Galaxy s3 puknuto staklo

poruka: 7
|
čitano: 3.326
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Galaxy s3 puknuto staklo

Pozz svima

Znaci ovako puklo mi je staklo na mom galaxy s3,touch radi i sve ostalo radi,samo staklo puklo

Gdje bi to mogao popraviti i za koliko novaca (nikakav ebay i gluposti)

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Galaxy s3 puknuto staklo
Sam velis da neces e-bay ni nikakve gluposti, znaci pravac Europatrade ili Mobis. Ili imas razne moby shopove koji servisiraju, ali taj ce ti ekran vjerojatno isto uzeti sa e-baya al ce biti puno jeftiniji nego ovi ovlasteni.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Galaxy s3 puknuto staklo
pitaj po servisima u svojem gradu, ali budes morao mjenjati i ekran jer je touch slijepljen s ekranom tak da se sve skupa mjenja..
by Težak
12 godina
neaktivan
Galaxy s3 puknuto staklo

ima li tko u osijeku da mjenja staklo??

ivana

0 0 hvala 0
13 godina
Galaxy s3 puknuto staklo

To je sljepljeno zajedno tako da 1500 kn CCa popravak ako Želite Sačuvat jamstvo.Nešto manje u neovlštenom servisu

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Galaxy s3 puknuto staklo

Jedina stvar vam je jamstvo, na vasem mjestu bih ako nisam koliko toliko opusten i strucan uzeo ovo http://www.njuskalo.hr/samsung-dijelovi/komplet-panel-lcd-ekran-touch-screen-samsung-galaxy-i9300-s3-oglas-9431099 , znaci maksimalno 10 minuta posla i imate ispravan mob.

0 0 hvala 0
13 godina
Galaxy s3 puknuto staklo

Bam automatski gubis jamstvo i potencijalno si zeznes cjeli mob... nije 10 min posla jer se mora svaki dio izvadit odostraga kako bi se doslo do ekrana. Ne isplati se to radit. Bolje prodat za djelove tak i tak sad s jamstvom s3 dode 1800 na njuski a u ducanu novi 2500 1000+ugradnja ne znam koliko je isplativo

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice