivi ako želiš da ti telefon i dalje ima sve funkcije,koliko vidim na većini ne radi radio i kamera nakon flešanja...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 18:31 (gogych).
16 godina
neaktivan

No evo ipak sam rootao tattooa i nije loš a room je odavde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=702401

16 godina
neaktivan
HTC Tattoo

Pa evo pošto ova tema spava da je malo osvježimo iskustvima sa novo rootovanim romom.

Dakle rom je sa linka u postu iznad i  mogu reći-fascinantna razlika nasuprot običnog službenog roma.

Razlika u čemu pitate se sigurno?

E pa,prva je u trajanju baterije-nevjerojatno-uz sat vremena surfanja dnevno preko gprs-a,koja minuta preko wifi-a,par poruka dnevno i 10 min poziva baterija drži puna 4 dana.

Druga razlika je u brzini otvaranja programa a recimo surfanje pomoću opere je i na gprsu zavidno brzo.Danas ujutro sam tattooa skinuo sa punjača i nisam stigao puno dirati po njemu niti surfati više od deset minuta i indikaator baterije kaže da je još na 94 %,pokušat ću par dana ne dirati ga da vidim koliko može biti na čekanju samo,možda i nije za usporedbu no nokia 5800 je na čekanju mogla i 7-8 dana izdržati.Volio bih da i drugi iznesu svoja iskustva sa tattoo-om.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HTC Tattoo

Je li izasla sluzbena 2.1 verzija?Ako je jeli sta poboljsano?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Je li izasla sluzbena 2.1 verzija?Ako je jeli sta poboljsano?

Mislim da još nije...

15 godina
neaktivan

mislim da nece ni izac...

16 godina
neaktivan

Službena nije a niti će izači..ima verzija na xda pa tko želi neka isprobava...

17 godina
neaktivan
HTC Tattoo

a bilo koji softwer za tatoo iznad 1.6?

ili update na 2.0?

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina
HTC Tattoo
  1. Zanima me da li je ovo najbolji (najisplativiji) smartphone za  1000-1200 kn(ili ima neki bolji)?
  2. Što mislite o rezoluciji ekrana, da li je premala za današnje vrijeme i potrebe korisnika (gledanje videa, surfanje, možda i čitanje pdf-a...)? 
  3. Da li bilo koja aplikacija za android može ići na ovaj uređaj ili ima neka ograničenja?
  4. Kakva je ponuda igri za ovaj uređaj (dok je školska godina, dosta putujem, pa da mogu prikratiti vrijeme u autobusu)?
  5. Ako ste imali kakva loša iskustva sa ovim uređajem, molim da napišete, da i to uzmem u obzir (čujem jedino da baterija malo kraće traje, ali nije mi problem puniti ju svako-svako drugo veče):D
  6. Što mislite o touchsreenu?

Eto, to bi bilo sve što me trenutno zanima. Učinio mi se kao zanimljiv uređaj kojeg ljudi prodaju za oko soma kuna zapakiranog sa garancijom :D

Ako imate još što za dodati, slobodno http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 21:27 (denix).

0 0 hvala 0
17 godina
denix kaže...
  1. Zanima me da li je ovo najbolji (najisplativiji) smartphone za  1000-1200 kn(ili ima neki bolji)?
  2. Što mislite o rezoluciji ekrana, da li je premala za današnje vrijeme i potrebe korisnika (gledanje videa, surfanje, možda i čitanje pdf-a...)? 
  3. Da li bilo koja aplikacija za android može ići na ovaj uređaj ili ima neka ograničenja?
  4. Kakva je ponuda igri za ovaj uređaj (dok je školska godina, dosta putujem, pa da mogu prikratiti vrijeme u autobusu)?
  5. Ako ste imali kakva loša iskustva sa ovim uređajem, molim da napišete, da i to uzmem u obzir (čujem jedino da baterija malo kraće traje, ali nije mi problem puniti ju svako-svako drugo veče):D
  6. Što mislite o touchsreenu?

Eto, to bi bilo sve što me trenutno zanima. Učinio mi se kao zanimljiv uređaj kojeg ljudi prodaju za oko soma kuna zapakiranog sa garancijom :D

Ako imate još što za dodati, slobodno http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif

1.LG Optimus GT540,ima malo jači proc,količina rama je ista mislim.

2.Nije premala,ali uvijek je ugodniji veći ekran i veća rezolucija.

3.Mislim da neće sve radit zbog rezolucije.

4.Hrpa free aplikacija i igri s Android marketa i još veća hrpa crackanih aplikacija i igara koje si inače plaćaju (torrenti)

5.-

6.Resistivni ekran (kao i kod Optimusa) pa za razliku od kapacitativnog treba malo pritisnut,ali nebi trebalo bit problema

Tvoja je odluka,Optimus ima veći ekran i rezoluciju i malo jači procesor i mislim da je bolji od Tattooa.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 22:41 (Xbox360 Modder).
16 godina
neaktivan
HTC Tattoo
optimus je isplativiji, mozda bi zelio htc wildfire, ako nevolis lg. ali na wildfire-u je ista rezolucija, tako da mislim da je optimus (ili hero, ako ga uspijes nekako jeftino nabaviti) najbolji izbot.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Xbox360 Modder kaže...
(...)

hvala na odgovoru. Dosta mi je pomogao http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif

max1919 kaže...
optimus je isplativiji, mozda bi zelio htc wildfire, ako nevolis lg. ali na wildfire-u je ista rezolucija, tako da mislim da je optimus (ili hero, ako ga uspijes nekako jeftino nabaviti) najbolji izbot.

lg gt540 optimus mi se čini zanimljiv, samo na njuškalu (samo na njemu gledam što ima, budem kasnije ili sutra pogledao što nude u plavom oglasniku) nema novog zapakiranog, nego ima samo polovni. A više bih volio kupiti zapakirani mobitel + da je otključan na sve mreže (ili da je zaključan na t-mobile) + sa garancijom. Ovaj wildfire mi se čini zanimljiv jer ima veći ekran i na njemu je android 2.1, mada je skuplji.

Mislim da će na kraju iz svega toga ispasti htc tattoo, pa ako neće pasati, uvalim ga bratu SmijehIzlanuo se

Usput da pitam. Htc tattoo ima android 1.6, pa sam pročitao da se može updejtat na 2.1, samo ne službenim updejtom, nego nekim custom romom (ak se tak zove), pa me zanima da li on radi ok? Da li ima neke razlike od 1.6 verzije?

I još jedno pitanje-> Da li se htc tattoo može besplatno otključati? Ako ne može besplatno, kolika je otprilike cijena otključavanja?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 23:17 (denix).
16 godina
neaktivan
HTC Tattoo
LG gt540, tj optimus ces tesko naci otkljucan, a na t-mobile nema sanse da ga nades jer ga on uopce nema u prodaji.
ako vec hoces htc, uzmi wildfire jer ima 2.1 verziju koja SIGURNO radi, dok na ovim nesluzbenim rom-ovima obicno ne radi ili kamera, ili bljeskalica, ili radio ili vec nesto.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
HTC Tattoo

Eo dizem temu da ne otvaram novu bezveze :)

Jel tko otkljuco htc tatto vip i na koji nacin?

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
brzi1 kaže...

Eo dizem temu da ne otvaram novu bezveze :)

Jel tko otkljuco htc tatto vip i na koji nacin?

Hvala!

Uglavnom imaš tri koraka, neću ti objašnjavati već ću te samo uputiti na linkove:

Korak 1. - napraviti golden card - link

Korak 2. - root - link

Korak 3. - instaliranje službenog htc tattoo ROM-a - download link (pronađi ga na listi), how to install link

14 godina
neaktivan

Ovako da napisem svoje jadi i radosti, mozda nekom i pomogne :)

Napravio sam otprilike sve sto si mi napisao, osim sto sam stavio modani rom ne sluzbeni i opet neradi.

Nebi prihvatilo tele2 karticu da ga hebes(moju), gle sada srece, uzmem karticu od sina. 

Vidim drugacija slika na njoj mozda radi :) , vidi cuda stvarno radi juhuuuu!

Moja kartica je ona prva od tele2 i na pretplatu(crvena), a njegova ona bijela sa zutim prepaid. E sada u cemu je stvar, jel u starosti kartice ili u pretplati neznam uglavnom tattoo je free :)

14 godina
protjeran
brzi1 kaže...

Ovako da napisem svoje jadi i radosti, mozda nekom i pomogne :)

Napravio sam otprilike sve sto si mi napisao, osim sto sam stavio modani rom ne sluzbeni i opet neradi.

Nebi prihvatilo tele2 karticu da ga hebes(moju), gle sada srece, uzmem karticu od sina. 

Vidim drugacija slika na njoj mozda radi :) , vidi cuda stvarno radi juhuuuu!

Moja kartica je ona prva od tele2 i na pretplatu(crvena), a njegova ona bijela sa zutim prepaid. E sada u cemu je stvar, jel u starosti kartice ili u pretplati neznam uglavnom tattoo je free :)

Moja preporuka ti je da staviš službeni HTC-ov Rom, a ne neki modani jer niti jedan od njih ne radi baš najbolje i često zna stvarati probleme. Ovo za karticu može biti problem, neke starije sim kartice mogu na sebi imati zaštitu tako da je možeš staviti samo u one mobitele koji su kodirani na tu mrežu (onu istu za koju je i kartica). Što se tiče toga možeš otići u tele2 i zatražiti novu, onu žuto-bijelu. Reci im da ti je stara izlizana i da je mobitel neće prihvaća. Za par dana ćeš dobiti novu, broj ti ostaje isti i to je to... problem riješen.

Što se tiče otključavanja koje sam ti opisao to mora funkcionirati, otključavanje svih android mobitela radi na otprilike isti princip

14 godina
neaktivan

Problem je u tome kada skinem rom sa htc stranice u cudnom je formatu (.gz) i nemogu ga ili neznam instalirati. :(

Ovi modani budu u .zip i to ide.

14 godina
protjeran
brzi1 kaže...

Problem je u tome kada skinem rom sa htc stranice u cudnom je formatu (.gz) i nemogu ga ili neznam instalirati. :(

Ovi modani budu u .zip i to ide.

On se instalira preko fast boota. Skini službeni rom na komp, mobitel ugasi i spoji ga na komp s usb kabelom. U isto vrijeme pritisni i drži tipke volume down i back, otvorit će ti se izbornik u kojem imaš na izbor par funkcija i piše ti koju tipku trebaš pritisnuti za koju. Izaberi fast boot. Zatim pokreni instalacijsku datoteku s komjutera i samo slijedi upute kao i kod instaliranja bilo kojeg drugog programa... Javi jesi uspio

14 godina
neaktivan

Nisam uspio :) , kada kliknem na rom u win7 dobijem error 140. Aliii napravio sam back up izvornog(prvog od vipa) roma i vratio ga nazad. Pogodi sta :) tele2 radi sve je bilo do kartice(stara). 

Mislim da cu ostaviti tako i velika hvala na pomoci!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice