Projekt simple

poruka: 48
|
čitano: 8.491
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Projekt simple
rooswelt1991 kaže...

Ma znam, ali opet bi to bilo opterečenje za case, osim ako ne stavim nešto više trake, a onda gubi smisao cijeli projekt, jer ovako case može stajati i uspravno i vodoravno {#}

Onda definitivno poradi na nosačima za vertikalno postavljanje.

Boje????

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

Ma znam, ali opet bi to bilo opterečenje za case, osim ako ne stavim nešto više trake, a onda gubi smisao cijeli projekt, jer ovako case može stajati i uspravno i vodoravno {#}

Onda definitivno poradi na nosačima za vertikalno postavljanje.

Boje????

Ma boje su najmanji problem, vidjet ćeš što slijedi sljedeće {#}

I več sam dobio od frenda naruđbu, on bi uzeo plavu i bijelu, tak da, bit će raznih kombinacija...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

Evo jedno uzasno glupo pitanje

Da li su komponente sada unutra ili?

Kakvo si napajanje stavio?Moze link?

I ja bi nesto probao takvo napraviti,radim sad na benzinskoj pa se ima viska para...

13 godina
neaktivan
Projekt simple

Meni se najviše sviđaju crno-bijele, sro-zelene kombinancije. Ja bi čak ru na svaku ovu "policu" stavio po jedni neonku, ali to je preeeskupo i malo pretjerano, pa mi mogao, ako je iti malo podignuto od tla, staviti dole sa svake strane tako da se svijetlost odbija od pod kao neki efekt.

EDIT: A umijesto ovih neonki na "policama" stavio sa svake strane po jednu onu plosnatu LEDiodu, 

Vidiš ovu svijetlost koja se širi, pa da to bude ispod kučišta ;) Vidiš ovu svijetlost koja se širi, pa da to bude ispod kučišta ;)
Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 23:23 (VALVE).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

I več sam dobio od frenda naruđbu, on bi uzeo plavu i bijelu, tak da, bit će raznih kombinacija...

Pa složi onda jednog sa šarom simentalke (Gateway).

17 godina
VALVE kaže...

Meni se najviše sviđaju crno-bijele, sro-zelene kombinancije. Ja bi čak ru na svaku ovu "policu" stavio po jedni neonku, ali to je preee supo i malo pretjerano, pa mi mogao, ako je iti malo podignuto od tla, staviti dole sa svake strane tako da se svijetlost odbija od pod kao neki efekt.

Može naravno, imaš kupiti 15cm neonki takvih i lako ih ugradiš unutra.

Napajnje sam kupio u protisu, i onda od laptopa uzeo punjač, 12v 5A, i spojio. Snaga mi je negdje oko 65w, što je čisto dovoljno za ovako nešto...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

Pa složi onda jednog sa šarom simentalke (Gateway).

Polako ljudi, nije ovo neki jeftin sport {#}

13 godina
neaktivan
Projekt simple

Meni samo naviru odeje o kučištu, neznam kako drugima, pa neznam kako usporiti :D

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A meni nema poticaja za buduce olimpijce na raznju a hrana skupa :D pozuri.
Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ja sam mislio da se to pretvara u posao?

17 godina
VALVE kaže...

Meni samo naviru odeje o kučištu, neznam kako drugima, pa neznam kako usporiti :D

Pa nije baš tako, ja recimo imam 100ak ideja kučišta koje sam stavio na papir kroz zadnjih godinu dana, otkako me uhvatila da ludnica {#}

Međutim, onako kako je na papiru nije uvijek u stvarnosti, probaj napraviti od kartona, pa ćeš vidjeti da svaki dizajn ima milion rupa {#}

17 godina
mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

Ja sam mislio da se to pretvara u posao?

Ma u ovim uvjetim u "korumpiranoj našoj" teško, možda i bude nešto, sad kad ubace ovaj d.o.o. sa dječim uvjetima {#}

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ma u ovim uvjetim u "korumpiranoj našoj" teško, možda i bude nešto, sad kad ubace ovaj d.o.o. sa dječim uvjetima {#}

Složi neki plan i povuci neku lovu za otvaranje proizvodne djelatnosti a možeš i tražiti bespovratna sredstva kao mladi poduzetnik. A prije svega toga pokreni web sa slikama i modelima čisto da opipaš puls.

I za tebe jedan prijateljski savjet, malo poradi na tehničkom crtanju i dokumentiranju (ako posao krene to će ti biti jako bitno) i nabavi se što možeš o materijalim s kojima misliš raditi (mislim na literaturu).

17 godina
mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

Složi neki plan i povuci neku lovu za otvaranje proizvodne djelatnosti a možeš i tražiti bespovratna sredstva kao mladi poduzetnik. A prije svega toga pokreni web sa slikama i modelima čisto da opipaš puls.

I za tebe jedan prijateljski savjet, malo poradi na tehničkom crtanju i dokumentiranju (ako posao krene to će ti biti jako bitno) i nabavi se što možeš o materijalim s kojima misliš raditi (mislim na literaturu).

Ma studiram elektrotehniku, znam ja odlično raditi tehničke crteže, ali definitivno vam neču ih staviti na forum... {#}

Osim toga, ne planiram ja to samo tako, budem ja napravio, pa da vidimo kako će se ljudima svidjeti, dosad uglavnom imam pozitivne reakcije ili "hoće se to zapaliti" {#}

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ma studiram elektrotehniku, znam ja odlično raditi tehničke crteže, ali definitivno vam neču ih staviti na forum... {#}

Osim toga, ne planiram ja to samo tako, budem ja napravio, pa da vidimo kako će se ljudima svidjeti, dosad uglavnom imam pozitivne reakcije ili "hoće se to zapaliti" {#}

Nisam ni mislio da ih trebaš staviti tu, više me na to ponukao projekt "vodenog hlađenja", ako ga se još sjećaš i tvoje skice.{#}

17 godina
mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

Nisam ni mislio da ih trebaš staviti tu, više me na to ponukao projekt "vodenog hlađenja", ako ga se još sjećaš i tvoje skice.{#}

HAAH imaš neš protiv painta {#}

Pa čovjeku sam morao napraviti prave crteže, da bi on to na cnc-u sredio, nije to sam tak {#}

13 godina
neaktivan
Projekt simple

Daj reci koje su komponoente, po mogučnosti sa linkovima.

HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VALVE kaže...

Daj reci koje su komponoente, po mogučnosti sa linkovima.

HVALA!

Asrock a330ion

160gb hdd 2.5"

2gb ddr3 kingmax

Itx napajanje napravljeno od kombinacije ovoga  i punjača za prijenosnik.

scythe slim vent od 120mm 800 okretaja/min

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice