Na mom mobitelu (sony ericsson aino) u glazbi imam jedan folder, koji sada zelim izbrisat,ali nece, izbaci mi "datoteke su zasticene,nemogu se izbrisati" tako nesto...kako ih izbrisat :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na mom mobitelu (sony ericsson aino) u glazbi imam jedan folder, koji sada zelim izbrisat,ali nece, izbaci mi "datoteke su zasticene,nemogu se izbrisati" tako nesto...kako ih izbrisat :(
jesi siguran da nije neki sistemski folder?
100%, u folderu se nalazi nekoliko pjesama...
100%, u folderu se nalazi nekoliko pjesama...
ako možeš spojiti na komp, pa onda izbrisati sa unlockerom
Spojio sam pa probao isti problem,a taj "unlocker" ??? sta je to?
Tako je,Unlocker bi morao/trebao to riješit:)
Spojio sam pa probao isti problem,a taj "unlocker" ??? sta je to?
utility koji briše bez obzira na sve, link
Ok...rodjendan mi je danas pa cu to kad stignem odradit, pa vam javim rezultat :D
Sretan rođendan..
Cestitke!
On topic:
Da to nisu možda pjesme koje si dobio s mobitelom?
Jer ja ne mogu obrisati filmiće i pjesme koje su već bile u memoriji. Barem je na Nokiji tako.
Sretan rođendan..
Hvala :D
Cestitke!
On topic:
Da to nisu možda pjesme koje si dobio s mobitelom?
Jer ja ne mogu obrisati filmiće i pjesme koje su već bile u memoriji. Barem je na Nokiji tako.
Ne...te pjesme sa mobitela sam prebacio na laptop,a pjesme sam ja stavio na mob, i sad ih nemogu izbrisat.
Evo napokon sma ga pokrenuo...e sad kako da pomocu njega otkljucam file ??? pokrenem ga i izbaci mi "browse data file" u tom smislu... i onda ja nadjem pjesmu koju zelim "unlockat" izbaci neki error?!!
Izgleda da se najbolje sam snalazim...spojio sam mobitel na kompjuter usao u datoteku i izbrisao pjesme pa onda datoteku...rjeseno
LOCK
kako mogu obrisati zasticene muzike na sony ericsson j105
Upomoc!!!!!
Imam jedan folder na flash memoriji u kome imaju 3 word dokumenta i 2 pdf dokumenta svima u imenu stoji (SECURED). Ne mogu obristati ni folder ni fajlove pojedinacno. Sta da radim?
Probala sam sve,svi ostali folderi su normalni na tom sticku. Na tom folderu ne radi ni cut,ni delete samo copy a ja zelim da nestane sa sticka jer mi vise ne treba.
Možda su sistemski fajlovi(pjesme) pa ih mobitel ponovno vraća? Možeš li napisati koje su to pjesme.. Možda su dio neke aplikacije.
Valjda su onda dio ROM-a. Trebao bi naći ROM bez njih (ili sam editirati ROM, odnosno izbrisati ih iz njega) pa flashati mobitel tim ROM-om.